Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

Együttműködés a Jackaraoke produkcióval

A jótékonykodás elkötelezett híveként decemberben is segítettünk; a hátrányos helyzetű és beteg gyermekek megsegítését szolgáló Jackaraoke produkció karácsonyi turnéjához járultunk hozzá egy pulttal, valamint a hozzá tartozó nyomat gyártásával és a grafika elkészítésével. A pult a gyerekeknek szánt ajándékok kiosztására szolgált a rendezvényen.
 
A Jackaraoke produkció minden alkalmat megragad a rászoruló gyerekek megsegítésére, tette ezt december elején is, amikor a Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon vendégeként a gyerekeknek különböző általuk kedvelt sztárokkal, valamint ajándékokkal kedveskedtek.
 
„Köszönjük, hogy a decemberi turnénkhoz hozzájárultatok a pulttal, amelyet hibátlan szerkesztés és szép kivitelezés jellemez. Köszönjük, hogy ezzel is emeltétek az estek fényét és így sokkal átláthatóbban tudtuk az ajándékokat szétosztani. Köszönet a gyerekek nevében is” – mondta Gabal Awad Jack, a Területi Gyermekvédelmi Központ Jószolgálati Nagykövete.
 
„Kiemelten fontosnak tartjuk a karácsony előtti időszakban történő segítségnyújtást. Mi nem szervezünk önálló adománygyűjtő akciókat, hanem különböző karitatív szervezetek közreműködésével segítjük az arra rászorulókat” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék: