Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

nyomtató

2016. 12. 14.

Csúcsnyomtatóval bővült a nyomdánk

A 160 centiméter széles, úgynevezett eco szolvens printer érkezésével mérföldkőhöz érkezett a cégünk: immár a tekercses kültéri alapanyagok nyomtatását helyben, rekord gyorsasággal tudjuk elkészíteni. A részletekről Szegedi Bernadett, ügyvezető és Tóth István, nyomdászunk számolt be.
 

Miben kiemelkedő? Miben tud többet, szebbet ez a gép?
 

  • Tóth István: Elég sok körülményt figyelembe vettünk az új gép beszerzésénél. Fontos szempont volt, hogy olyan kültéri gépet vegyünk, ami erősen megközelíti a beltéri Canon gépek nyomtatási minőségét, valamint színspektrumát. További szempont volt az is, hogy a Canon gépeink gyorsaságát is hozza, ebben a jobb minőségben. Azt is megfontoltuk, hogy ha már belevágunk a kültéri gépvásárlásba, a kültéri gépek technológiájának csúcsát vegyük. Jó sok bemutató után döntöttünk a Mimaki mellett. A tesztelések után bizton állíthatom, hogy ezek a szempontok még a vártnál is jobban teljesülnek. Az eddigi beltéri Canon gépekkel gyorsan előállított, jó minőségű nyomatainkkal felveszi a versenyt, sőt!
  • Szegedi Bernadett: Eddig csak alvállalkozókon keresztül nyomtattunk kültéri fóliákat. Most, hogy a saját szemünkkel látjuk ennek a folyamatát, jobban képbe kerültünk szakmailag is. Számomra meglepő volt, hogy milyen nagy minőségi különbségek vannak az alapanyagok között, a beszerzésnél igyekeztünk a legjobb minőségű, márkás anyagokhoz hozzájutni. A Reklámeszköznél a legjobb Mimakihoz gyártott festéket használjuk, amely a nyomatképet pozitívan befolyásolja. Érdekes volt számomra azt is megtapasztalni, hogy egy kültéri nyomatnak mennyivel több száradási időre van szüksége, mint egy beltérinek, mondjuk mint a vízbázisú technológiával készülő roll-upnak. 

Lassan két hónapja üzembe állították a gépet. Milyen tapasztalatokat szereztetek a használata során?
 
  • Tóth István: Abszolút versenyképesek vagyunk vele minőségben, gyorsaságban, precizitásban, egyértelműen nőtt a házon belül elkészíthető munkák száma. Szeretném hozzátenni, hogy ez a gép egy Print and Cut típus, tehát a kinyomott kültéri fóliáknak képes az úgynevezett formariccelésére, akár plusz fólialaminálással is. Ez szakmai nyelven azt jelenti, hogy formára vágott, védőlaminálással ellátott kültéri dekorációkra is lehetőség van 160 cm szélességig.

A beltéri mellett debütáló kültéri nyomtató révén most Magyarország egyik legkorszerűbb nyomtató parkja a Reklámeszközé, nem?
 
  • Szegedi Bernadett: Tény, hogy a magyarországi display piacon kevés olyan cég van, ahol házon belül képesek mindennek megfelelni: szerkezet import, nyomtatás, összeszerelés. A legtöbb helyen nincs árukészlet, és csak eseti megrendelések esetén szerveznek beszerzést, ráadásul gyakran alvállalkozók során keresztül, ami nem csak lassítja az átfutást, de nagyobb hibaszázalékot is eredményez. Vannak olyan cégek is, akik egyetlen nyomdatechnológia mellett kötelezik el magukat, így viszont nem tudnak olyan széles szolgáltatási palettát biztosítani. Mi most ezen változtattunk: a 4 db beltéri, vízbázisú Canon gép mellé (melyek gyorsasága egyedülálló a piacon) Mimaki gépünkkel a kültéri anyagok gyártása került fókuszba. Ezzel a piac új, izgalmas szegmensét, a kültéri dekorációt szolgáljuk ki.

    Összegezve, büszkék vagyunk arra, hogy nem csak a display szerkezetekből tartunk tetemes árukészletet, de a nyomdai alapanyagok, festékek, nyomtatófejekből is mindig van pluszban: gyakorlatilag a gyártásokat komolyabb fennakadások nélkül tudjuk végezni. Aki minket választ, erről az első kézből meg tud bizonyosodni!

     

Bejegyezte: Molnár Bálint

2014. 01. 21.

Új Canon nyomtatóval gyarapodott gépparkunk

2013 év második felében új nyomdagépet szereztünk be. A Canon iPF 9100-as típusú gép elődjéhez hasonlóan 150 cm tekercsszélességben nyomtat. Környezetbarát vízbázisú technológiát használ és a tökéletes színek előállítását már 12 alapszínből készíti el. Ezáltal képesek lettünk rövidebb határidővel, magasabb nyomdai minőség előállítására.

Bejegyezte: Molnár Dániel

Címkék:
Tartalom átvétel