Barion Pixel Világító pop-up fal | Reklámeszköz.hu

Világító pop-up fal

    5
7 értékelés

Kétoldalas, LED világítással ellátott, pop-up rendszerű egyenes sajtófal. Ideális térelválasztó.


Szélesség:
225 cm
Magasság:
227 cm
Gyártási idő:
8 munkanap

Share this:

295 000 Ft
Világító pop-up fal árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

3 × 3, 225 × 227 cm - +

Textil nyomattal mindkét oldalra 8 munkanap 295 000 Ft + áfa
Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 185 000 Ft + áfa

Nyomatcsere - +

A fal minden oldalán 8 munkanap 132 200 Ft + áfa
Egy élen 8 munkanap 15 600 Ft + áfa
Egy oldalon 8 munkanap 59 140 Ft + áfa

Grafikai tervezés - +

Egy verzió, két módosítás körrel rendelésre 30 000 Ft + áfa
Plusz verzió kör rendelésre 20 000 Ft + áfa
Plusz módosítás kör rendelésre 5 000 Ft + áfa
Grafika ellenőrzés, alapvető nyomdai előkészítés* rendelésre 0 Ft + áfa

A Világító pop-up fal egyszerű összeállítása miatt kedvelt rendszer. A harmonikaszerűen összecsukható pop-up szerkezetet szerszámok nélkül, gyakorlattal nem rendelkezők is egyszerűen összeállíthatják. A szerkezet kétoldalas, így körbejárható, minden oldalról dekorálható. Az erős megvilágításról a PowerLED armatúrák gondoskodnak, összesen hat darab, mely a szerkezetet alulról és felülről is teljesen bevilágítja. A szerkezet oldalain az enyhe árnyékolás a grafika összetettségétől és színétől függ. A csomagba mellékelt elektromos kábeleket megjelölt helyeken kell egyszerűen bekötni, a sajtófalhoz a villásdugóval ellátott kábelt kapcsolóval szereltük fel.

A LED világító pop-up háttérfal minden alkatrésze 3 db hordtáskában elfér. A nyomatok külön, tekercsben szállíthatóak.

Nyomat
A magas színterheléssel nyomtatott sűrű szövésű textilanyag – a front és hátoldal is - egy darabból kerül kivitelezésre, a nyomaton keresztben varrás nem fut át. A textil szélére varrt szilikonkéderrel lehet a nyomatot a szerkezetre rögzíteni: az alumínium profil nútjába nyomható rögzítőanyag fixen a helyén tartja a textilt. A textilanyag tekercselve szállítható, a hajtogatást nem viseli el (sérülhet), így szállítás során vegyék figyelembe a ~ 2,5 méteres tekercsméretet. A nyomat enyhén nedves ruhával dörzsölést mellőzve tisztítható.

Összeállítás
A szerkezetet egy ember is össze tudja szerelni, de a nyomat felhelyezéséhez optimálisabb két ember jelenléte. Tekintse meg az összeállítási videónkat!

Az ár tartalmazza

  • Szerkezet, nyomtatás nélküli vásárlása esetén: 1 db pop-up rácsháló, 24 db nyomatrögzítő alumínium sín (kétoldalas kivitelhez elegendő), 6 db LED armatúra, 12 db armatúra rögzítő klipsz, kábelek, 1 db felső fényzáró dekor (hogy a szerkezet tetején ne szökjön ki a fény), 3 db hordtáska, nyomat konfekcionálásához szilikonkéder.
  • Nyomtatással együtt megrendelve a terméket minden alkatrészével és minden oldalán, felhelyezésre előkészített nyomattal adjuk át.

Grafikai tervezés

A grafikai tervezés ára tájékoztató jellegű, minden megrendeléshez egyeztetés és egyedi elbírálás szükséges. Referenciáink


A nyomdai szolgáltatás ára az alábbi grafikai szolgáltatásokat tartalmazza:

  • Grafika ellenőrzése (méret és felbontás szerint)
  • Alapvető nyomdai előkészítés* (pl. kifutó javítása, méretre igazítás, konvertálás a megfelelő nyomdai formátumra: 1:1 méretarány, 150 dpi, TIFF formátum, LZW tömörítéssel, egy rétegben, CMYK színmóddal)
  • Szükség esetén nézőkép kiküldése

Anyagleadásról bővebb információ...

Nincs grafikusa? Segítünk!
Amennyiben Ön nem rendelkezik ilyen méretű grafikával és szeretné, hogy elkészítsük, kérjük jelezze felénk és grafikus kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Grafikus szakembereknek
Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps, .indd, .idml formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.


Helyigény összeállítva
(szé × ma × mé)
Szállítási méret Súly Grafikai méretek Nyomat szállítási
mérete és súlya
225 × 227 × 37 cm 85 × 35 × 32 cm - 2 db 23 Kg 222,5 × 222,5 cm 250 × 20 × 20 cm
tekercs, 10 Kg
75 × 30 × 55 cm - 1 db 32 × 222,5 cm

 

Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!