Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

gyakornok

2016. 06. 08.

Dekoros gyakornokok figyelem!

 
Figyelem, egy-két hely még kiadó 2016-os nyarára dekoros gyakornoki munkára! A Reklámeszközt két évvel ezelőtt a Budapesti Iparkamara nyilvánította alkalmas gyakorlati helyszínnek, és azóta számos tanulónak lehetősége volt élesben kipróbálni azt, amit az iskola falai között már elsajátított. A tapasztalatunk az volt, hogy ez egy mindenki számára működő kapcsolat, amolyan „win-win” helyzet. Nálunk mindenki testközelből megismerhette a display-eszközök tervezésének, gyártásának kulisszatitkait, mi pedig fiatal, tehetséges és ambiciózus csapattagokkal bővülhettünk. A program eredményességének legjobb fokmérője, hogy több gyakornokunk is álláshoz jutott a Reklámeszköznél töltött időszak után.
 
 
Valószínűleg nem lesz nehéz elhelyezkednie Ferencz Áronnak sem, aki januártól kezdve töltött nálunk 3 hónapot. Áron egyenesen Dániából érkezett hozzánk, az EASV egyetemen tanult dizájner szakon. Az audiovizuális szakasszisztens végzettségű fiatalember imponáló lelkesedéssel vágott a munkába, az ő révén a nyugati világ dizájn trendjeiből is jó ízelítőt kaphattunk. Hiszen ne feledjük, a formatervezést az északi országokban űzik talán a legprofibban a világon. Áron egyébként éppen a napokban utazik vissza Dániába. Ezzel a rövid interjúval búcsúzunk tőle, és kívánunk sok sikert, pénzt és csillogást!
 
- Áron, nem túl eredeti, de a lényegre törő a kérdés. Hogy érezted magad a Reklámeszköznél? Mit kaptál te, és mit gondolsz, mit tanultunk mi tőled?
- A Reklámeszköz egy abszolút pozitív és üdítően ritka pont gyakornoki szemmel a magyar vagy akár külföldi cégek között is, ami a korrektséget, a gyakornokkal szembeni bizalmat és a kellemes légkört illeti. Nagyon örülök, hogy itt tudtam tölteni a gyakorlati időmet, és remélem, hogy ilyen vagy olyan módon tudunk még együtt dolgozni a céggel. Feladatom a grafikai operációs munkákra, néha a tervezésekre vagy vektorizálásra terjedt ki. Cristiantól, a Reklámezköz grafikusától rengeteget tanultam a használt programok hatékony alkalmazásáról, e mellett láttam, hogy milyen egy jól működő cég alkalmazottjának lenni.
 
A grafikai munkákkal a tapasztalatom az, hogy van, hogy napokig nincs ilyen jellegű feladat (csak ellenőrzések) aztán minden összejön, és 1-2 hétig hajtás van. De ennek talán ez a szépsége! Nagy örömömre szolgált, mikor én tudtam segíteni a csapatnak, például az animált Google AdWords bannerek készítésével, mivel akkor én ismertem legjobban a videó-szerkesztő programot, és ez által rám volt bízva teljesen a munka. A gyakorlat végén Kim, a tanárom Dániából hívta a munkáltatómat. Erre a beszélgetésre az osztályzathoz volt szükség. Így aztán Szegedi Bernadett, ügyvezető igazgatóval együtt egy jó hangulatú beszélgetést folytattunk. Végül, a dolgozatommal együtt a maximális jegy lett az eredménye a Reklámeszköznél töltött szakmai gyakorlatomnak.
Bejegyezte: Molnár Bálint

2016. 01. 20.

Dániából fogadtunk gyakornokot!

Márciusig a Reklámeszköz.hu munkatársaitól lesi el a reklám-grafikai tervezés mesterfogásait Ferencz Áron, aki a dániai EASV egyetemen tanul multimédia dizájner szakon. Az esbjergi egyetem hallgatója 2016. január elsejétől tölti Magyarországon a szakmai gyakorlatát, ahol ránk esett a választása. Az audiovizuális szakasszisztens végzettségű Áron érkezése kölcsönösen hasznos lesz. Miközben Ő testközelből láthatja egy display-re szakosodott vállalkozás működését, mi magunk pedig abból profitálhatunk, hogy a nyugati világ dizájn trendjeit jól ismerő, agilis fiatalember gyakornokoskodik nálunk. 

Ferencz Áron: „A dániai művészeti egyetemen számos országból érkezett tanuló próbálja magába szívni a multimédia dizájner szakmához szükséges tudást. Mivel a különböző kultúrák tanulóival együttműködve képezzük magunkat, szerencsére azt is megtapasztalhattam, hogy melyek a népszerű trendek a grafika világában, egyes kultúrákban miként értelmezik a vizualitást. Magamról annyit, hogy design központú vagyok, aki mindig kész új technikákat kipróbálni. Ez talán azért is van így, mert a magam munkáival sosem vagyok megelégedve, az építő kritikát mindig szívesebben veszem, mint a dicsérő szavakat. Azt gondolom egyébként, hogy bár egy Multimedia Designer is mindig megrendelésre dolgozik, mégis művész. Olyan, akinek képesnek kell lennie felvállalnia az elkészített munkáit.” 

Szegedi Bernadett, ügyvezető, Reklámeszköz.hu: „Megtisztelő azt látni, hogy egy Dániában tanuló magyar Budapestre jön vissza a szakmai gyakorlatát eltölteni. Főleg annak tükrében, hogy a dizájner szakma órája előrébb jár Nyugat-Európában és főként az északi, skandináv országokban. Bízunk benne, hogy Áron és a mi számunkra is hasznos lesz a közösen töltött három hónap. A Reklámeszköz.hu egyébként nyitott a fiatal tehetségek felé. Ezért is indítottuk el a gyakornoki programunkat, amelynek keretében rendszeresen lehetőséget adunk a dekoros tanulóknak és az egyetemi hallgatóknak arra, hogy kipróbálják magukat élesben is.”

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel