Barion Pixel Új prémium pop-up falak kínálatunkban | Reklámeszköz.hu

Új prémium pop-up falak kínálatunkban

2020. augusztus 24.

Értékelés

5
Átlag: 5 (1 szavazat)

Pop-up fal szerkezeteink 2020. augusztus 24-én megújultak. Ezentúl fekete színűre porfestett szerkezeteket forgalmazunk, melyek még erősebbek és tartósabbak. Ezek az új szerkezetek eltérő méretű paneleket igényelnek. Ezeket a panel méreteket megtalálja a termékek oldalán a Grafika menüpont alatt: Íves pop-up fal és Egyenes pop-up fal

A régi, 2020. augusztus 24. előtt értékesített pop-up falakhoz is készítünk új nyomatokat. A régi szerkezeteket nagyon könnyű megkülönböztetni az újtól, hiszen a régi szürke-, alumínium színű, az új pedig fekete színű.

Természetesen eltérő, nem általunk forgalmazott pop-up falakhoz is el tudjuk készíteni a nyomatcserét. Ebben az esetben a sajtófalat minden alkatrészével, a régi nyomattal együtt juttassa el hozzánk, hogy pontos méretre tudjuk készíteni a grafikát, illetve a nyomtatott paneleket.

Alábbiakban letölthető formában is közzétesszük a régi sajtófal szerkezetekhez tartozó sablonokat. Amennyiben Ön vagy grafikusa készíti el a grafikát, az itt található, letölthető sablonok segítenek összeállítani a grafikai anyagot. A tömörített fájlban megtalálja a vektoros sablonokat .pdf, .ai, .eps formátumokban is, illetve az anyagleadással kapcsolatos egyéb hasznos információkat egy .doc fájlban.