Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Bővíthető LED háttérfal

új

Új termék

Belső világítással rendelkező, kétoldalas, feszített textilkeret 2 db stabilizáló kihajtható lábbal. Több keret egymáshoz sorolható, nagyobb hátterek kialakításához.

Magasság: 200 cm
Szélesség: 100 cm-től
Gyártási idő: 5-6 munkanap

Leírás

Speciális feszített textilkeret rendszer, alumínum profilból gyártva, aminek a nútjába lehet illeszteni a nyomat szélére varrt szilikon csíkot. Az eredmény egy igen esztétikus, minimális kávával rendelkező világító fal. Az alumínium profilból szemből mindössze 1,5 mm látszódik, így a rendszer egymáshoz sorolása esetén sem zavaróak az illesztési pontok. A kereteket erős, beépített mágnessel lehet egymáshoz fogatni, míg az egységenként 2 db vastag kihajtható alumínium talp gondoskodik a stabilitásáról. A keret mindkét oldala dekorálható. A két grafikai oldal egymástól függetlenül cserélhető, ideális térelválasztó.
 
A LED háttérfal főbb paraméterei az alábbi táblázatban megtalálhatóak:
 
Helyigény összeállítva
(szé × ma × mé)
Szállítási méret Súly Grafikai méret Teljesítmény
(LED)
100 × 200 × 38 cm 111 × 30 × 30 cm 10 Kg 100 × 200 cm 80 W
 
Az előre beszerelt belső LED világítás a két függőleges oszlopon fut végig, a termék összeállításánál két ponton kell csak kábelekkel összekötni az egyes elemeket. A trafó az alsó keretprofilba van beépítve. A keret aljából ~ 150 cm hosszú kábel fut ki, melynek végén a villásdugó van.
 
Szállításhoz egy erősített kartondoboz áll rendelkezésre, amit bármely személyautóba el tud helyezni. A nyomat ~ 105 cm tekercsben külön szállítható.
 
A terméket egyedi méretekben nem tudjuk gyártani, egymáshoz sorolva érhetőek el nagyobb méretek. A terméket szerelni kell, de szerszámok nem szükségesek hozzá, minden a szállítódobozban van az összeállításhoz.

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás

A lap alján található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Bővíthető LED háttérfal dokumentáció

Bővíthető LED háttérfal összeállítási segédlet

Videó