Áruátvétel

Személyes átvétel

-+

Önnek lehetősége van a termék megrendelése és telefonon vagy e-mailben visszaigazolt határidőt követően budapesti irodánkban átvenni rendelését.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 42. szám alatt nyitvatartási időben várjuk Ügyfeleinket.

Házhozszállítás Budapest területén belül

-+

A Budapest területére történő házhozszállítást door-to-door külsős futárszolgálatunk végzi munkanapokon 09:00 - 17:00 között. Szállítás esetén kérjük minden esetben adjon meg telefonos elérhetőséget! A megrendelés feldolgozásakor a házhozszállításokat az egyeztetett határidők figyelembevételével végezzük.

Amennyiben az előre egyeztetett szállítás időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, futárszolgálatunk felkeresi telefonon egyeztetés céljából. Amennyiben nem tudja átvenni csomagját, úgy futárszolgálatunk az Önnek alkalmasabb időpontban újra megpróbálhatja annak kézbesítését, de adott esetben ez többletköltséggel járhat.

Utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség – bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Házhozszállítás Magyarország területén belül
-+

Az országos házhozszállítást futárszolgálatunk gyűjtő-fuvarban kézbesíti. A futárszolgálat munkatársa a feladást követő munkanapon 08:00 - 17:00 között kézbesíti a rendelését. A megrendelés leadásánál jelezheti, hogy a megadott címen milyen időintervallumban tartózkodik, ám a túl szűk (1-2 órás) vagy specifikált (csak délelőtt, csak délután) időintervallum megadása esetén nem minden esetben tudjuk garantálni a pontos kézbesítést!

Amennyiben a szállítás időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, futárunk felkeresi telefonon egyeztetés céljából. Sikertelen kézbesítést követően a következő munkanapon újra megkíséreljük a szállítást, mely még nem jár többletköltséggel. A második sikertelen kézbesítést követően csomagja 2 munkanapon belül visszakerül budapesti telephelyünkre. Az újabb kiszállítás előtt munkatársunk felkeresi egyeztetés céljából.

Sikertelen kézbesítés esetén utólag a szállítási költség is megfizetésre kerül. Az újabb kiszállítás költségét külön számlán feltüntetjük, és ezzel egy időben azzal megnöveljük a csomag utánvét értékét!

Szállítási díjak-+

Szállítási díjaink tartalmazzák a csomagolás és utánvétkezelés díját is. Kérjük sérült csomagolás kézhezvétele esetén minél előbb ellenőrizzék a terméket, reklamációt kizárólag a szállítást követő 5 napon belül tudunk elfogadni!

Szállítási költségek

A lent részletezett árak nettó árak, melyeket 27% áfa terhel.

Súly Pannon XP futár (gyüjtőfuvar, Magyarország) OBV futár (közvetlen, Budapest)
0,1 - 2 kg 1 900 Ft 3 500 Ft
2,1 - 5 kg 2 100 Ft 3 500 Ft
5,1 - 10 kg 2 300 Ft 4 000 Ft
10,1 - 15 kg 2 800 Ft 4 500 Ft
15,1 - 25 kg 3 200 Ft 5 000 Ft
25,1 - 35 kg 3 600 Ft 6 000 Ft
35,1 - 50 kg 4 500 Ft 7 000 Ft
50 kg felett Kérje ajánlatunkat! Kérje ajánlatunkat!

FIGYELEM! Nem minden terméket lehetséges magyarországi gyűjtőfuvarban szállítani, mert a túlméretes vagy törékeny termékek szállítását nem vállalja a futárszolgálat. Egyes túlméretes termékek szállításakor a fenti díjtáblázathoz képest eltérő költségek jelentkezhetnek. Nagyméretű táblás anyagok vagy nagyméretű tekercsek esetében a súly, méret és szállítási távolság alapján állapítjuk meg a szállítási költséget. Munkatársunk a rendelés, illetve fuvar szervezésekor minden esetben tájékoztatja Önt a várható szállítási költségekről.Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvételt követően a hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Kelt. Budapest, 2020. 05. 06.