Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

nyomdász

2015. 07. 22.

Új Canon nyomtatót állítottunk üzembe

Jól vizsgázott a Reklámeszköz.hu legújabb nyomdagépe. A Canon IPF 9400 S nyomtatót azért szereztük be tavasszal, hogy még gördülékenyebbé tegyük a nyomda gyártósorának munkáját. Nos, ez sikerült, hiszen a beszerzést követően a Groupama biztosító több száz négyzetméteres megrendelését ennek a japán eszköznek a segítségével teljesítettük.
 
A Canon iPF 9400 S ma az egyik legkorszerűbb vízbázisú nyomdagépnek számít a piacon, ami nem csoda, hiszen kiváló minőségű nyomatok gyártására tervezték. 250 GB méretű merevlemeze révén hatékonyabb a korábbi modellekhez képest. Az A0 méretű nyomatok elkészítéséhez például 1 percnél alig több időre van csupán szüksége, ráadásul a festéktartály nyomtatás közben is cserélhető, vagyis egy másodpercnyi idő sem veszik el a munkából.
 
 „Egy 8 órás munkanapon 40-60 négyzetméter, 2400 dpi felbontású anyagot vagyunk képesek kinyomtatni" – érzékeltette mindezt Tóth István a Reklámeszköz.hu nyomdásza, aki hozzátette,  ez körülbelül 20-30 nagyméretű banner gyártását teszi lehetővé műszakonként ezzel az egyetlen nyomtatóval, amely sorban a negyedik a cég gépparkjában.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2014. 12. 16.

Nyomdász-dekoratőr erősíti a Reklámeszközt

Tóth István személyében újabb taggal bővült a gyártási részleg a Reklámeszköz.hu angyalföldi bázisán. A 34 éves szakember a belső nyomdai produkcióban-gyártásban vesz részt, mint előkészítő és nyomdász.

István a szakközépiskolában még programozónak tanult, de mivel túl száraznak érezte a komputerek világát, éles váltásként egy médiaiskolában kötött ki. Itt ismerkedett meg a hang-, álló- és mozgóképes technikával, összefoglaló szóval audiovizuális kommunikációval. 12 évvel ezelőtt egy újabb váltás következett, amely már a jelenlegi munkájához köti: nyomdai előkészítő operátor lett az Advertisz Grafikai Stúdiónál. A feladatai közé tartozott a leadott anyagok nyomdai előkészítése, nyomdai filmek levilágítása, diák, képek szkennelése, retusálása, kromalinok (Match Printek) készítése.

A digitális nyomdai gépek kezelését időközben kitanuló szakember dolgozott a Plakátprintnél és a Stílusnyomdánál. Istvánt egyébként nem lehet eladni a reklámszakma egyetlen területén sem, mert a nyomdai munkák mellett grafikusként is helytállt. Sőt, volt olyan időszak is a Reklámeszköz.hu-hoz érkezése előtt, amikor maga végezte az anyagbeszerzést és az ügyfelekkel történő kapcsolattartást is.

„Adódott ez a lehetőség, hogy jöhetek a Reklámeszköz.hu-hoz dolgozni, amit örömmel elfogadtam” – mondta a megérkezését követően Tóth István. „A munkaidőn kívül most a legnagyobb hobbim megtanulni apának lenni. 15 hónappal ezelőtt ugyanis lányos apuka lettem.” – tette hozzá Tóth István, aki ha a munkán és a gyermeknevelésen kívül is marad egy perc szabadideje, azt kerékpározással, fotózással és rajzolással tölti el a legszívesebben.

 

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel