Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Piac & Profit

2014. 09. 15.

A legfontosabb marketingeszköz?!

Szeptember 24-én a BKIK székházban kezdődik a KKV-Akadémia harmadik rendezvénye. A Piac és Profit szervezésében szakemberek vezetik be a részvevőket legújabb eladási, értékesítési és ügyfél-kezelési trendekbe. Eladás nélkül ugyanis nem lehet vállalkozást építeni. Sőt! Valójában ettől függ a cég sikere. De vajon mi a legalapvetőbb területe az értékesítésnek? Megfelelő színvonalú-e az ügyfélkezelés a vállalatunkban? Hogyan működik a személyes, internetes és a közösségi értékesítés a gyakorlatban?

A válaszokért jelentkezzen a rendezvényre itt!

Bejegyezte: Molnár Bálint

2014. 08. 21.

Válj beszállítóvá Te is!

Kis túlzással álomszerű esemény, ha egy multinál beszállítóvá válhatsz, azonban nem csak velük érdemes üzleti kapcsolatot létesíteni. A magyar kis és középvállalatok is számtalan igénnyel rendelkeznek. Ebben a körben pedig egyszerre lehetünk beszállítók és megbízók is, ráadásul klaszterbe tömörülve koncentrált együttműködéssel a versenyképességük is megnő!

Amennyiben felkeltette az érdeklődésed a fenti néhány gondolat. Szívesen foglalnál el üzletileg biztonságosabb pozíciót, hovatovább szívesen kerülnél beszállítói helyzetbe kis és középvállalkozásoknál, akkor azt javaslom, hogy vegyél részt szeptember 11-én a Piac és Profit KKV-AKADÉMIA konzultációján és lesd el sikeres vállalkozóktól a mesterfogásokat!

Helyszín: Budapest, BKIK Székház (Krisztina körút 99.)
Időpont: 2014. szeptember 11. (csütörtök) 10.00-15.40

További információk: http://www.piacesprofit.hu/konferenciakozpont/beszallito

Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
2014. 04. 09.

Pénzt, piacot és tudást Szombathelyről

Április 10-én Szombathelyen folytatódik a Piac és Profit pályázati road-show! A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara épületében csütörtökön minden az új, 2014-2020 közötti Európai Uniós költségvetésről szól.

Ezen belül is főként a kis- és közepes vállalkozásokat érintő brüsszeli forrásokról kaphatnak hasznosítható ötleteket az érdeklődő cégvezetők.. A „Pénzt, de honnan” elnevezésű program során a mottóban feltett kérdésre a Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkára, illetve az ő munkatársai adják meg a választ. A konferencia díjmentes, regisztrációhoz kötött.

Időpont: 2014. április 10.
Helyszín: Szombathely, Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Honvéd tér 2.)

Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
2014. 03. 26.

Meghívó: Szegeden találják az Eurót

Folytatódik az országos road-show, a „Pénzt, de Honnan?” Március 27-én ezúttal Szegeden derül ki, hogy az EU 2014-2020 közötti költségvetési forrásaiból mire lehet pályázni?

Az érdeklődő kis-és közepes vállalkozások képviselői erről első kézből kapnak hasznos tippeket, mégpedig a Miniszterelnökség fejlesztési programokért felelős helyettes államtitkárától, illetve munkatársaitól. A „Pénz, Piac, Tudás” névre keresztelt konferenciát a Reklameszkoz.hu üzleti partnere a Piac és Profit szervezi.

Fontos tudni, hogy az új EU-büdzsé első pályázatait már idén tavasszal várják Brüsszelben, így az Ön részvétele önmagában esély a Piachoz és a Profithoz.
A konferencia díjmentes, mindössze regisztrációhoz kötött.

Helyszín, Szeged, Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (Párizsi krt. 8-12.)
Időpont: 2014. március 27. 9:30-15:00
További felvilágosítás és információ:
Tel.: (1) 239-9597, E-mail: konferencia@piacesprofit.hu

Bejegyezte: Molnár Dániel

2013. 12. 16.

Piac és Profit Klub – Meghívás 10 Reklámeszköz.hu Vendég részére!

A sikeres üzleti kapcsolat titka a személyes kapcsolatokban rejlik. Erre kínál exkluzív megoldást a Piac & Profit klub, melynek következő találkozóin a Reklámeszköz.hu jóvoltából most Ön is részt vehet!

A Piac és Profit kiadó kezdeményezése létrejött PP Klub azért jött létre, hogy segítsen a vállalkozások üzleti kapcsolatainak kiépítésében. A klub tagjai számára biztosítja az üzleti kapcsolatok kialakulásának színterét, ahol bemutathatják vállalkozásukat, gyarapíthatják vagy cserélhetik kapcsolati tőkéjüket.

Ezt a nagyszerű lehetőséget támogatja a Piac és Profit dekorációs partnere, a Reklámeszköz.hu.

„Több, mint egy éve vagyok klubtag és az elmúlt időszak rendkívüli fejlődést hozott a vállalat életébe. Ezt az üzleti lehetőséget szeretném az alábbi Meghívóval a legaktívabb partnereimnek felkínálni.” - Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.

