Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

PIXLIP GO pult, standelem

Műanyag profilokkal könnyen összeilleszthető paravánrendszer vagy pultok kialakításához nincs szükség szerszámokra vagy többfős installáló személyzetre. A hordtáskákban szállítható világító standot rajzos összeállítási útmutatóval percek alatt összeállíthatja.

Leírás

Az Európában gyártott rendszer olyan erős műanyag profilokból készül, amik összeállításához nincs szükség szerszámokra, könnyen egymásba csúsztathatóak. Minden standelemet egy (vagy két) magas minőségű bélelt táskában adunk át. A profilokba épített LED világítás és trafó bekötése nem igényel szakértelmet, a képes összeszerelési útmutatónak köszönhetően tapasztalatlanabb felhasználók is elvégezhetik.
 
Bármilyen standelem (szerkezet) vásárlásakor a csomag a következő alkatrészeket minden esetben tartalmazza:
  • 2 db soroló elem (egyenes) - két egyforma magasságú standelem egymás mellé sorolásához
  • 1 db soroló elem (lépcsős) - két eltérő magasságú standelem egymás mellé sorolásához
  • 6 db takaró sapka - a profilon kialakított több kábelkivezető rés letakarásához
  • 8 db nyomatrögzítő sarokelem – mindkét oldalra 4-4 db sarokelem, mely megkönnyítik a nyomat rögzítését mindkét oldalon
 
Világító pult Standelem
100 × 100 cm 100 × 100 cm 100 × 150 cm
~ 12 Kg ~ 10 Kg ~ 12 Kg
Táskaméret
106 × 20 × 43 cm
Táskaméret:
106 × 20 × 43 cm
Táskaméret:
106 × 20 × 43 cm
1 × táska 1 × táska 1 × táska
1 × pulttető - 40 cm mély 4 × 90 cm profil 4 × 90 cm profil
4 × 90 cm profil 4 × sarok csatlakozó 2 × 65 cm profil
4 × sarok csatlakozó 2 × talp 4 × sarok csatlakozó
2 × talp 1 × LED modul (24V) 1 × merevítő rúd
1 × LED modul (24V)* 1 × trafó (120W-24V)
2 × merevítő rúd tartó
1 × trafó (120W-24V)* 1 × EU aljzat 2 × talp
1 × EU aljzat   2 × LED modul (24V)
    1 × trafó (120W-24V)
    1 × EU aljzat
    1 × Y kábel

* A kültéri világító pult vásárlása esetén a LED modul és a trafó IP67 értintésvédelmi szabványnak megfelelő. A biztonságos rögzítéshez 2 db ballaszt talp is a csomag része.

Az alkatrészek elvesztése vagy sérülése esetén pótalkatrészeket biztosítunk.

Okos kiegészítők:
A kiegészítők között olyan alkatrészeket talál, amikkel a standot saját igényeire szabhatja: fali konzolok, mennyezeti függesztők, ajtó kialakításához rögzítőszett, stb.
 
A nyomtatás minőségét kétféle technológia közül választhatja ki:
  • Szublimált nyomatok – ez a nyomdatechnológia a textilekbe hőkezeléssel rögzíti a festékanyagot. Az így készült nyomatot akár hajtogatva is szállíthatja, könnyebben kezelhetőek.
  • UV nyomatok – ezzel a technológiával a textil felszínén ül meg a vastagabb festékréteg így a nyomat színe élénkebb. Hátránya, hogy a nyomatot csak tekercselve szállíthatja.
Oldalpanel – ezt a műanyag elemet a keretprofilok élére rögzítheti, és bármilyen egyedi grafikával elláthatóak. Az ár 2 db oldalpanel nyomtatását tartalmazza.
 
Szállítás:  A szublimált és nyomatlan textil nyomatokat nyugodtan össze lehet hajtani. Az UV nyomatokat kizárólag tekercselve szabad szállítani. A nyomatokat mindig grafikával befelé tekercselje!

Tisztítás: A nyomatok felületét puha, enyhén nedves tisztítóronggyal, illetve az általános kereskedelemben kapható mosogatószerekkel tisztíthatja. Az erősebb oldószereket és a dörzsölést kerülje. Mosógépben nem moshatóak.

Tárolás: A nyomatok érzékenyek az extrém hidegre vagy melegre, illetve a hőingadozásra. Ezért igyekezzünk állandó szobahőmérsékleten tárolni, szállítani és használni. Fagypont alatti hőmérsékleten ne használjuk a terméket, ugyanis a festékréteg a hideg hatására berepedezik!

 

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás
 
Az itt található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!
 
 

Összeállítási útmutatók

Videó