Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

divat

2016. 07. 27.

Dekorból a divatiparba

A fiatal és tehetséges szakember annál a divatcégnél is megfordult gyakornokként, amelyik a hamarosan kezdődő riói olimpiai magyar küldöttségének formaruháit tervezhette meg. Nos, Hannát annak idején mi is bedobtuk a mélyvízbe: a folyton nyüzsgő dekorműhelyben testközelből tanulta meg, hogyan kell feldolgozni a frissen nyomtatott plakátokat és miből lesz a pop-up fal.
 
- Hanna, arra gondoltunk hogy két év elteltével itt az ideje annak, hogy megkérdezzük mi újság veled. Hogy halad a karriered, miként emlékezel vissza ránk?
- Remekül éreztem magam, nagyon jó volt a légkör. Összeszokott csapatba kerültem, ahova könnyű volt beilleszkedni ezért gyorsan be tudtam tanulni és úgy vélem hatékony munkát tudtunk együtt végezni. Tényleg gyorsan megismertem, hogy milyen nyomtatott reklámfelületek léteznek, hogyan kell összeállítani és kezelni őket. Megtanultam, hogy milyen technikai háttere van ennek az iparnak, milyen eszközök használata szükséges a kész termékek megvalósításához.
 
- Most hol és mivel foglalkozol? Tudod-e hasznosítani a gyakornoki időszak alatt tanultakat?
- A dekor suli befejezése után lakberendező, valamint divattervező képzést kezdtem el. A divattervező képzésen keresztül jutottam el idén januárban a USE UNUSED márkához, ahol gyakornokként dolgoztam. Ők arról híresek a többi között, hogy a nyári ötkarikás játékok magyar formaruháit tervezték meg.  Bár a jelenlegi tanulmányaim miatt más irányultságú dolgokkal foglalkozom, de biztos vagyok benne, hogy az a tudás, amit megszereztem a Reklámeszköznél mindenképpen hasznos lesz a jövőm során!
 
- Milyen terveid vannak a jövőre vonatkozóan?
- A jövőben a divattervezés által szerzett tudásomat szeretném kamatoztatni. Célom, hogy egy saját márkát tudjak alapítani és az általam tervezett ruhákat árusítani. Ezek megvalósulásához jó marketingre lesz szükségem. Nem kérdés, hogy ehhez a nálatok szerzett tudás előnyt fog jelenteni!
 
 
 

 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
Tartalom átvétel