Barion Pixel Új ügyvezetővel erősítünk: Szegedi Bernadett | Reklámeszköz.hu

Új ügyvezetővel erősítünk: Szegedi Bernadett

2016. március 29.

Értékelés

0
Még nincs értékelve

Lendületes és céltudatos. Határozott. Néha nyers és szókimondó, de mindig csapatjátékos. Ő Szegedi Bernadett, akit január elsejétől a Reklámeszköz.hu ügyvezetőjének nevezett ki Molnár Bálint, vállalatunk tulajdonosa. Bernadett vagy ahogy a Reitter Ferenc utcai bázisunkon mindenki szólítja, Betti 3 éve dolgozik nálunk. Eddig az értékesítési vezető titulus állt a névjegykártyáján, ez egészült ki 2016-tól az ügyvezetői címmel.

- A kinevezésed remek alkalom arra, hogy 1 percben faggassunk. Hogyan csöppentél bele a Reklámeszköz.hu életébe?
- Bálinttal már évekkel ezelőtt üzleti kapcsolatban álltam egy másik cégnél, ott ismertük meg egymást. Amikor váltani kényszerültem, akkor kerestem fel Bálintot, hogy szívesen dolgoznék neki. Hála az égnek nem kellett sokat győzködni :)

- Idén már kilenc éves lesz a cég. Mennyit változott az elmúlt években?
- Rengeteget. Nem csak a kollégák száma növekedett meg az elmúlt években, sok más területen is bővültünk, fejlődtünk: nagyobb telephelyen, nagyobb raktárkészlettel, nagyobb gépparkkal dolgozunk. Amikor idekerültem, akkor még egyetlen nyomtatón magyarázták a fiúk, hogy mire is vagyunk képesek. Ma, ha hátramegyek a nyomdába, akkor négy Canon gép is duruzsol egyszerre. A fontos dolgokban viszont nem változtunk: lelkesedésünk és kitartásunk a régi, nagyon jó csapatunk van, és minden flottul szokott haladni. Annak ellenére, hogy sokkal többen vagyunk, ugyanúgy figyelünk egymásra, mint amikor 4-en voltunk összezárva egy kisebb irodában.

- Mi lesz új ügyvezető igazgató feladata?
- Napi egymillió eladott űrhajó! Komolyra fordítva, az értékesítési csapat vezetőjeként rengeteg ügyfelem és projektem van. Nem célom teljesen kiszállni a mindennapok nyüzsgéséből, továbbra is állok régi és új ügyfeleim rendelkezésére. Ügyvezetőként van egy halom extra adminisztrációs feladatom, és komoly üzleti döntéseket is kell hoznom, így néha el kell majd vonulnom az íróasztalomtól. Remélem, egyre sűrűbben adódik olyan megmérettetés, mint a 2015-ös Groupama tender, ahol kétkezi munkával is támogathattam a projektet, és segíthettem 200-nál is több roll-up összeszerelésében a szűk másfél hét alatt. A dekoratőr szakma sem áll messze tőlem, régebben kirakatrendezőként sokat fóliáztam, és a szakmában töltött 7 év alatt már valamennyi reklámeszközzel közvetlen találkozhattam. Nyilván továbbra sem ez lesz a fő munkaköröm, de nagyon jó felüdülést jelent néha-néha sniccert ragadni, és kiszakadni a véget nem érő excel táblázatok mellől.

- Mivel lennél elégedett egy év múlva?
- Szeretném a cég lendületét megtartani és még tovább bővülni, összpontosítani az erősségeinkre. Nagyon jó, hogy Bálinttal nagyjából egyformán látjuk a világot, a szakmát, a Reklámeszköz.hu piaci szerepét, reális jövőjét is, így minden fejlesztés vagy ötlet hamar zöld utat kap. Jövő ilyenkor szeretném, ha pár nyomtatónak még helyet találhatnánk, és megdupláznánk a gyártási kapacitást. Lehet, hogy akkor már nem egy nap alatt vállalunk majd roll-upokat, hanem egy óra alatt!

- Végül, néhány személyesebb kérdés tőled. Van „mániád”, hobbid?
- Elég sokat kivesz belőlem a munka, de ha kikapcsolódásra vágyom, akkor otthon kreatívkodok: lakberendezek, festek, varrok. Mostanában ismét rákaptam az olvasásra, és falom a könyveket. Tavaly ősszel újra elkezdtem írni, lehet, hogy pár éven belül kiadom az első novelláskötetem, a borítót már tudom hol csináltatom. :)

- Hegy vagy víz?
- Hegy.

- Sör vagy bor?
- Nyáron bor, télen sör.

- Befejezhetem már a kérdezősködést?
- Be, úgyis mennem kell!