Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

csapatépítő

2019. 10. 14.

Újra lendületben

A 2019 év cégünk életében sok változást hozott, és bár közeledünk az év végéhez, még mindig tartogatunk meglepetéseket!

A tavaszi szezonban rekordhónapokat döntögetttünk. Több mint 800 projektet zártunk sikeresen, egyetlen hónap alatt!
A kemény munkát egy berlini hosszúhétvégén pihente ki a csapat, német söröket kóstolva – de a szakmát nem teljesen félretéve jártuk be a város nagyobb nevezetességeit és mértük fel a nyugat-európai trendeket.

Nyáron a telephelyünk átalakításába kezdtünk: a dekorműhely és a nyomda kibővítése elkerülhetetlen volt: új nagyméretű dekorasztalt és új munkaállomásokat alakítottunk ki, felkészülve az őszi hajrára. A nyomtatóink éves karbantartása, néhány alkatrészek cseréje is időszerűvé vált, szerencsére az 5 saját tulajdonú nyomdagépből álló gyártósorunk komolyabb kiesés nélkül tudott teljesíteni a sűrűbb időszakokban is.

Az ügyfélszolgálati irodánk is bővítésre került, új értékesítő kollégákkal új asztalok is érkeztek: ügyfeleinket immáron kibővült gárdával várjuk. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a házhoz szállításokra: ügyfeleinket a budapesti kiszállítások napján gyakran telefonon keressük fel egyeztetés céljából.

Szeptembertől régi-új ügyvezetőnk, Szegedi Bernadett lépett újra porondmesteri szerepbe:

„Közel két éves kihagyás után tértem vissza a Reklámeszköz.hu csapatába, és meg kell valljam, nagyon hiányzott a csapat, a pörgés és a szakma is. Próbáltam más területen kirpóbálni magam, de semmi sem olyan izgalmas és változatos, mint a nyomdaipar, így visszahúzott a szívem. Nagy terveim vannak a cég jövőjét illetően: több olyan tárgyalást is folytatok, ami gyökeresen változtatja meg az értékesítési menetünket, és új lendületet ad a reklámeszközök piacának: 2020-ban kibővült termékkínálattal, prémium minőségű termékcsaládokkal és új vállalatirányítási rendszerrel fogunk dolgozni.”

Bejegyezte: Molnár Bálint

2017. 11. 13.

Csapatépítő

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2017. december 1-4-ig irodánk és bemutatótermünk zárva tart!

Bejegyezte: Molnár Bálint

2016. 05. 24.

Csapatépítő japán módra

Rendhagyó gasztronómiai kalandozásra invitált minket a Makifood április utolsó péntekén. A zárás után a főzőiskolában a japán konyhaművészettel ismerkedett a Reklámeszköz.hu csapata.
 
Pontosabban legalább egy fogást az ázsiai szigetország messze földön híres ételei közül. Mint tudjuk, a távol-keleti ország kultúrájában a fegyelmezettség tradicionális, így nem volt mit tenni, mint kötényt ragadni és hatalmas röhögések közepette belevágni a Marha Sigure Onigiri elkészítésébe.
 
 
Vendéglátóink, persze amiben tudtak segítettek nekünk, így végül a marhabélszínt, gyömbért, mirint, szójaszószt és vodkát (!) tartalmazó étek közelítőleg hasonló lett ahhoz, mint amit például Tokióban is rendszeresen tálalnak. Japánban – mint megtudtuk – a marhahússal töltött, rizsgombócként jellemezhető Onigiri kedvelt fogásnak számít, a háziasszonyok ezt csomagolják általában ebédre vagy uzsonnára szeretteiknek.
 
Az ázsiai főétel elkészítése során mindenki a legjobb formáját hozta. Balázsról kiderült, hogy remekül tud rántottát készíteni, a dekor-csapat a szeletelésben vitézkedett, míg az értékesítés a terítésben találta fel magát. Összegezve, a rendhagyó csapatépítő jól sikerült, és senki sem maradt annyira éhes, hogy a Makifood után hazafelé a „Mekiben” kellett volna vigasztalódnia.
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 10. 02.

Szentendrei lazítás az Adria Kávézóban

„Irány az Adria!” – jelöltük ki az útirányt múlt pénteken - az egész heti hajtás után Szentendre legjobb, délszláv ízeit kínáló éttermét, az Adriát látogattuk meg. A „főnöki” utasításnak kár is lett volna ellenállni, pláne a hely ismeretében.
 
A balkáni finomságokat, például a csípős juhsajtkrémet és a mi fasírtunkhoz hasonló szerb pljeskavicát tényleg minden arra korzózónak ajánlani tudjuk! A záróráig tartó csapatépítő tréningen szomjasak sem maradtunk, de hogy mennyi fogyott a testes balkáni vörösborból, az maradjon „üzleti titok”! Egy biztos: a tízfős gárdából hétfő reggel már mindenki a maximumon pörgött a Reitter Ferenc utcai irodában.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 07. 14.

Hot-Dog Party

A magyar hot-dog specialisták messze földön híresek arról, hogy miként kell íncsiklandóan finoman elkészíteni az USA-ban oly kedvelt „forró-kutyát”.
 

 

A fényképek alapján is látszik, hogy a Reklámeszköz kedvencének a Dallas Cowboy bizonyult. A többi között bajor kolbászt, dijoni mustárt és pirított hagymát magában foglaló hot-dog elfogyasztásához minimum két kézre szükség volt. Bár akadt olyan kolléga is, aki biztosra akart menni és inkább késsel, villával állt neki az étel „megszelídítésének”.
 

 

Az ehhez hasonló csapatépítő programok visszatérőnek számítanak a Reklámeszköz naptárjában. A cég korábban szervezett már kiadós evés-ivást Szentendrén és Budapesten is. Legutóbb pedig a lóerőkön volt a hangsúly, és egy gokart pályán száguldoztak az irodából kiszabadult munkatársak...

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel