Barion Pixel Üzletmenet módosítás 2 | Reklámeszköz.hu

Üzletmenet módosítás 2

2020. május 07.

Értékelés

5
Átlag: 5 (2 szavazat)

Kiemelten fontosnak tartjuk kollégáink és ügyfeleink egészségének megőrzését. A korábban bevezetett ügymeneti szigorításokat az aktuális jogszabályok betartásával a következőképpen módosítottuk:

  • Irodánkban az áruátvételre érkező ügyfeleket 09:00-15:00 között fogadjuk. Kérjük ügyfeleinket, és a szállítókat, hogy üzletünkben viseljenek maszkot.
  • Átvételkor kérjük elsősorban bankkártyával, vagy előre utalással fizessenek, minimálisra csökkentve készpénz forgalmat.
  • A bankkártyaterminált és az áruátadó környékét naponta többször is fertőtlenítjük.
  • Bemutatótermünkbe előre egyeztetett időpontban fogadjuk ügyfeleinket, egyszerre maximum 1 ügyfél tartózkodhat a bemutatóteremben, és 1 ügyfél az áruátadóban.

A termékek kiszállítása továbbra is a két szerződött futárszolgálati partnerünkkel lehetséges:

  • Országos gyűjtőfuvar keretében a PannonXP futárszolgálat a feladást követő 1-3 munkanapon belül kézbesít.
  • Budapesten belül lehetőség van az OBV futárszolgálat igénybe vételére, akik aznapi kézbesítéssel vállalják a csomagok szállítását.

A nettó 50 000 Ft feletti rendeléseket továbbra is díjmentesen szállítjuk a PannonXP futárszolgálat segítségével.
 
Budapesten belül továbbra is lehetőség van gyorsabb fuvarszervezésre az OBV futárszolgálat segítségével, melynek költségei súly és terjedelem függő, a megrendelés végösszege ebben az esetben nem befolyásolja az általános díjszabást.

Futárszolgálatainknál újra lehetőség van az utánvétes fizetésre, ám ebben az esetben is javasoljuk az előreutalást, csökkentve a fertőzés terjedésének veszélyét.

Díjainkról ezen az oldalon tájékozódhat.

Bizonyos termékek esetében sajnos továbbra sem lehetséges vagy ajánlott a házhoz szállítás, ugyanis azok terjedelme vagy súlya meghaladja a futárszolgálatok által kezelhető méreteket. Az ilyen termékek esetében a termékleírásban jelezzük, ha arra különleges fuvart kell szervezni, illetve értékesítőink felveszik Önnel a kapcsolatot egyeztetés céljából.