Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

arculat

2016. 07. 05.

Tetszik a LikeDrive-tól

A Facebook nyelvén így tudnánk megfogalmazni azt, hogy miként reagált a LikeDrive.hu autósiskola vezetése, amikor először meglátta az autódekorációs látványterv javaslatunkat.
 
A népszerű fővárosi oktatási cég visszatérő megrendelőnknek számít, korábban a LikeDrive.hu arculatának megtervezésével is minket bíztak meg. Ezt követte a mostani felkérés, ami arról szólt, hogy Magyarország első zöld rendszámos tanuló autójára találjunk ki olyan formavilágot, ami a jogosítvány megszerzéséhez vezető legzöldebb utat hirdeti. Ez lett végül a zöld áramvezetékből formált jármű képe, ami frappáns és közérthető módon reklámozza a közutakon azt a szolgáltatást, hogy már elektromos kocsival is lehet jogsit szerezni.
 
 
Bulya Sándor, iskolavezető, LikeDrive.hu: „Tapasztalatból mondom, hogy sokan felkapják a fejüket, ha meglátják a LikeDrive.hu kocsiját. Sőt, már olyan tanuló is jelentkezett hozzánk, aki éppen azért választott minket, mert számára fontos az ökotudatos gondolkodás. Ez egyébként ránk is jellemző, kezdve attól, hogy az irodában újrahasznosított papírokat használunk. Büszkén jelenthetem be azt is, hogy június 22-én az első magyarországi zöld rendszámos forgalmi vizsgára a mi autónkkal került sor! Az ünnepi pillanat persze úgy lett teljes, hogy a tanuló vizsgája is sikerült!”  
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 11. 18.

Pelikánt fogadtunk örökbe :)

A közkedvelt trópusi és mérsékelt övi vízi madár nyolc éve elválaszthatatlan a Reklámeszköz.hu arculatától. A weblapunktól kezdve a céges pólókon keresztül a névjegykártyáig mindenhonnan visszaköszön a zöld pelikán. Így aztán nem volt kérdéses az sem, hogy értékesítési vezetőnk melyik „lakót” fogadja örökbe az Fővárosi Állat- és Növénykertben. Szegedi Bernadett választása természetesen Gátőrre, a borzas pelikánra esett, aki amúgy törzsgyökeres Budapestinek számít. Idén júniusban pedig már a 11. születésnapját ünnepelhette gondozóival.
 
A jeles alkalomból oklevelet is kaptunk, amely jogokkal és kötelezettségekkel egyaránt jár. Az állatkertnek felajánlott adomány fejében meghívót kapunk a nevelőszülők találkozójára. Az éves szülői értekezlet mellett személyes kapcsolatot is kialakíthatunk Gátőr gondozójával, és akár arról is faggathatjuk őt, hogy nem unja már, hogy minden este halat kell ennie vacsorára? A válasz valószínűleg a nem lesz, mert a Reklámeszköz.hu logójának választott pelikánok naponta testsúlyuk 10 százalékának megfelelő mennyiségű halat is képesek elfogyasztani.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 01. 05.

Elkészült a Kódguru új arculata

A múlt év utolsó negyedévében a Kódguru Kft.-től kaptunk felkérést a céges arculatuk újragondolására. A megkeresést többkörös egyeztető folyamat követte, mely során elkészült az új arculat kialakításához irányadó brief.
 
A Kódguru Kft. a magyarországi ipari jelöléstechnika szakértőjének számít. Termékeik és szolgáltatásaik jelen vannak a legjelentősebb iparágakban, mint például az élelmiszer- és italipar, az autóipar, építőipar vagy a logisztika. Speciális megoldásaikkal és teljes körű műszaki szolgáltatásukkal az elmúlt néhány évben olyan hozzáadott értéket hoztak létre a piacukon, amely elérhetővé teszi mindazt, amit az elmúlt két évtizedben a partnereinknél, a gyártóknál megtapasztaltunk a termékazonosítás, nyomon követés, jelölés- és csomagolás technika területén.
 
Az arculat frissítését a vállalat növekedése és marketingének kiszélesedése tette szükségessé. A régi logó már nem volt alkalmas a vállalat reprezentálására, ezért a Tulajdonosok a kismértékű frissítés helyett inkább az új arculat mellett döntöttek.
 
 
Fontos volt Megrendelői szempontból, hogy a meglévő színekkel és formákkal némiképp összeegyeztethető legyen az új image. Elsősorban ezért, a narancssárga és fekete színkombinációhoz ragaszkodtak is. Mégis olyan új vonalat szerettek volna látni grafikailag, amely a jelöléstechnikában betöltött szakértői szerepüket képes a lehető legtömörebben emblematizálni.
 
Célunk egy olyan grafikai jel elkészítése volt, amely reflektál a cég tevékenységére, ugyanakkor könnyen és egyszerűen megjegyezhető, letisztult, és akár önmagában is - mintegy szimbólumként - működik. A Megrendelői visszajelzés alapján, és saját véleményünk szerint is sikerült egy olyan friss, dinamikus és átfogó arculatot alkotni a Kódguru számára, amivel hosszú távon képesek azonosulni, és a megrendelőik felé is egy komoly, dinamikus vállalatként jelennek meg.
Tartalom átvétel