Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

zászlókészítés

2016. 07. 12.

Klasszikus nyári reklámeszköz

Hogyan válasszunk strandzászlót? 
 
Szegedi Bernadett ügyvezető igazgatónk azt mondja, azok, akik most kaptak kedvet a strandzászló vásárlásához, 3 dolgot vegyenek feltétlenül figyelembe:
- a méretet,
- a tartalmat
- és a nyomdai előszítés sajátosságait.
 
Kezdjük a mérettel. Nálunk mind a csepp, mind az uszony zászlókból többféle nyomatméretű változat közül lehet választani, az első számú szempont, hogy hol szeretnék elhelyezni. A strandzászlók sokszínűségét jó példázza, hogy vannak már parkolókba szánt méretek is, ahol a nyomat a földtől csak körülbelül 150 cm magasságban kezdődik, vagyis a parkoló autók nem takarják ki a zászlók alsó felét.
 
Ami a tartalmat illeti, a csepp zászlókon általában kevesebb információt (1-2 logót, vagy pár szót) érdemes elhelyezni, míg az uszony zászlókra a nagyobb grafikai felület okán több információ is felfér. Ám azt se feledjük, hogy a zászlók csak figyelemfelkeltésre szolgálnak, kerüljük a túl sok szöveges tartalmat. Az iparági tapasztalat az, hogy a járókelők néhány másodperc alatt csak a rövid üzeneteket olvassák el.
 
Ha már megvan a fejünkben, hogy milyen strandzászlót szeretnénk, a nyomdai előkészítésre koncentrálhatunk. Itt azt fontos tudni, hogy a bújtató, ahova a rudat kell befűzni, körülbelül 5 cm széles, vagyis a szövegeket mindenképpen beljebb kell elhelyezni. Javasolni szoktuk a megrendelőknek azt is, hogy a zászló többi szélén is körülbelül 5 cm „margót” hagyjanak, ugyanis a varrás, illetve a hőkezelés során történő minimális zsugorodás miatt nem érhet senkit kellemetlen meglepetés.
 
 
Mennyire strapabíró a strandzászló?
Tűző napsütés és magas UV-sugárzás. Ezek számítanak strandzászlóra leselkedő legnagyobb veszélyeknek, de mit tehetünk? Mi a Reklámeszköznél a zászlókat úgynevezett szublimációs nyomtatással készítjük, ez számít ma a legtartósabb textilnyomtatásnak! A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a festék a hőkezelést követően az anyag szálszövésébe szívódik, vagyis nem képez külön festékréteget az anyag tetején, sőt még elhajtogatva sem pereg le róla a festék.
 
Az anyag mosózsákban, kímélő programmal, szintetikus mosószerrel 30 C-ig mosható, a mosástól így nem fakul ki. A mi tapasztalataink szerint a magyarországi időjárási körülmények között a zászlók minimális fakulása leghamarabb is csak 1-1,5 év után várható. Hosszabb kültéri használat esetén azért a zászlót havonta mossuk ki, mert a beletapadó kosz elnehezíti a zászlót és így az hamarabb tönkremehet! Végül, de nem utolsó sorban egy óvintézkedés, ha nagyon fúj a szél, fő a biztonság: 50-60 km/h-s szélterhelés esetén inkább tegyük el a strandzászlót, hogy a másnapi napsütésben aztán újra békésen loboghasson.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2014. 06. 20.

Új ügyfél az oktatásból

A vakáció kezdetét, a Reklámeszköz.hu egy új megállapodás hírével köszönti. A cég roll up-jai és zászlói biztosították ugyanis a Nemzeti Pedagógus Kar alakuló ülésének dekorációját június 14-én. A szombati eseményen az ország minden megyéjéből és Budapestről összesen 125 tanár érkezett azért, hogy együtt döntsenek az új testület alapszabályáról és megválasszák tisztségviselőiket. A Nemzeti Pedagógus Kar létrehozásáról egyébként még 2013-ban született döntés. Fő feladatát röviden nehéz megfogalmazni. A lényeg, hogy a kizárólag pedagógusokból álló kar például véleményezési és javaslattételi jogot gyakorol az iskolai munkát érintő szabályokról, e mellett pedig tanácsadó és információs munkát is ellát a tagjai révén.

Asztali zászló és szelyemszatén terítő

 

Roll-up és X banner állvány

Tartalom átvétel