Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Fővárosi Vízművek

2017. 09. 01.

Fővárosi Vízművek Zrt.: Elkészült a bűvös századik!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. 2013 óta tisztel meg minket a bizalmával és azóta is az Ügyfeleink között tudhatjuk Őket. Folyamatosan érkeznek tőlük a megrendelések, a névjegykártyától a pop-up falakig, a szokványostól a legegyedibb kérésekig. 
A 100. megrendelés a képen látható, kétnyelvű – könyv formátumú - kiadvány volt, amelyet a tőlünk eddig is megszokott színvonalon és gyorsasággal teljesítettünk. 
 
Köszönjük a Fővárosi Vízművek Zrt-nek a bizalmat és reméljük, hogy a jövőben is hasonló sikeres együttműködésekre lesz lehetőségünk!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 10. 28.

Minket választott a Fővárosi Vízművek!

Újabb jelentős méretű megbízást kaptunk. Ezúttal a Fővárosi Vízművek tenderén lett befutó a Reklámeszköz.hu ajánlata. E szerint az 1,8 millió budapesti lakost kiszolgáló közműcég egyedi vagy kis darabszámú kommunikációs eszközeit mi gyárthatjuk le a következő másfél évben. Hogy mit jelent mindez a gyakorlatban? Ha a vízművektől csörög ki nálunk a telefon, akkor a lehető leghamarabb le kell gyártanunk a társaság arculati elemeivel ellátott eszközöket. Ilyen például az ügyfélszolgálati névkitűző, az irodák ablakára ragasztható fólia, és ide tartozik a sajtótájékoztatók leglátványosabb elemének számító pop-up fal is. E mellett a megbízás érdekessége, hogy olyan, egyedi reklámeszközöket is rendelhetnek tőlünk, mint például a zacskós víztartó ládák külső dekorációja. Erre sokan emlékezhetnek a fővárosiak közül, akiket a nyári hőségriadó idején kínáltak a hűsítő folyadékkal a Fővárosi Vízművek munkatársai.
 
Molnár Bálint ügyvezető: „Régi-új partnerünk a Fővárosi Vízművek. Már 2013-ban is minket bíztak meg a társaság reklámeszközeinek gyártásával. Az újabb, ezúttal még nagyobb keretösszegű megbízás azt jelenti az én olvasatomban, hogy elégedettek voltak velünk, továbbá sikerült újra megfelelő árakat társítanunk a kiváló minőség mellé!”
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel