Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

akció

2016. 12. 02.

Meglepetés

Minden nettó 20 000 Ft feletti online rendelés esetén „Mielőtt a dugót kihúzná” című borkedvelőknek szóló kézikönyvet adunk ajándékba!
 
Nem feladatunk, hogy megmondjuk, mely bor tessék vagy mi az, ami divatos, ajánlott. Viszont kötelességünknek érezzük, hogy minél több olyan tényt, adatot, információt bemutassunk a bor szűkebb és tágabb környezetéről, amely a borospalack címkéjén nem található. Sztanev Bertalan a Borkedvelők kézikönyve, a Pincétől az asztalig és a Mielőtt a dugót kihúzná (1. kiadás) című könyvek szerzője.
 
„Egy könyv, amely iránytűje lehet minden felfedezőnek az édes nektárok és élénk savak óceánján. Ha felfedező útra indul a borok tengerén, ne hagyja otthon az iránytűjét!”
           www.boraszportalok.hu – bormagazin az interneten

Forrás: ALINEA KIADÓ
 
A Reklámeszköz.hu webáruházban online leadott rendelésekhez most ez a könyvkülönlegességet adjuk ajándékba. Az akcióban minden magánszemély vagy cég részt vehet, aki e-mail címével regisztrál a webshopba, megrendelését online leadja és a megrendelés értéke (szállítási költségek nélkül) meghaladja a nettó 20 000 Ft értéket.
 
  • Az akcióban egy regisztrált email címről egy megrendeléssel nevezhet.
  • Az akcióban egy cég / magánszemély egy megrendeléssel nevezhet. (Megadott számlázási adatok tekintetében)
  • Az akció a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes.
  • Az akció lejártát jelzi majd, hogy a kezdőoldalon annak hirdetését nem publikáljuk, illetve Facebook oldalunkon értesítjük erről Partnereinket.
 
Bejegyezte: Szegedi Bernadett

2016. 08. 01.

Megéri online rendelni!

Minden nettó 10 000 Ft feletti online rendelés esetén „Az Ízek Harmóniája” című kulináris útikalaúzt adunk ajándékba!
 
Francois Chartier – Az Ízek Harmóniája
Milyen kapcsolat van az eper és az ananász között? A menta és a sauvignon blanc vagy a tölgyfa hordó és a grillezett vörös húsok között? A neves szakácsokkal dolgozó szerző az élelmiszerek összetevői és a borok közötti kapcsolatok szenvedélyes kutatója több mint két évtizede. Könyvében az olvasóknak is megmutatja a harmóniateremtés trükkjeit. Az ízek harmóniája Ferran Adriànak, a világ legjobb éttermének választott elBulli séfjének előszavával jelent meg. Forrás
 
A Reklámeszköz.hu webáruházban online leadott rendelésekhez most ez a könyvkülönlegesség jár ajándékba. Az akcióban minden magánszemély vagy cég részt vehet, aki e-mail címével regisztrál a webshopba, megrendelését online leadja, és a megrendelés értéke (szállítási költségek nélkül) meghaladja a nettó 10 000 Ft értéket.
 
Az akcióban egy regisztrált email címről egy megrendeléssel nevezhet.
Az akcióban egy cég / magánszemély egy megrendeléssel nevezhet. (Megadott számlázási adatok tekintetében)
 
Az akció a készlet erejéig, illetve visszavonásig érvényes. Az akció lejártát jelzi majd, hogy a kezdőoldalon annak hirdetését nem publikáljuk, illetve facebook oldalunkon értesítjük erről Partnereinket: https://www.facebook.com/Reklameszkoz.hu

Az akció véget ért: 2016.08.18

 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:
Tartalom átvétel