Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 

Fotófal

új

Új termék

Állítható szélességű fotófal táblás anyagokhoz, melyek mögé állva a kivágott fejeken keresztül játékos módon vonhatja be a kampányba az érdeklődőket.

Magasság: 210 cm

Szélesség: állítható 80-140 cm között

Gyártási idő: 5-6 munkanap

Leírás

Fokozatmentesen széthúzható alumínium profilból készült oszlopok, középen X merevítéssel. A merevítés le vagy fel csúsztatható a falon (a csavarok lazításával), hogy ne legyen útba fotózásnál. Kettő darab ~ 40 cm mély lábon áll, így biztosítva stabilitást a nagyobb méretű fotófalak esetében is. A fotófal beltéri eszköz! A fotófalra mágnessel vagy tépőzárral rögzíthető a táblás anyag, a szerkezet hordtáskában szállítható. Minimum ajánlott nyomat szélesség: 80 cm, maximum: 140 cm.
 
Nyomat
5 mm vastag műanyag tábla, UV technológiával nyomtatva, majd kistancolva.
A nyomat bármilyen egyedi szélességben gyártható 80-140 cm között.
 
Szállítás
Szállítási méret (szerkezet): 15 × 15 × 220 cm / 8 kg
Nyomat: 5 mm vastag táblás anyag külön szállítható, nagyméretű tábla esetén a megfelelő szállítóeszközről gondoskodni kell!
A terméket méretéből adódóan országos futárszolgálatunk (DPD) nem tudja kézbesíteni, az személyesen vehető át irodánkban. Kiszállítás Budapesten belül: 5 000 Ft + áfától.
 
Csomag tartalma
  • Csak szerkezet vásárlása esetén:
    Fotófal szerkezet mágnesszalaggal szerelve, öntapadó mágnesszalag a nyomat rögzítéshez, 2 db láb, 1 db csavarhúzó, 4 db csavar (a lábakhoz), hordtáska.
  • Nyomtatással együtt vásárolva:
    A szerkezetet mágnes helyett tépőzáras rögzítéssel látjuk el, mivel az jobban tart. Az 5 mm vastag ongro táblát nyomtatva, és rögzítéshez szükséges ellen-tépőzár darabbal látjuk el.
 
Grafikai tervezés

A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Árlista