Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

mac

2014. 08. 22.

Megérett az Alma!

Új évszak, új operációs rendszer. A nyári időszakot a Reklámeszköz.hu-nál az informatikai fejlesztés teszi mozgalmassá! A meglévő és már-már elavultnak számító PC géppark felújítása helyett inkább drasztikus lépésre szántuk el magunkat. Apple Macintosh számítógépeket szereztünk be.

A PC-hez szokott munkatársakkal beszélgetve már számtalanszor felmerült a „Mac vagy PC” kérdés, ami úgy tűnik, most végérvényesen lezárult. Az új gépek várhatóan hosszabb távon, professzionális minőségben látják el a feladatukat. A gyorsabb munkavégzés eredménye már az első hónapban beigazolódott. Mivel egy platformon és ugyanolyan színbeállítások mellett dolgozik az egész csapat, így nagymértékben egyszerűsödnek a munkafolyamatok. Az új számítógépeket a legújabb Adobe grafikai szoftverekkel láttuk el, melyeket folyamatos frissítésekkel tartunk karban. Így tudjuk garantálni a folyamatos és prémium minőségű grafikai szolgáltatásokat.

Összegezve úgy is mondhatnánk, hogy mostantól a hazai reklámszakma egyik legkorszerűbb számítógépes eszközparkján készítjük elő nyomtatásra a grafikai anyagokat. A csapat hamar hozzászokott az új rendszerhez – munkatársaink szerint az átállás legkritikusabb pontja az volt, hogy az ablakok bezárását szolgáló „X” mostantól a bal felső sarokban van...

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel