Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

referencia

2015. 08. 14.

ONE LOG: régi értékek, új arculattal

Újabb weboldal került ki a Reklámeszköz.hu műhelyéből. A nemzetközi szállítmányozással foglalkozó ONE LOG Hungary weboldala május óta népszerűsíti a 17 éves vállalat szolgáltatásait. A közúti-, légi-, tengeri-, és kombinált áruszállítást végző vállalat már bemutatkozó soraiban is profizmust, precizitást és rutint sugároz megrendelői felé. E szemléletet tükröző weboldal elkészítésére adott megbízást a Reklámeszköz.hu szakembereinek.
 
A Reklámeszköz.hu kreatívjai az egyeztetésekkel együtt körülbelül 2 hónap alatt alkották meg a ONE LOG Hungary logóját, arculatát és weboldalát. A weboldal domináns kék színével és letisztult formavilágával várja – érthető módon – főként a logisztikai iparág szereplőivel dolgoztató vállalkozásokat.
 
„Ma már minimálisan elvárható, hogy egy weboldal – ahogy ez is – reszponzív legyen, azaz mobiltelefonon, tableten és PC-n is kiváló felhasználói élményt nyújtson.” – emelte ki a ONE LOG oldaláról szólva Molnár Dániel, a fejlesztést végző csapat vezetője. Hozzátette azt is, hogy a Reklámeszköz.hu-t a ONE LOG-hoz hasonlóan egyre több olyan cégvezető keresi fel, aki tudja: a sikerhez nem elég egy új logó és egy weboldal, hiszen arról is gondoskodni kell, hogy a weboldalt olyan látogatókkal ismertessük meg, akik termékeinket, szolgáltatásinkat keresik!

Kattints a képre!

 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2014. 06. 20.

Új ügyfél az oktatásból

A vakáció kezdetét, a Reklámeszköz.hu egy új megállapodás hírével köszönti. A cég roll up-jai és zászlói biztosították ugyanis a Nemzeti Pedagógus Kar alakuló ülésének dekorációját június 14-én. A szombati eseményen az ország minden megyéjéből és Budapestről összesen 125 tanár érkezett azért, hogy együtt döntsenek az új testület alapszabályáról és megválasszák tisztségviselőiket. A Nemzeti Pedagógus Kar létrehozásáról egyébként még 2013-ban született döntés. Fő feladatát röviden nehéz megfogalmazni. A lényeg, hogy a kizárólag pedagógusokból álló kar például véleményezési és javaslattételi jogot gyakorol az iskolai munkát érintő szabályokról, e mellett pedig tanácsadó és információs munkát is ellát a tagjai révén.

Asztali zászló és szelyemszatén terítő

 

Roll-up és X banner állvány

Tartalom átvétel