Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

ügyvezető

2019. 10. 14.

Újra lendületben

A 2019 év cégünk életében sok változást hozott, és bár közeledünk az év végéhez, még mindig tartogatunk meglepetéseket!

A tavaszi szezonban rekordhónapokat döntögetttünk. Több mint 800 projektet zártunk sikeresen, egyetlen hónap alatt!
A kemény munkát egy berlini hosszúhétvégén pihente ki a csapat, német söröket kóstolva – de a szakmát nem teljesen félretéve jártuk be a város nagyobb nevezetességeit és mértük fel a nyugat-európai trendeket.

Nyáron a telephelyünk átalakításába kezdtünk: a dekorműhely és a nyomda kibővítése elkerülhetetlen volt: új nagyméretű dekorasztalt és új munkaállomásokat alakítottunk ki, felkészülve az őszi hajrára. A nyomtatóink éves karbantartása, néhány alkatrészek cseréje is időszerűvé vált, szerencsére az 5 saját tulajdonú nyomdagépből álló gyártósorunk komolyabb kiesés nélkül tudott teljesíteni a sűrűbb időszakokban is.

Az ügyfélszolgálati irodánk is bővítésre került, új értékesítő kollégákkal új asztalok is érkeztek: ügyfeleinket immáron kibővült gárdával várjuk. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a házhoz szállításokra: ügyfeleinket a budapesti kiszállítások napján gyakran telefonon keressük fel egyeztetés céljából.

Szeptembertől régi-új ügyvezetőnk, Szegedi Bernadett lépett újra porondmesteri szerepbe:

„Közel két éves kihagyás után tértem vissza a Reklámeszköz.hu csapatába, és meg kell valljam, nagyon hiányzott a csapat, a pörgés és a szakma is. Próbáltam más területen kirpóbálni magam, de semmi sem olyan izgalmas és változatos, mint a nyomdaipar, így visszahúzott a szívem. Nagy terveim vannak a cég jövőjét illetően: több olyan tárgyalást is folytatok, ami gyökeresen változtatja meg az értékesítési menetünket, és új lendületet ad a reklámeszközök piacának: 2020-ban kibővült termékkínálattal, prémium minőségű termékcsaládokkal és új vállalatirányítási rendszerrel fogunk dolgozni.”

Bejegyezte: Molnár Bálint

2017. 11. 21.

Új ügyvezető a Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda élén

Laskay Éva lett augusztus elsejétől a Reklámeszköz.hu ügyvezető igazgatója. Az idén 10 éves kreatív produkciós iroda új vezetője egy közel 10 fős csapat irányításáért felel majd.
 
Az ügyvezető igazgatói kinevezésig Laskay Éva a Reklámeszköz.hu pénzügyekért és értékesítésért felelős munkatársaként dolgozott. Irányításával jelentős előrelépés várható el a kreatív produkciós irodánál, hiszen több sikeres fejlesztés és stratégia megalkotása fűződik a nevéhez az utóbbi hónapokban.
 
„Nagy várakozással töltenek el az előttem álló új feladatok. A megnövekedett ügyféligények újszerű megoldásokat kívánnak valamennyi piaci szereplőtől. A közeljövő elsődleges feladatának és legfontosabb céljának tekintem, hogy megfeleljünk ezeknek a kihívásoknak. Emellett szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni a marketingtevékenységre, amelyekkel már rövidtávon újabb előrelépéseket érhetünk el” - mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A Reklámeszköz.hu tulajdonosa, Molnár Bálint 2007-ben alapította a céget és irányításával 2010-ben a piacon elsőként indult el a reklámipari webáruház, amely azóta is folyamatosan növekvő tendenciát mutat. 
 
„Úgy gondolom, hogy Éva egy szakmailag maximálisan hozzáértő és felkészült szakember, aki tökéletesen betölti az ügyvezetői szerepet és ellátja az ehhez kapcsolódó összes feladatot” – nyilatkozta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu tulajdonosa.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

2016. 03. 29.

Új ügyvezetővel erősítünk: Szegedi Bernadett

Lendületes és céltudatos. Határozott. Néha nyers és szókimondó, de mindig csapatjátékos. Ő Szegedi Bernadett, akit január elsejétől a Reklámeszköz.hu ügyvezetőjének nevezett ki Molnár Bálint, vállalatunk tulajdonosa. Bernadett vagy ahogy a Reitter Ferenc utcai bázisunkon mindenki szólítja, Betti 3 éve dolgozik nálunk. Eddig az értékesítési vezető titulus állt a névjegykártyáján, ez egészült ki 2016-tól az ügyvezetői címmel.

- A kinevezésed remek alkalom arra, hogy 1 percben faggassunk. Hogyan csöppentél bele a Reklámeszköz.hu életébe?
- Bálinttal már évekkel ezelőtt üzleti kapcsolatban álltam egy másik cégnél, ott ismertük meg egymást. Amikor váltani kényszerültem, akkor kerestem fel Bálintot, hogy szívesen dolgoznék neki. Hála az égnek nem kellett sokat győzködni :)

- Idén már kilenc éves lesz a cég. Mennyit változott az elmúlt években?
- Rengeteget. Nem csak a kollégák száma növekedett meg az elmúlt években, sok más területen is bővültünk, fejlődtünk: nagyobb telephelyen, nagyobb raktárkészlettel, nagyobb gépparkkal dolgozunk. Amikor idekerültem, akkor még egyetlen nyomtatón magyarázták a fiúk, hogy mire is vagyunk képesek. Ma, ha hátramegyek a nyomdába, akkor négy Canon gép is duruzsol egyszerre. A fontos dolgokban viszont nem változtunk: lelkesedésünk és kitartásunk a régi, nagyon jó csapatunk van, és minden flottul szokott haladni. Annak ellenére, hogy sokkal többen vagyunk, ugyanúgy figyelünk egymásra, mint amikor 4-en voltunk összezárva egy kisebb irodában.

- Mi lesz új ügyvezető igazgató feladata?
- Napi egymillió eladott űrhajó! Komolyra fordítva, az értékesítési csapat vezetőjeként rengeteg ügyfelem és projektem van. Nem célom teljesen kiszállni a mindennapok nyüzsgéséből, továbbra is állok régi és új ügyfeleim rendelkezésére. Ügyvezetőként van egy halom extra adminisztrációs feladatom, és komoly üzleti döntéseket is kell hoznom, így néha el kell majd vonulnom az íróasztalomtól. Remélem, egyre sűrűbben adódik olyan megmérettetés, mint a 2015-ös Groupama tender, ahol kétkezi munkával is támogathattam a projektet, és segíthettem 200-nál is több roll-up összeszerelésében a szűk másfél hét alatt. A dekoratőr szakma sem áll messze tőlem, régebben kirakatrendezőként sokat fóliáztam, és a szakmában töltött 7 év alatt már valamennyi reklámeszközzel közvetlen találkozhattam. Nyilván továbbra sem ez lesz a fő munkaköröm, de nagyon jó felüdülést jelent néha-néha sniccert ragadni, és kiszakadni a véget nem érő excel táblázatok mellől.

- Mivel lennél elégedett egy év múlva?
- Szeretném a cég lendületét megtartani és még tovább bővülni, összpontosítani az erősségeinkre. Nagyon jó, hogy Bálinttal nagyjából egyformán látjuk a világot, a szakmát, a Reklámeszköz.hu piaci szerepét, reális jövőjét is, így minden fejlesztés vagy ötlet hamar zöld utat kap. Jövő ilyenkor szeretném, ha pár nyomtatónak még helyet találhatnánk, és megdupláznánk a gyártási kapacitást. Lehet, hogy akkor már nem egy nap alatt vállalunk majd roll-upokat, hanem egy óra alatt!

- Végül, néhány személyesebb kérdés tőled. Van „mániád”, hobbid?
- Elég sokat kivesz belőlem a munka, de ha kikapcsolódásra vágyom, akkor otthon kreatívkodok: lakberendezek, festek, varrok. Mostanában ismét rákaptam az olvasásra, és falom a könyveket. Tavaly ősszel újra elkezdtem írni, lehet, hogy pár éven belül kiadom az első novelláskötetem, a borítót már tudom hol csináltatom. :)

- Hegy vagy víz?
- Hegy.

- Sör vagy bor?
- Nyáron bor, télen sör.

- Befejezhetem már a kérdezősködést?
- Be, úgyis mennem kell!

Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel