Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

öko

2012. 11. 08.

Green Line Display

 

Az újrahasznosítható alapanyagokból készült reklámeszközök exkluzív termékcsoportja számtalan új előnnyel rendelkezik:

- A faerezetet hangsúlyozó sötét pác rusztikus és feltűnő megjelenést kölcsönöz a termékeknek.

- A vékony lakkréteg cseppállóvá teszi az eszközöket, így azok tisztítása egyszerűbb.

- A csiszolt élek, kidolgozott vonalak letisztultabb és minőségibb külsőt eredményeznek.

- Az alapanyag többszörös ellenőrzésen esik át feldolgozás előtt, garantáltan csomómentes, ép erezetű végtermék érdekében.

A magasabb esztétikai megjelenésű GreenLine termékcsaládban is megtalálhatóak a legnépszerűbb eszközök, így akár teljes prezentációs megjelenésében választhat ÖKO eszközöket.

 


Igényes megjelenésű, olcsó nyomatcserés hostess és kóstoltató pult

Áruházi kóstoltatók, promóciók alkalmával elengedhetetlen reklámeszköz. A GreenLine minőségnek köszönhetően a pult bármilyen környezetben nívós megjelenésű, emlékezetes display.

A plexi előlapok mögé csúsztatható olcsó papírplakáttal a promóciós üzenet cseréje mindössze párezer forint, melyet a helyszínen megoldhat: nem kell a pultot az újradekoráláshoz újra és újra elszállíttatnia.

 

Kétoldalas, felületkezelt fa megállítótáblák poszterkihelyezéshez, vagy krétázható felületekkel

Poszterkihelyezés esetén a víztiszta plexi előlap mögé csúsztatható a plakát. A krétázható felületet hagyományos porkrétával és folyékony krétával is díszítheti.

A csúszásgátló gumi talpacskáknak köszönhetően stabilan állnak. Rozsdamentes zsanéroknak és távtartóknak köszönhetően hosszúéletű és igényes kivitel.

Extra vékonyságú, alacsony fogyasztású beltéri fa LED világítókeretek

Exkluzív hatást keltő elegáns, mindössze 30 mm keretmélységű fa világítókeretek erős és homogén megvilágítással: nincsenek csíkos vagy elsötétedő részek.

A modern LED világításnak köszönhetően alacsony üzemeltetésű, és hosszúéletű keretek, melyeket akár egyedi méretben, egyedi színben is gyártathat!

Becsúsztatós plakátkeretek plexi előlappal, vagy krétával írható felülettel

A legnépszerűbb szabvány méretekben (A1 / A2 / A3 / A4) elérhető vékony, mindössze 25-30 mm széles profilú poszterkeretek kezelt felülettel, csomómentes fa alapanyagból.

Rejtett csavarozással rögzíthető a falra a hátlemeznél fogva, a plakátcsere egyetlen mozdulat: a régi poszter helyére kell csúsztatni az új grafikát.
 

 

Információs, ügyfélirányító táblák és szórólaptartók

Egyszerű kivitelű szóróanyagtartók és ügyfélvezető táblák ideális eszközök várótermekbe vagy recepciókra.

A plexi előlapok mögötti papír cseréjével egyszerűen, akár naponta változtathatja reklámüzenetét, míg a szóróanyag tartóba egyszerre több brossúrát is helyezhet.

 


 

Bejegyezte: Szegedi Bernadett

2011. 03. 01.

Öko termékcsalád

Az Öko termékcsalád alternatívát nyújt mindazoknak, akik szívesebben választanának zöldebb, ráadásul esztétikusabb megoldást a tömegével gyártott, unalmas műanyag pultokkal szemben.

 

 

Ha az ember számolná, megdöbbenne, mennyi kiadványtartó állvánnyal, információs táblával, promóciós pulttal és egyéb reklámhordozóval találkozik egyetlen nap leforgása alatt. Az pedig – bár szakmabelieknek nem újdonság – még megdöbbentőbb, hogy ezek nyersanyaga az esetek döntő részében Távol-keletről érkezik Európába. Ez a gyakorlat nem csak a gigászi távolsági szállítások miatt környezetszennyező, hanem a felhasznált anyagok miatt is.
Az úrjahasznosításra alkalmatlan műanyag vagy alumíniumeszközök a kampányok végeztével jellemzően egyenesen a szemétbe kerülnek, óriási terhelést jelentve a környezet számára.

Hét éve foglalkozunk reklámeszközök gyártásával, így volt időm elgondolkozni ezen a faramuci helyzeten: egész Európa elárasztja magát olyan termékekkel, amelyek sokszor a legegyszerűbb, de sajnos nem a legjobb megoldást jelentik, egyszerűen azért, mert a reklámeszközpiacon nem létezik elérhető alternatíva a távol-keleti dömpinggel szemben. Közben egyre több ügyféltől hallom, hogy nem kíván húszezer kilométert utaztatni egy halom fröccsöntött műanyagot azért, hogy egy kéthetes promóció után mindez szemétté váljon. Persze korábban is előfordult, hogy a legelszántabb megrendelők egyedi gyártású, fa alapanyagú termékeket kértek tőlünk, de jól látszott, hogy jelentősen csak akkor változhat a helyzet, ha raktárkészletről, ráadásul versenyképes áron tudjuk kínálni ezeket a korábban kuriózumnak számító reklámeszközöket. Így született az Öko termékcsalád ötlete.

A gyakorlatilag száz százalékban újrahasznosítható, hazai alapanyag mellett az is fontos jellemzője az új palettának, hogy a felhasznált munkaerő is száz százalékban magyar.

Könnyű belátni, hogy az itthon elköltött forintok a hazai gazdaságba folynak vissza. Így egy picit magunk ellen is dolgoznánk, ha nem magyar alvállalkozókat foglalkoztatnánk.

A tervezés során természetesen a minél egyszerűbb szállítás és a többszöri felhasználhatóság is szempont volt, ezért a nagyobb eszközök könnyedén szétszerelhetőek és szinte akárhányszor újra összeszerelhetőek. A nyomtatott anyagok egyszerűen cserélhetők az eszközökön, sőt újrafelhasznált papírral még tovább „zöldíthető” a folyamat.

Cégünk a megvalósítás minden pontján partner, beleértve a grafikai tervezési és a nyomtatási munkákat is.

 

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel