Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

LikeDrive.hu

2016. 07. 05.

Tetszik a LikeDrive-tól

A Facebook nyelvén így tudnánk megfogalmazni azt, hogy miként reagált a LikeDrive.hu autósiskola vezetése, amikor először meglátta az autódekorációs látványterv javaslatunkat.
 
A népszerű fővárosi oktatási cég visszatérő megrendelőnknek számít, korábban a LikeDrive.hu arculatának megtervezésével is minket bíztak meg. Ezt követte a mostani felkérés, ami arról szólt, hogy Magyarország első zöld rendszámos tanuló autójára találjunk ki olyan formavilágot, ami a jogosítvány megszerzéséhez vezető legzöldebb utat hirdeti. Ez lett végül a zöld áramvezetékből formált jármű képe, ami frappáns és közérthető módon reklámozza a közutakon azt a szolgáltatást, hogy már elektromos kocsival is lehet jogsit szerezni.
 
 
Bulya Sándor, iskolavezető, LikeDrive.hu: „Tapasztalatból mondom, hogy sokan felkapják a fejüket, ha meglátják a LikeDrive.hu kocsiját. Sőt, már olyan tanuló is jelentkezett hozzánk, aki éppen azért választott minket, mert számára fontos az ökotudatos gondolkodás. Ez egyébként ránk is jellemző, kezdve attól, hogy az irodában újrahasznosított papírokat használunk. Büszkén jelenthetem be azt is, hogy június 22-én az első magyarországi zöld rendszámos forgalmi vizsgára a mi autónkkal került sor! Az ünnepi pillanat persze úgy lett teljes, hogy a tanuló vizsgája is sikerült!”  
Bejegyezte: Molnár Bálint

Tartalom átvétel