Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

jelöléstechnika

2015. 01. 05.

Elkészült a Kódguru új arculata

A múlt év utolsó negyedévében a Kódguru Kft.-től kaptunk felkérést a céges arculatuk újragondolására. A megkeresést többkörös egyeztető folyamat követte, mely során elkészült az új arculat kialakításához irányadó brief.
 
A Kódguru Kft. a magyarországi ipari jelöléstechnika szakértőjének számít. Termékeik és szolgáltatásaik jelen vannak a legjelentősebb iparágakban, mint például az élelmiszer- és italipar, az autóipar, építőipar vagy a logisztika. Speciális megoldásaikkal és teljes körű műszaki szolgáltatásukkal az elmúlt néhány évben olyan hozzáadott értéket hoztak létre a piacukon, amely elérhetővé teszi mindazt, amit az elmúlt két évtizedben a partnereinknél, a gyártóknál megtapasztaltunk a termékazonosítás, nyomon követés, jelölés- és csomagolás technika területén.
 
Az arculat frissítését a vállalat növekedése és marketingének kiszélesedése tette szükségessé. A régi logó már nem volt alkalmas a vállalat reprezentálására, ezért a Tulajdonosok a kismértékű frissítés helyett inkább az új arculat mellett döntöttek.
 
 
Fontos volt Megrendelői szempontból, hogy a meglévő színekkel és formákkal némiképp összeegyeztethető legyen az új image. Elsősorban ezért, a narancssárga és fekete színkombinációhoz ragaszkodtak is. Mégis olyan új vonalat szerettek volna látni grafikailag, amely a jelöléstechnikában betöltött szakértői szerepüket képes a lehető legtömörebben emblematizálni.
 
Célunk egy olyan grafikai jel elkészítése volt, amely reflektál a cég tevékenységére, ugyanakkor könnyen és egyszerűen megjegyezhető, letisztult, és akár önmagában is - mintegy szimbólumként - működik. A Megrendelői visszajelzés alapján, és saját véleményünk szerint is sikerült egy olyan friss, dinamikus és átfogó arculatot alkotni a Kódguru számára, amivel hosszú távon képesek azonosulni, és a megrendelőik felé is egy komoly, dinamikus vállalatként jelennek meg.
Tartalom átvétel