Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

Jön, jön, jön! A tavasz, a nyár és vele együtt a kiállítások, fesztiválok; azaz a hordozható reklámeszközök ideje

Legyen szó nyári fesztiválról, sajtótájékoztatóról, konferenciáról, bármilyen kül- és beltéri rendezvényről, a hordozható, könnyen összeszerelhető, ám de stabil roll-up szerkezetek, kínáló pultok, x-bannerek, strandzászlók, megállító táblák és prospektustartó állványok elengedhetetlen eszközei az aktuális eseményünknek. Rendkívül praktikus és rugalmas felhasználást tesznek lehetővé; amellett, hogy egyedi nyomataikkal a cég azonosítására szolgálnak, tájékoztatnak, információkat adnak és rendkívül nagy a figyelemfelhívó erejük is. 
 
Az installációk nagy részének szerkezete összecsukható, hordozótáskában szállítható, bárki által könnyen összeszerelhető. A nyomatok rendszerint cserélhetőek is, így adott rendezvényhez csak ki kell választani a megfelelő grafikát és szakember nélkül a helyszínen percek alatt felállíthatjuk a cégünk azonosítására szolgáló eszközt.
 
A reklámeszköz.hu csapata készen áll az egyedi igények maximális teljesítésére és azok professzionális kivitelezésére! Továbbra is sok szeretettel várjuk a megrendeléseket!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék: