Barion Pixel Új képernyő tartó termékek kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Új képernyő tartó termékek kínálatunkban

2020. november 10.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Örömmel számolunk be róla, hogy új termékkategóriát hoztunk létre kínálatunkban, amit a Termékek alatt, a Képernyő tartó állvány menüpontban talál.

Többféle tablet tartó eszközt is felvettünk a termékeink közé. A tablet tartó állvány egy alumínium lábon álló, háromkaros rögzítéssel ellátott állvány, mely nagyon hasonló a várakoztató táblákhoz, csak itt a plakátkeret helyett egy tablet tartó van felszerelve a láb tetejére. A másik két tablet tartó is ugyanolyan háromkaros rögzítéssel van ellátva. Egyik asztalon használható talppal van ellátva, a másik pedig falra rögzítéshez van előkészítve.

A nagy méretű monitorok, TV-k elhelyezésére is van lehetőség, különféle állványok alkalmazásával. A kisebb 22” méretű monitorokhoz rendelkezésre áll fix magasságú és teleszkópos, fokozatmentesen állítható magasságú tartó is. A 32” vagy nagyobb méretű képernyők esetén jóval stabilabb és nehezebb állványokra van szükség. Az Infodesk TV tartó állvány döntött helyzetben tartja meg a kijelzőt, míg a Totem TV tartó állvány függőlegesen. Ezek egységesen 32-56” méretű kijelzők elhelyezésére alkalmasak. A Black TV tartó állvány, mint a nevéből is sejthető fekete színűre van porfestve és kizárólag függőleges pozícióban tarthatja a képernyőt.

Reméljük elnyeri a tetszését valamelyik eszköz és hamarosan találkozunk!

A képre kattintva megnyílik a termék adatlapja.