Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

weboldalkészítés

2015. 08. 14.

ONE LOG: régi értékek, új arculattal

Újabb weboldal került ki a Reklámeszköz.hu műhelyéből. A nemzetközi szállítmányozással foglalkozó ONE LOG Hungary weboldala május óta népszerűsíti a 17 éves vállalat szolgáltatásait. A közúti-, légi-, tengeri-, és kombinált áruszállítást végző vállalat már bemutatkozó soraiban is profizmust, precizitást és rutint sugároz megrendelői felé. E szemléletet tükröző weboldal elkészítésére adott megbízást a Reklámeszköz.hu szakembereinek.
 
A Reklámeszköz.hu kreatívjai az egyeztetésekkel együtt körülbelül 2 hónap alatt alkották meg a ONE LOG Hungary logóját, arculatát és weboldalát. A weboldal domináns kék színével és letisztult formavilágával várja – érthető módon – főként a logisztikai iparág szereplőivel dolgoztató vállalkozásokat.
 
„Ma már minimálisan elvárható, hogy egy weboldal – ahogy ez is – reszponzív legyen, azaz mobiltelefonon, tableten és PC-n is kiváló felhasználói élményt nyújtson.” – emelte ki a ONE LOG oldaláról szólva Molnár Dániel, a fejlesztést végző csapat vezetője. Hozzátette azt is, hogy a Reklámeszköz.hu-t a ONE LOG-hoz hasonlóan egyre több olyan cégvezető keresi fel, aki tudja: a sikerhez nem elég egy új logó és egy weboldal, hiszen arról is gondoskodni kell, hogy a weboldalt olyan látogatókkal ismertessük meg, akik termékeinket, szolgáltatásinkat keresik!

Kattints a képre!

 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 06. 15.

Weboldalkészítés: Hőszivattyú-Gépész.hu

A Reklámeszköz.hu kreatívjai már tudják, hogy milyen lehet a nulla forint közeli rezsi! A Hőszivattyú-Gépész Kft. honlapjának készítésekor ugyanis – hivatalból –  értesülniük kellett arról, hogy miért számít a 21. század egyik legnagyobb ígéretének a hőszivattyú. A magyar cég munkatársai ugyanis olyan épületgépészeti berendezések telepítésével foglalkoznak, amelyek a környezeti hőt hasznosítva sokkal energiahatékonyabbá tudják tenni az otthonokat; pláne ha a hőszivattyú működtetéséhez napelemeket használnak.
 
A „zöld gondolat” elterjesztéséhez nem elég a termék, legalább ilyen fontos a megjelenés és a marketing is. Ennek a felismerésnek voltak az állomásai, hogy először csak logót és levélpapírt terveztettek a Reklámeszköz.hu csapatával, majd ezt követően a teljes arculatot. Végül, 2014 év végén jött a nagy elhatározás, azaz a régi honlapot félre téve egy korszerű weblapot rendelt a Hőszivattyú Gépész Kft. 
 
A weboldal minden készüléken a képernyő méretéhez igazodik, legyen szó laptopról, táblagépről vagy éppen mobiltelefonról. A nagyméretű raszteres elemek beillesztésével retina kijelzőkön is szemgyönyörködtető látványt nyújt. A weboldal elkészítése két hónapot vett igénybe, az egyedi piktogramok tervezésével és a szövegírással együtt.
 
A csattanót ezúttal is a végére hagytuk, azaz jön a blog! A hoszivattyugepesz.hu ugyanis nem elégszik meg a céges információk közlésével. Így aztán a Reklámeszköz.hu segítségével hamarosan webes napló teszi teljessé a honlapot.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel