Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

online fizetés

2015. 02. 26.

SSL - A megbízhatóság jele

Az üzleti életben is egyre gyakrabban küldünk az interneten érzékeny információkat. Rendeléseket adunk le vagy akár online fizetünk. Az elmúlt években ez a trend a reklámprodukcióknál is jó megfigyelhető volt.
 
Amíg 2010 előtt a telefonos-faxos megrendelések domináltak, úgy az azóta eltelt 4 évben több mint 50%-al nőtt az interneten beérkező megrendelések aránya. Ezzel együtt nőtt az online fizetések mértéke is. Emiatt elkerülhetetlenné vált a webshopunk biztonságossá tétele. Így a reklámprodukciós webshopok között elsőként a Reklámeszköz.hu-nál került bevezetésre az SSL tanúsítvány.
 
Február elsejétől már élesben üzemel az SSL, azaz a Secure Sockets Layer technológia a Reklámeszköz.hu webshopban. Ez a technológia biztosítja az adatok titkosítását a webböngésző és a webszerver között. Így most már a szokványos http:// előtag helyett https:// látható a böngésző címsorában, valamint böngészőtől függően zöld vagy szürke lakat ikon tájékoztatja a látogatót arról, hogy biztonságos webhelyen tartózkodik.
 
 
A rendszert a Netscape Communications fejlesztette ki a webes kommunikáció autentikációja és titkosítása céljából. Ma már széles körben alkalmazzák ezt a rendszert a felhasználói jelszavas bejelentkezéseknél vagy a fizetési tranzakcióknál. A középkorú felhasználók még jól emlékezhetnek erre az ikonikus vállalatra, mely a kilencvenes évek közepén megalkotta az első modern böngészőt, a Netscape Navigator-t. Később ez a szoftver lett az alapja a népszerű Firefox böngészőnek amit a Mozilla alapítvány gondoz.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel