Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat

A Truemaker Kft. fenntartja a weboldalakon található információ előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának jogát. Az itt található adat és információ nem minősíthető úgy, mint a társaság tanácsa bizonyos szolgáltatások igénybevételére. Az ügyfeleknek minden esetben előzetesen javasolt megbizonyosodni arról az általuk igényelt szolgáltatások saját esetükre vonatkoztatva ténylegesen a legmegfelelőbbek-e.

A Truemaker Kft. bár törekszik rá, nem garantálja, hogy a weboldalakon elérhető információ naprakész legyen, továbbá nem vállalja a felelősséget a weboldalakon történt elírásokért, sem pedig a weboldalak tartalmának jogosulatlan megváltoztatásáért. A Truemaker Kft. fenntartja a jogot szolgáltatásai előzetes bejelentés nélküli megváltoztatására, kiegészítésére.

Adatvédelem

A Megrendelő által a rendelési folyamat során megadott adatokat a Truemaker Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tárolja, kivéve ha a regisztráció során vagy bármikor azt követően hozzájárulását adta, hogy részére elektronikus vagy postai úton marketing információt küldjünk. Adatait harmadik fél részére csak a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként közreműködő partnerinknek (pl. futárszolgálat) továbbítjuk. Partnereink az így kapott adatokat semmilyen formában nem jogosultak felhasználni, tárolni, illetve továbbadni.

A Truemaker Kft. a Megrendelő kérésére a Truemaker Kft. által kezelt személyes adataival kapcsolatban tájékoztatást ad, illetve azokat a Megrendelő kérésére módosítja.

A felhasználó saját személyes adatainak törlési igényét e-mailben az info@reklameszkoz.hu címre kell eljuttatni. A Szolgáltató a törlési igény beérkezésétől számított 5 munkanapon belül törli az adatokat.

Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról rendelkező 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.

CsatolmányMéret
[file] truemaker_kft._jogi_nyilatkozat_2014_08_04.pdf47.9 KB