Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

szelektív

2016. 05. 30.

Újrahasznosítjuk a festékkazettákat

Bár maga a nyomdaipar nem mindenben harmonizál a környezettel, a Reklámeszköz csapatára mindig is jellemző volt a környezettudatos gondolkodás. Éppen ezért kezdettől fogva figyelünk arra hogy a Reitter Ferenc utcai raktárban összegyűlő hulladék ne a szemétdombon végezze. Éppen ezért elsősorban olyan beszállítóktól vásároltunk, ahol a kiürült kazettákat vissza is veszik. Sajnos az üzleti kapcsolat megszünte után a festékkazetták egyre csak halmozódtak. A probléma megoldásra várt eddig…
 
 
Ennek a jegyében indult a nyomdai részlegnél a májusi nagytakarítás, ahol a kiürült festékkazetták már olyan méretű halmot alkottak, amelyet megkerülni is sportteljesítményt volt. A mintegy 50 kilogramm festékkazetta ugyan nem számít veszélyes hulladéknak, de mégis jobbnak láttuk megfelelő megsemmisítő helyre, az Eurojet-hez eljuttatni azt. Érdekesség egyébként, hogy végül ahhoz a céghez kerültek vissza kilónként 590 forintért az üres festékkazetták, amelyik korábban az angyalföldi bázisunk helyén üzemelt, és akikhez mind a mai napig kiváló kapcsolat fűz minket.
 
A legutóbbi zöld akciónk is emlékezetesre sikerült. Tavaly ősszel a raktárban talált, használaton kívüli reklámeszközöket vittük el a közeli alumínium hulladékudvarba. A gyári hibás illetve visszahozott roll-up-ok, bannerek, tartóállványok súlya akkor elérte majdnem a két mázsát!
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel