Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

2014 január

Tovább a reklámeszköz.hu-ra >> Telefon: +36 1 783 5355

Reklámeszköz hírlevél

KEDVES PARTNERÜNK

Kérjük, engedje meg, hogy 2014-től negyedévente hírlevélben tájékoztassuk működésünk legfontosabb eseményeiről! Kérjük, fogadja jó szívvel első hírlevelünket!

ÚJ CANON NYOMTATÓVAL GYARAPODOTT GÉPPARKUNKimage

2013 év második felében új nyomdagépet szereztünk be. A Canon iPF 9100-as gép - elődjéhez hasonlóan - 150 cm tekercsszélességben nyomtat, környezetbarát vízbázisú technológiát használ és a tökéletes színek előállítását már 12 színből végzi el. Ezáltal képesek lettünk rövidebb idő alatt, magasabb nyomdai minőség előállítására.

BUDAPEST XIII. KERÜLETI TELEPHELYRE KÖLTÖZTÜNKimage

2013. október 14-től Budapest XIII. kerület, Reitter Ferenc utca 42. szám alatt új telephelyen folytatjuk működésünket. Kibővült, 110 m2-es bemutatóteremmel, gyorsabb és kényelmesebb ügyfélszolgálattal, megnövekedett raktárkapacitással, összesen mintegy 350 m2-en várjuk Ügyfeleinket.

TOVÁBBI ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁVAL BŐVÜLT CSAPATUNK

Ugyancsak októberben új munkatársat is köszönthettünk csapatunkban. Olti Gábor többéves reklámipari tapasztalatát elsősorban az egyedi gyártású reklámberendezések területén fogja kamatoztatni cégünknél.

SZERZŐDÉSBEN A PARTNERCONTROL-LAL

A Reklámeszköz.hu szerződést kötött Európa egyik vezető digitális üzleti információszolgáltatójával, a Bisnode Magyarország Kft.-vel. A partnercontrol.hu üzemeltetője az online marketing, kockázatkezelési és üzleti információs megoldások széles palettáját kínálja. Az együttműködés alapján a Reklámeszköz.hu 2014-től a PartnerControl információira alapozva hozza meg üzleti döntéseit.

MEGHOSSZABBÍTOTTUK A 2013-AS SZERZŐDÉSEINKET

Számos hosszútávú együttműködésünk között éves szerződést hosszabbítottunk a Piac és Profit lapkiadóval. Az egy éve debütáló és sikeresen működő üzleti klubbal való együttműködésünkről már többen értesülhettek. Most újra a konferenciasorozatra készítünk háttérfalakat és roll-up reklámeszközöket, továbbá irodai portálra fólia dekorációt.

EGYÜTT DOLGOZUNK A MAGYAR ŰRMISSZIÓVAL

Nagy örömünkre részt vehettünk a "Pulit a Holdra!" akcióban is. A fiatal és ambiciózus űrkutatókból álló magyar csapat – Puli Space Technologies – célja, hogy a Google által indított verseny keretében készítsenek egy holdjárót és ezt eljuttassák a Holdra. Céljaikhoz egy népszerűsítő, kültéri Puli kilövőállomást gyártottunk. Ezúton várjuk az űrmissziót támogató jelentkezéseket! Ide kattintva.

TERMÉKAJÁNLATUNK: EXKLUZÍV ROLL-UP 20% imageKEDVEZMÉNNYEL

Prémium minőségű látványos roll-up szerkezet, fotó minőségű, matt felületű nyomattal. A készlet erejéig a 36 170 Ft + áfa helyett 20%-os kedvezménnyel most: 28 936 Ft + áfa.
További részletek...

MEGHÍVÓ: WEBEN A CÉGEM KONFERENCIA

A Privátbankár.hu szervezésében megrendezésre kerülő Weben a cégem konferenciára olyan cégvezetőket és marketingeseket várunk, akik szeretnének több visszatérő vásárlót szerezni. Más részről azok is találnak majd hasznos ötleteket, akik új termék bevezetésén, márkaépítésen vagy közösség szervezésen dolgoznak.
Gyakorlati szakemberek mutatják be a leghatásosabb marketing eszközöket és fortélyokat, hogy az itt megszerzett tudás valódi versenyelőnyt jelentsen az Ön számára!
Időpont: 2014. január 29. 9.00 – 14.00

Jelentkezés itt

H-1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 42.
www.reklameszkoz.hu | info@reklameszkoz.hu
Telefon: +36 1 783 5355

Twitter Facebook Google+
Copyright © 2014 Reklámeszköz.hu Minden jog fenntartva.