Barion Pixel Új nyomdász kolléga erősíti a Reklámeszköz.hu-t | Reklámeszköz.hu

Új nyomdász kolléga erősíti a Reklámeszköz.hu-t

2014. december 16.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Tóth István személyében újabb taggal bővült a gyártási részleg a Reklámeszköz.hu angyalföldi bázisán. A 34 éves szakember a belső nyomdai produkcióban-gyártásban vesz részt, mint előkészítő és nyomdász.

István a szakközépiskolában még programozónak tanult, de mivel túl száraznak érezte a komputerek világát, éles váltásként egy médiaiskolában kötött ki. Itt ismerkedett meg a hang-, álló- és mozgóképes technikával, összefoglaló szóval audiovizuális kommunikációval. 12 évvel ezelőtt egy újabb váltás következett, amely már a jelenlegi munkájához köti: nyomdai előkészítő operátor lett az Advertisz Grafikai Stúdiónál. A feladatai közé tartozott a leadott anyagok nyomdai előkészítése, nyomdai filmek levilágítása, diák, képek szkennelése, retusálása, kromalinok (Match Printek) készítése.

A digitális nyomdai gépek kezelését időközben kitanuló szakember dolgozott a Plakátprintnél és a Stílusnyomdánál. Istvánt egyébként nem lehet eladni a reklámszakma egyetlen területén sem, mert a nyomdai munkák mellett grafikusként is helytállt. Sőt, volt olyan időszak is a Reklámeszköz.hu-hoz érkezése előtt, amikor maga végezte az anyagbeszerzést és az ügyfelekkel történő kapcsolattartást is.

„Adódott ez a lehetőség, hogy jöhetek a Reklámeszköz.hu-hoz dolgozni, amit örömmel elfogadtam” – mondta a megérkezését követően Tóth István. „A munkaidőn kívül most a legnagyobb hobbim megtanulni apának lenni. 15 hónappal ezelőtt ugyanis lányos apuka lettem.” – tette hozzá Tóth István, aki ha a munkán és a gyermeknevelésen kívül is marad egy perc szabadideje, azt kerékpározással, fotózással és rajzolással tölti el a legszívesebben.