A Vendégek a klubesemény keretén belül, közvetlen, barátságos környezetben, hatfős asztaltársaságok körében tarthatnak rövid prezentációt. A szervezők garantálják a bemutatkozás előkészítésének segítését, és a csoportok közös üzleti céljainak összehangolását. Önnek csak kínálkozó lehetőséggel kell kezet fognia. Profitáljon most Ön is a kapcsolati rendszerünk előnyeiből és jelentkezzen a következő találkozóra!

A PP Klubbal közös munkánk során kialakult jó viszony eredményeképp, egy ajándék meghívóval szeretnénk hozzájárulni az Ön sikeréhez. A jelentkezést kérem az alábbi e-mail címen tegye meg: klub@reklameszkoz.hu.

Sok sikert és Kellemes Ünnepeket kíván, a Reklámeszköz.hu csapata!

 

Bejegyezte: Molnár Bálint

2012. 10. 01.

Fenntartható üzlet kell!

„Életmódunknak, értékrendünknek, fogyasztásszemléletünknek, saját érdekeink mindenek fölé helyezésének megváltoztatása nélkül nem megy előre a fenntartható fejlődésre áttérés ügye.”

Demcsák Máriának, a Piac & Profit alapító főszerkesztőjének mondatai az első Magyar Fenntarthatósági Csúcson hangzottak el és igen pontosan megfogalmazták, hogy miért vált időszerűvé és elkerülhetetlenné egy ilyen találkozó megszervezése. 2010-ben szervezték meg először ezen a nevén a rendezvényt, azóta minden évben találkoznak a felelősen gondolkodó és cselekvő emberek a Fenntarthatósági Csúcson.

Már 2010-ben páratlan társadalmi összefogás volt tapasztalható az Első Magyar „Fenntarthatósági Csúcs” konferencia körül. Szervezetek, intézmények, kamarák, szövetségek, a társadalom legkülönbözőbb szegmenséből azonnal, feltételek és fenntartások nélkül fogadták el a szervezők felkérését szakmai támogatásra. Szokatlanul sok médium is csatlakozott a rendezvényhez. Ez is jól mutatta, hogy egyre többen vagyunk, akik megértik: globális a probléma, s egyéni a tetteink, cselekedeteink felelőssége. Egyre többen döbbennek rá, hogy a fenntartható fejlődés nemcsak klímaváltozás, nemcsak energiakérdés, nemcsak környezetszennyezés, hanem ennél sokkal szélesebb spektrumú megközelítést igényel. Az esélyegyenlőség, a társadalmi és kontinensszintű felzárkóztatás, a hátrányos helyzetű népcsoportok helyzetének javításán éppen olyan sok múlik. S a leglényegesebbre: az emberek gondolkodásmódja, értékrendje megváltoztatásának szükségességére mint legfontosabb tényezőre is egyre többen döbbennek rá. Mindezek a kérdések felszínre kerültek a csúcson.

Előzmények

Nem volt előzmények nélküli a konferencia, számos nemzetközi példa vezette a szervezőket, köztük az ENSZ által szervezett 1992-es riói és a 2002-es johanessburgi Fenntartható Fejlődési Világtalálkozó is. A Magyar Fenntarthatósági Csúcs e világtalálkozók közé betagozódva, a magyar fenntartható fejlődésért tevő, cselekvő, felelősen gondolkodó és élő emberek, cégek, szervezetek évről évre visszatérő találkozója kívánt lenni, ahol sok felelős ember gyűlik össze, hogy előremozdítsa hazánk fenntartható fejlődésének ügyét. Ez a küldetés sikerült, hiszen 2010 után 2011-ben és az idén is sor kerül a rendezvényre és most is jelentős civil és sajtótámogatás kíséri a konferenciát, egyre nagyobb nyilvánosságot és vitafórumot biztosítva a fontos témának.

2010-ben a sztárvendég az IKEA és a Volvo egykori elnöke Göran Carstedt volt, aki a változó világban is életképes, megújuló cégekről, más szóval “tanulószervezetekről” tartott előadást. A svéd üzletember mellett a hazai egyetemek meghatározó kutatói és előadói is szót kaptak, valamint olyan elismert tudósok is felszólaltak, mint László Ervin az új világszemlélet hirdetője vagy Láng István akadémikus. Ők a mai napig a rendezvény fővédnökei között szerepelnek, minden évben új nézőpontokkal gazdagítva a téma iránt érdeklődők gondolkodási horizontját.

Az idén az üzleté a főszerep

2012-ben is meghallgathatják őket a Fenntarthatósági Csúcs résztvevői. Az idén november 21-én kerül sor a konferenciára, melynek fókuszában az üzleti szektor felelőssége áll majd. Vagyis elsősorban a cégek és vállalkozások szerepére, lehetőségeire helyezi a hangsúlyt a rendezvény. Olyan neves előadók, mint a már említett László Ervin és a hazánkban közismert Juhász Árpád geológus mellett szót kapnak azok a vállalkozások, amelyek gyakorlata példaértékű.  A rendezvény részletes tematikája és regisztrációs lehetőség a konferencia aloldalán található.

Bejegyezte: Szegedi Bernadett

Tartalom átvétel