Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

dekoratőr

2016. 07. 27.

Dekorból a divatiparba

A fiatal és tehetséges szakember annál a divatcégnél is megfordult gyakornokként, amelyik a hamarosan kezdődő riói olimpiai magyar küldöttségének formaruháit tervezhette meg. Nos, Hannát annak idején mi is bedobtuk a mélyvízbe: a folyton nyüzsgő dekorműhelyben testközelből tanulta meg, hogyan kell feldolgozni a frissen nyomtatott plakátokat és miből lesz a pop-up fal.
 
- Hanna, arra gondoltunk hogy két év elteltével itt az ideje annak, hogy megkérdezzük mi újság veled. Hogy halad a karriered, miként emlékezel vissza ránk?
- Remekül éreztem magam, nagyon jó volt a légkör. Összeszokott csapatba kerültem, ahova könnyű volt beilleszkedni ezért gyorsan be tudtam tanulni és úgy vélem hatékony munkát tudtunk együtt végezni. Tényleg gyorsan megismertem, hogy milyen nyomtatott reklámfelületek léteznek, hogyan kell összeállítani és kezelni őket. Megtanultam, hogy milyen technikai háttere van ennek az iparnak, milyen eszközök használata szükséges a kész termékek megvalósításához.
 
- Most hol és mivel foglalkozol? Tudod-e hasznosítani a gyakornoki időszak alatt tanultakat?
- A dekor suli befejezése után lakberendező, valamint divattervező képzést kezdtem el. A divattervező képzésen keresztül jutottam el idén januárban a USE UNUSED márkához, ahol gyakornokként dolgoztam. Ők arról híresek a többi között, hogy a nyári ötkarikás játékok magyar formaruháit tervezték meg.  Bár a jelenlegi tanulmányaim miatt más irányultságú dolgokkal foglalkozom, de biztos vagyok benne, hogy az a tudás, amit megszereztem a Reklámeszköznél mindenképpen hasznos lesz a jövőm során!
 
- Milyen terveid vannak a jövőre vonatkozóan?
- A jövőben a divattervezés által szerzett tudásomat szeretném kamatoztatni. Célom, hogy egy saját márkát tudjak alapítani és az általam tervezett ruhákat árusítani. Ezek megvalósulásához jó marketingre lesz szükségem. Nem kérdés, hogy ehhez a nálatok szerzett tudás előnyt fog jelenteni!
 
 
 

 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
2014. 12. 16.

Nyomdász-dekoratőr erősíti a Reklámeszközt

Tóth István személyében újabb taggal bővült a gyártási részleg a Reklámeszköz.hu angyalföldi bázisán. A 34 éves szakember a belső nyomdai produkcióban-gyártásban vesz részt, mint előkészítő és nyomdász.

István a szakközépiskolában még programozónak tanult, de mivel túl száraznak érezte a komputerek világát, éles váltásként egy médiaiskolában kötött ki. Itt ismerkedett meg a hang-, álló- és mozgóképes technikával, összefoglaló szóval audiovizuális kommunikációval. 12 évvel ezelőtt egy újabb váltás következett, amely már a jelenlegi munkájához köti: nyomdai előkészítő operátor lett az Advertisz Grafikai Stúdiónál. A feladatai közé tartozott a leadott anyagok nyomdai előkészítése, nyomdai filmek levilágítása, diák, képek szkennelése, retusálása, kromalinok (Match Printek) készítése.

A digitális nyomdai gépek kezelését időközben kitanuló szakember dolgozott a Plakátprintnél és a Stílusnyomdánál. Istvánt egyébként nem lehet eladni a reklámszakma egyetlen területén sem, mert a nyomdai munkák mellett grafikusként is helytállt. Sőt, volt olyan időszak is a Reklámeszköz.hu-hoz érkezése előtt, amikor maga végezte az anyagbeszerzést és az ügyfelekkel történő kapcsolattartást is.

„Adódott ez a lehetőség, hogy jöhetek a Reklámeszköz.hu-hoz dolgozni, amit örömmel elfogadtam” – mondta a megérkezését követően Tóth István. „A munkaidőn kívül most a legnagyobb hobbim megtanulni apának lenni. 15 hónappal ezelőtt ugyanis lányos apuka lettem.” – tette hozzá Tóth István, aki ha a munkán és a gyermeknevelésen kívül is marad egy perc szabadideje, azt kerékpározással, fotózással és rajzolással tölti el a legszívesebben.

 

Bejegyezte: Molnár Bálint

2014. 05. 15.

Dekorosok jelentkezését várjuk!

A Reklámeszköz.hu dekorációs munkák kivitelezéséhez szakképzett dekoratőrök és dekorációs cégek jelentkezését várja!

Az országos dekorációs adatbázis célja, hogy vidéki Ügyfeleink igényeit a gyors és magas minőségű nyomdai szolgáltatásokon túl helyszíni dekorációs szolgáltatásokkal is ki tudjuk elégíteni.

Jellemző dekorációs feladatok

  • kiállítások és promóciók helyi installálása
  • kirakati és belsőépítészeti fóliadekorációk kasírozása
  • reklámtáblák kül-, és beltéri szerelése
  • világító táblák elektromos szerelése
  • plasztikus térbetű feliratok dekorálása

Elvárások

  • szakképzettség
  • dekorációs tapasztalat
  • reklámeszköz ismeret
  • referencia

A jelentkezéshez kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a dekor@reklameszkoz.hu címen!

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel