Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

bizalmi kör

2015. 12. 07.

Bizalmi körbe kerültünk

A magyar vállalkozók Oscar-gálája. Így nevezték el találóan a Bizalmi Kör Gálaestjét, amit idén december 4-én tartottak Budapesten, és a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is minket választottak a rendezvény kizárólagos dekorációs partnerének. Az egyik legimpozánsabb fővárosi ötcsillagos hotel, a Boscolo nagytermébe több mint 200 magyar vállalkozót vártak a szervezők, akik az elmúlt 4 évben a cégvezetőknek szervezett üzleti reggelikkel alapozták meg a hírnevüket. Az ő feltevésük ugyanis az volt, hogy a magyar kis-és középvállalkozások vezetői között éppen a bizalom a legnagyobb hiánycikk, ami részben arra vezethető vissza, hogy még az egy városban élő vállalkozók is kevéssé ismerik egymást. Őket próbálják meg – sikerrel – közelebb hozni egymáshoz a kéthetente tartott, helyi üzleti találkozók révén. A Bizalmi Kör bizalmát egyébként a Reklámeszköz.hu is kiérdemelte. 2014-ben is minket kértek fel a molinók és sajtófal mellett a gálavacsora fénypontjának számító egyedi elismerés megtervezésére is.
 
Részletek:
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
2015. 01. 20.

Bizalmi kör: Díjat kaphat a Reklámeszköztől!

Ehhez nem kell mást tennie mostantól, csak meg kell rendelnie az elismerést, a többit a reklámdekorációs cég profi kreatívjai már elintézik Önnek. Ahogy történt ez 2014 decemberében is, amikor a Bizalmi kör TOP 100 Gálaest szervezői némileg váratlanul nemcsak molinót és sajtófalat rendeltek, hanem szerettek volna egy exkluzív elismerést is megterveztetni az est fénypontjának számító díjátadóra. 
 
 
 
 
A forgatókönyvet bizony néha tényleg az élet írja. A Reklámeszköz.hu régi – mondhatni bizalmi partnere – a Bizalmi Kör gálaest szervező csapata, amelyet olyan üzletemberek hoztak létre 3 évvel ezelőtt, akik hisznek abban, hogy az üzlet alapja a bizalom. A főváros mellett a Debrecenben, Pécsett, Győrben, Szombathelyen, Veszprémben és Székesfehérváron működő körök vezetői a soros, éves gálaestjükre készülve úgy döntöttek, hogy 2014-től díjazzák az „Ország bizalomépítőit” egy szakmai és egy közönségdíjjal.
 
 
„Az elmúlt 7 évben több száz terméket gyártottunk, a díjak eddig kívül estek a palettánkon – emlékszik vissza Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője, hozzátéve: a kihívásoktól soha nem rettent meg a cég. A fotókon is látható végeredmény azt bizonyítja: nem is lett volna miért. A prémium minőségű, plexi alapra készített elismerés érdekessége, hogy a bizalomépítők logóját 3D-ben jelenítették meg a díjon, amelyet a december 12-i gálavacsorán az év bizalomépítői Porkert Krisztián és Nagy Tamás vehettek át.
Tartalom átvétel