Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

LED világító pop-up fal

új

Új termék

Belső megvilágítású Pop-up rendszerű egyenes sajtófal, mely körbejárható, így ideális térelválasztó.

Magasság: 227 cm 
Szélesség: 225 cm
Gyártási idő: 8-10 munkanap

Leírás

A LED pop-up fal egyszerű összeállítása miatt kedvelt rendszer. A harmonikaszerűen összecsukható pop-up szerkezetet szerszámok nélkül, gyakorlattal nem rendelkezők is egyszerűen összeállíthatják. A szerkezet kétoldalas, így körbejárható, minden oldalról dekorálható. Az erős megvilágításról a PowerLED armatúrák gondoskodnak, összesen hat darab, mely a szerkezetet alulról és felülről is teljesen bevilágítja. A szerkezet oldalain az enyhe árnyékolás a grafika összetettségétől és színétől függ. A csomagba mellékelt elektromos kábeleket megjelölt helyeken kell egyszerűen bekötni, a sajtófalhoz a villásdugóval ellátott kábelt kapcsolóval szereltük fel.
 
A LED világító pop-up háttérfal minden alkatrésze 3 db hordtáskában elfér. A nyomatok külön, tekercsben szállíthatóak.
 
Helyigény összeállítva
(szé × ma × mé)
Szállítási méret Súly Grafikai méret Nyomat
szállítási mérete, súlya
225 × 227 × 37 cm 85 × 35 × 32 cm - 2 db
75 × 30 × 55 cm - 1 db
23 Kg 222,5 × 222,5 cm
32 × 222,5 cm
1 db tekercs
250 × 20 × 20 cm
8-10 Kg
 
Nyomat
A magas színterheléssel nyomtatott sűrű szövésű textilanyag – a front és hátoldal is - egy darabból kerül kivitelezésre, a nyomaton keresztben varrás nem fut át. A textil szélére varrt szilikonkéderrel lehet a nyomatot a szerkezetre rögzíteni: az alumínium profil nútjába nyomható rögzítőanyag fixen a helyén tartja a textilt. A textilanyag tekercselve szállítható, a hajtogatást nem viseli el (sérülhet), így szállítás során vegyék figyelembe a ~ 2,5 méteres tekercsméretet. A nyomat enyhén nedves ruhával dörzsölést mellőzve tisztítható.
 
Összeállítás
A szerkezetet egy ember is össze tudja szerelni, de a nyomat felhelyezéséhez optimálisabb két ember jelenléte. Tekintse meg az összeállítási videónkat!
 
Az ár tartalmazza
Szerkezet, nyomtatás nélküli vásárlása esetén:
  • 1 db pop-up rácsháló, 24 db nyomatrögzítő alumínium sín (kétoldalas kivitelhez elegendő), 6 db LED armatúra, 12 db armatúra rögzítő klipsz, kábelek, 1 db felső fényzáró dekor (hogy a szerkezet tetején ne szökjön ki a fény), 3 db hordtáska, nyomat konfekcionálásához szilikonkéder.
  • Nyomtatással együtt megrendelve a terméket minden alkatrészével és minden oldalán, felhelyezésre előkészített nyomattal adjuk át.

Árlista

 

Dokumentáció

Anyagleadás

A lap alján található, letölthető dokumentáció segítségével elkészítheti vagy megfelelő méretre igazíthatja meglévő grafikai anyagát. Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

LED pop-up fal - grafikai dokumentáció

Videó