Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

szórólaptartó

2016. 06. 28.

Újdonságok roll-up kiegészítők terén

A Roll-upok vitathatatlanul a legnépszerűbb reklámeszközök világszerte: könnyű használat, nagy grafikai felületek egy mobil hordtáskából pár másodperc alatt kicsomagolva.
Most olyan saját fejlesztésű kiegészítőket mutatunk be, melyekkel a hagyományos megjelenés mellett plusz funkciót adnak a roll-upjuknak!
 
Roll-up wobbler – a 3D kiegészítő , beépített LED villogóval!
A wobbler nem más, mint egy figyelemfelkeltő plusz felület, amely a roll-up nyomat előtt körülbelül 5 cm-re lebeg, hála egy vékony, víztiszta műanyag szárnak.
A wobbler standard mérete 21x21 cm négyzet, de szinte bármilyen egyedi formában is gyártható!
Remek lehetőséget nyújt olyan időszakos információk közlésére, melyek gyakran változnak a roll-upon, így nem kell a roll-up nyomat folytonos felülmatricázásán gondolkodni – ami esztétikai szempontból egyáltalán nem javasolt megoldás.
A masszázs szalonba készült roll-upunkon az aktuálisan éppen elérhető masszázs típust kellett megjelenítenünk: a roll-up felső harmadába helyezett hosszúkás wobbler könnyen, pillanatok alatt lecserélhető egy másik grafikára, amikor egy másik masszőr érkezik a terembe.
Roll-up wobblerrel kompatibilis termékeink: Roll-up Standard 50, Standard 85, Standard 100
 
 
Roll-up mágneses szórólaptartó
A levehető, mágnesesen rögzíthető LA4 méretű plexi szórólaptartóba kis mennyiségű szóróanyag elhelyezésével tovább növelheti a roll-up hatékonyságát. A szórólaptartót a roll-up felállítása után egyszerűen tapassza fel a megfelelő magasságba!
A termék tulajdonképpen minden olyan reklámeszközzel működik, melynek a nyomata elég tartós ahhoz, hogy megfogja a plexi rekeszt, és matt a felülete, amelyen így az nem tud lecsúszni. A legkedveltebb alapanyagunk, a szürkehátú matt roll-up film, amely 205 mic vastagságával tökéletesen megtartja a szórólaptartót.
 
Tekintse meg termékkínálatunkat ezekről a hasznos kiegészítőkből: tovább a wobbler termékhez
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Dániel

Tartalom átvétel