Barion Pixel Kerékpártároló | Reklámeszköz.hu

Kerékpártároló

    5
1 értékelés

Akár egyedi grafikai üzenettel is ellátható kerékpártároló állomások, melyek egyenként 6 db kerékpár tárolására alkalmasak. A rendszer egymáshoz sorolható.


Share this:

55 500 Ft
Kerékpártároló árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

Standard - +

Szerkezet, nyomtatás nélkül 10 munkanap 55 500 Ft + áfa

Plakátkeretes fejléccel - +

Szerkezet, nyomtatás nélkül 10 munkanap 195 500 Ft + áfa
Szerkezet, UV álló nyomattal 10 munkanap 198 000 Ft + áfa

Dekorálható fejléccel - +

Szerkezet, nyomtatás nélkül 10 munkanap 195 000 Ft + áfa
Szerkezet, UV álló nyomattal 10 munkanap 198 000 Ft + áfa

A galvanizált acél (18 mm átmérőjű cső) szerkezetű kerékpár tároló állomás hasznos kiegészítője lehet üzletének, hiszen reklámüzenetével ellátva megállítótáblaként is funkcionálhat, felhívja vásárlói és a járókelők figyelmét üzletére, vagy szolgáltatásaira, de önkormányzatok vagy közintézmények is előszeretettel alkalmazzák.

A kerékpártárolókat egy oldalról lehet megtölteni, egyenként maximum 6 db kerékpár tárolására alkalmasak, de a rendszer az előfúrt oldalsó profiloknak köszönhetően fixen is egymáshoz rögzíthetőek vagyis sorolhatóak. A tárolók úgy lettek kialakítva, hogy számos bicikli méretéhez illeszkedjenek. A kerék behelyezésére 45 mm széles nyílás áll rendelkezésre.

Az állványok a talajra rögzítéshez és egymáshoz soroláshoz is elő vannak fúrva, de a megfelelő kötőelemekről (tiplikről) a talaj típusától függően Önnek kell gondoskodnia, ha mindenképpen rögzíteni szeretné a talajhoz a kerékpártárolót. A talajhoz rögzítéshez 10 mm átmérőjű furatokkal rendelkezik, melyhez 120 mm hosszú csavarokat biztosítunk.

A kerékpártárolók három féle kivitelben rendelhetőek

  • Standard kivitel a 6 kerékpár tárolására alkalmas, reklámüzenet nélküli állványt jelent.
  • Fejléces kerékpártároló plakátkerettel, melyben a nyomat egyszerű plakátpapírra nyomtatható és a plexi előlap mögé helyezhető (a plexi előlap alaptartozék). A keretbe egymás mellé akár 5 db A4 papír is helyezhető.
  • Fejléces kerékpártároló dekorálható fejléccel, öntapadó fóliával lehet dekorálni, így hosszabb távú reklámüzenet kihelyezésére, pl. céglogóval ellátva ajánljuk.

A reklámüzenetet tartó logó panelek rögzítéséhez alkatrészeket, csavarokat a csomagban találja.

Szállítás
Az állványok mérete és súlya miatt azokat nem tudjuk országos gyűjtőfuvar (PannonXP) keretén belül kiszállítani, mivel a futárszolgálat nem tudja kezelni ezeket a nagyméretű csomagokat, így személyes átvételt javaslunk. Budapesten és vonzáskörzetében közvetlen (door to door) szállítással tudjuk kiszállítani a termékeket, melynek egyedi költségéről kérdezze értékesítőinket.


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!


Típus Grafikai méret Helyigény összeállítva
(szé × ma × mé)
Szállítási méret Súly
Nettó Bruttó
Standard - 105 × 42 × 55 cm 111 × 68 × 18 cm 17,8 Kg 19,8 Kg
Plakátkerettel 1055 × 297 mm 111 × 142 × 65 cm 147 × 80 × 20 cm 33,9 Kg 38,7 Kg
Dekor fejléccel 1109 × 354 mm 34,8 Kg 37,4 Kg
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!