Barion Pixel Írható öntapadó fólia | Reklámeszköz.hu

Írható öntapadó fólia

    4.833335
6 értékelés

Falra ragasztható, könnyen megfelelő méretre vágható, írható öntapadó fólia és krétafólia ajándék filctollal és színes kréta szettel.


Share this:

1 900 Ft
Írható öntapadó fólia árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

45 × 100 cm - +

Fehér, fényes raktáron 1 900 Ft + áfa
Fekete, matt nem elérhető 1 900 Ft + áfa

Kellékek - +

Táblafilc készlet - 4 darabos, fehér táblához raktáron 2 100 Ft + áfa
Krétafilc készlet - 8 darabos, fekete táblához beszállítás alatt 3 990 Ft + áfa
Táblatörlő szivacs raktáron 700 Ft + áfa
Táblatörlő folyadék raktáron 3 090 Ft + áfa

Sima és pormentes felületre ragasztható öntapadó fólia, aminek a felülete speciális, szárazon törölhető filctollal vagy krétával írható. Ideális egyedi méretű írótábla felületek kialakításához. Ollóval könnyen méretre vagy formára vágható! A fólia nem szedhető vissza nyom nélkül a falról, az tartósan és fixen rátapad. Beltéri használatra javasoljuk.

Mit tartalmaz egy írható öntapadó fólia alapára?

  • A fekete színű öntapadó fóliához egy csomag színes krétakészlet is tartozik (porkréta) pasztell színekben.
  • A fehér színű whiteboard szerű öntapadó fóliához pedig egy vékony, fekete színű táblafilc tartozik aminek a kupakján egy kisméretű táblatörlő szivacs is rá van ragasztva.

Mindkét termék tehát további kellékek nélkül is használható, ezért remek ajándék akár gyerekszobákba vagy konyhába kihelyezve. A kellékek menüpont alatt további hasznos kiegészítőket is talál az írható öntapadó fóliákhoz.

Utolsó lehetőség
A termék hamarosan kikerül állandó termékkínálatunkból.

Kellékek, kiegészítők
Táblafilc készlet - 4 darabos, fehér táblához
A 4 darabos, szárazon törölhető filckészlet kizárólag hagyományos, fehér színű írótáblákhoz való, a fekete színű krétatáblákhoz nem alkalmazható! A filcek színei: piros, zöld, kék, fekete.
Krétafilc készlet - 8 darabos, fekete táblához
A 8 darabos, vízbázisú filckészlet fekete színű krétatáblákhoz, illetve sík felületre (pl. üveg, tükör, porcelán) alkalmazható. A krétafilc hegye 6 mm-es, legömbölyített, vagy megfordítva ék formájú. A krétafilcek színei: fehér, citromsárga, narancssárga, rózsaszín, piros, világoskék, lila, élénkzöld. 
Táblatörlő szivacs
Porkrétához vagy vízbázisú krétafilchez használható táblatörlő szivacs, amelynek belsejében egy mágnes van, így a fém hátlemezes írótáblákhoz és vitrinekhez tapasztható.
Táblatörlő folyadék
Amennyiben szárazon nem tudja tökéletesen letisztítani a táblát, úgy megoldást jelenthet ez a tisztító folyadék.
Bizonyos krétázható felületek nem alkalmasak krétafilchez, csak hagyományos porkrétához. Minden esetben végezzen íráspróbát, mielőtt nagyobb felületen használja a filceket. A krétafilcet minden használat előtt alaposan fel kell rázni. A filc hegyét benyomva kezd a festék kiszivárogni, mely akár több másodpercig is eltarthat első alkalommal, ezért legyen türelmes. A krétafilccel írt feliratokat szárazon és nedves ruhával is el lehet távolítani. A tartósan kültéren napfénynek kitett feliratok ráéghetnek a felületre, így elsősorban beltérre ajánlott eszközök.

Szín Méret Tartozék
Fekete (matt) 45 × 100 cm 5 db színes porkréta
Fehér (fényes) 1 db fekete filctoll
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!