Barion Pixel Mobil info állvány | Reklámeszköz.hu

Mobil info állvány

    5
1 értékelés

Hordtáskában szállítható információs állvány, mely ideális kiállításokra is, hiszen kis méretre szétszedhető és szerszám nélkül összeállítható.


Share this:

16 900 Ft
Mobil info állvány árlista GYÁRTÁSI IDŐ ÁR WEBSHOP

A4 - 210 × 297 mm - +

Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 16 900 Ft + áfa

A3 - 297 × 420 mm - +

Szerkezet, nyomtatás nélkül raktáron 17 900 Ft + áfa

A termék hamarosan kifut a kínálatunkból. Áraink az aktuális készlet erejéig érvényesek. Érdeklődjön kollégáinknál a termék elérhetőségéről!

Elegáns megjelenésű mobil info oszlopot bárhol lehet alkalmazni, ahol ügyfél irányítás szükséges. A kipattintható alumínium profilú plakátkeretekben a nyomatcsere pár mozdulat. A nyomat előtt egy plexi védőfólia helyezkedik el, így az védve van a fizikai behatásoktól.

Az állvány fix magasságú, és a plakátkeretek dőlésszöge is adott. A kereteket álló vagy fekvő formátumban is fel lehet rögzíteni: szerszám nélkül egy becsúsztatható műanyag profillal. A talp kerek, és alul öntapadó gumiszalaggal van ellátva, így nem karcolja össze a padlót. Az állvány anyaga porfestett acél, a plakátkeret eloxált alumínium. Hordtáskája vastag gyöngyvászon.

Használat
A kipattintható kerettechnikának köszönhetően a plakátok behelyezése egyszerű, szerszámokat sem igényel.

Pótalkatrész
Plexi előlap Minden termékhez alapesetben egy-egy víztiszta plexi előlap alaptartozék, mely mögé a plakátot helyezheti. Ha elhagyja vagy megsérülnek az antireflex plexi előlapok, azok könnyen pótolhatóak. A plexi előlapok az alapvető fizikai behatásoktól megvédik a plakátot, de nem garantálnak védelmet az eső ellen. Az árlistát ezen az oldalon találja.
Kiegészítő
Krétapanel Ha szeretne gyakran változó információkat krétával vagy krétafilccel kiírni, akkor a plakátok és plexi előlapok helyett egy behelyezhető vékony krétapanelt tud a keretbe tenni. Az árlistát ezen az oldalon találja.

Grafikai méret Helyigény összeállítva
(szé × ma × mé)
Szállítási méret
(hordtáskában)
Súly
A4 - 210 × 297 mm ~ 33 × 114 × 33 cm 39 × 36 × 8 cm ~ 5 Kg
A3 - 297 × 420 mm ~ 45 × 118 × 33 cm 47 × 39 × 8 cm
Vélemény beküldéséhez jelentkezzen be, vagy regisztráljon!