Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

sport

2015. 02. 02.

Beszáll a YouTube a sportközvetítői versenybe

Észak-Amerikában az amerikai foci, az NFL a legnépszerűbb sport, de a világ más tájain is egyre nézettebbek a meccsek közvetítései. A Google és a YouTube keresőjében évről-évre egyre többen keresnek rá az NFL-re - és mivel a két cég egy kézben van – ezért a vezetőség elérkezettnek látta az időt, hogy a sportágaknak saját YouTube csatornája legyen.

A debütálásnak nem is választhattak volna remekebb időpontot, hiszen az első adás a 2015-ös SuperBowl, a NFL éves döntője lett. Nem csak a mérkőzéseket lehet megtekinteni, de az összecsapások előtti felvezetőt és az utánuk következő összefoglalót is. Akár élőben, akár másnap felvételről megtekinthetőek lesznek. Ha éppen nincs meccs, a felhasználóknak akkor sem kell csüggedniük, ugyanis a YouTube csapata igyekszik majd érdekesebbnél érdekesebb videókkal feltölteni a csatorna tartalmát.

Ezzel a lépéssel a YouTube igen erős konkurenciájává vált a kereskedelmi sportcsatornáknak. Egyrészt itt nem kell előfizetési díjat fizetni, másrészt a meccsnézés sem helyhez kötött. Hiszen YouTube alkalmazás fut minden okostelefonon, tableten, laptopon, okostévén, lényegében minden napjainkban megvásárolható számítástechnikai és szórakoztatóelektronikai készüléken, ennek köszönhetőn pedig sokkal könnyebben elérhetővé válik bárki számára egy sportesemény megtekintése.

Bejegyezte: Molnár Bálint

2014. 03. 31.

Tenisz békeidőben

Végre egy sportesemény, ahol nem az eredmény számított, hanem a részvétel! Ez volt a IV. NATO beszállítói társasági tenisztorna, amit Hercules Fiai Honvéd Sportegyesület rendezett a budai Park Teniszklubban.

A páros meccseken persze azért itt is a pontok döntöttek, és ha valaki ÁSZ ütött, arra azért mindenki elismerően csettintett.

Az immár hagyományos torna résztvevői a NATO beszállítói címmel rendelkező cégek tulajdonosai, vezetői, valamint a Belügyminisztérium, a Magyar Honvédség és a Honvédelmi minisztérium vezetői közül kerültek ki. A torna fővédnöke is két tárcavezető volt, Hende Csaba, honvédelmi és Pintér Sándor belügyminiszter volt.

A tornán a Reklámeszköz.hu is jelen volt, igaz nem a pályán, hanem a vonal szélén. A NATO tenisztornának ugyanis idén a Reklámeszköz.hu lett a reklámszakmai partnere.

Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
Tartalom átvétel