Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

pelikán

2017. 07. 05.

Elárasztják a pelikánok az országot

Nem a Reklámeszköz.hu pelikánja az egyetlen Magyarországon: a védjegylajstromba került logónk mellett idén az igen ritka vendégnek számító, fokozottan védett rózsás gödény, a pelikán is megjelent Magyarországon. Az elmúlt öt évben ez a 4. madár, aki meglátogatta hazánkat. 
 
A Magyarországra látogató madárfaj Európában már csak néhány helyen fészkel és mindössze két faj képviselteti magát. Ezzel szemben a budapesti székhelyű kreatív produkciós irodánk rendkívüli gyorsasággal növekszik; egyre több megrendelést kap az ország különböző területeiről is.
 
Reméljük, hogy a mi pelikánunkkal együtt ez a madár is sokáig megtalálható lesz Magyarországon is…
Bejegyezte: Molnár Bálint

2015. 11. 18.

Pelikánt fogadtunk örökbe :)

A közkedvelt trópusi és mérsékelt övi vízi madár nyolc éve elválaszthatatlan a Reklámeszköz.hu arculatától. A weblapunktól kezdve a céges pólókon keresztül a névjegykártyáig mindenhonnan visszaköszön a zöld pelikán. Így aztán nem volt kérdéses az sem, hogy értékesítési vezetőnk melyik „lakót” fogadja örökbe az Fővárosi Állat- és Növénykertben. Szegedi Bernadett választása természetesen Gátőrre, a borzas pelikánra esett, aki amúgy törzsgyökeres Budapestinek számít. Idén júniusban pedig már a 11. születésnapját ünnepelhette gondozóival.
 
A jeles alkalomból oklevelet is kaptunk, amely jogokkal és kötelezettségekkel egyaránt jár. Az állatkertnek felajánlott adomány fejében meghívót kapunk a nevelőszülők találkozójára. Az éves szülői értekezlet mellett személyes kapcsolatot is kialakíthatunk Gátőr gondozójával, és akár arról is faggathatjuk őt, hogy nem unja már, hogy minden este halat kell ennie vacsorára? A válasz valószínűleg a nem lesz, mert a Reklámeszköz.hu logójának választott pelikánok naponta testsúlyuk 10 százalékának megfelelő mennyiségű halat is képesek elfogyasztani.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel