Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

vizes8as

2015. 09. 22.

Olimpiai bajnok mögé álltunk

Kósz Zoltán, a 2000-ben, Sidney-ben aranyérmes vízilabda csapat kapusa éppen tíz évvel ezelőtt alapította meg a szintén legendás játékossal, Petőváry Zsolttal a KÓPÉ vízilabda egyesületet, amelynek célja, hogy a Dunakanyarban élő gyerekekkel megszerettesse a pólót. A sportkör hamar népszerű lett a környéken élő iskolások körében, így az sem véletlen, hogy szeptember 12-én telt ház előtt ünnepelték a megalakulás jubileumát.
 
A szentendrei V-8 uszodában tartott születésnapi bulin mi is ott voltunk. Ha mondhatjuk ezt, már az ajtóban, hiszen a regisztrációs pultot mi készítettük el, ahogy a rendezvény sajtófalát is a Reklámeszköz.hu gyártotta le. Az egész napos fiesztát, ahol megjelent Kemény Dénes az olimpiai aranycsapat volt szövetségi kapitánya, régi, jó ismerősünk a BGM5 kommunikációs ügynökség szervezte. A szentendrei vállalkozás a 2000-es években szinte egyidőben indult a Reklámeszköz.hu-val a dunakanyari kisvárosban; alig egy utca választotta el a két céget egymástól.
 
Molnár Bálint ügyvezető, Reklámeszköz.hu: „Nem felejtettük el a szentendrei gyökereinket, ezért a BGM5 első hívására jöttünk, és szállítottuk a rendezvény dekorációját. A jótékonyság részünkről annak is szól, hogy 8 évvel ezelőtt szülővárosomban, Szentendrén alakult meg Reklámeszköz.hu. Azóta bár elköltözött a cég Budapestre, de ha jó ügyek érdekében megkeresnek minket, igyekszünk mellé állni. A vízilabda utánpótlás pedig ennek számít az én szememben!
 
Nagy Bence, ügyvezető, BGM5: „Itt tényleg minden a gyerekekről szólt, a gyerekekért. Köszönjük a Reklámeszköz.hu-nak, hogy segített méltó hátteret, környezetet adni az uszodában tartott ünnepségnek!
 
Kósz Zoltán, olimpiai bajnok vízilabdázó: „Küzdelem és siker. Kézen fogva járnak egymással. A kettő valamelyike a másik nélkül nem ér annyit, mint együtt. Ezt a napot hónapok óta szerveztük és ilyennek álmodtuk meg, mint amilyen lett. Összességében köszönjük szépen, ennyi ajándékot egész életünkben nem kaptunk, mint azon a szombaton!”
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel