Barion Pixel Áruátvétel | Reklámeszköz.hu

Áruátvétel

Személyes átvétel-+

Önnek lehetősége van a termék megrendelése és telefonon vagy e-mailben visszaigazolt határidőt követően budapesti irodánkban átvenni rendelését.

1135 Budapest, Reitter Ferenc utca 42. szám alatt nyitvatartási időben várjuk Ügyfeleinket.

Házhozszállítás Budapest területén belül-+

A Budapest területére történő házhozszállítást door-to-door külsős futárszolgálatunk végzi munkanapokon 09:00 - 17:00 között. Szállítás esetén kérjük minden esetben adjon meg telefonos elérhetőséget! A megrendelés feldolgozásakor a házhozszállításokat az egyeztetett határidők figyelembevételével végezzük.

Amennyiben az előre egyeztetett szállítás időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, futárszolgálatunk felkeresi telefonon egyeztetés céljából. Amennyiben nem tudja átvenni csomagját, úgy futárszolgálatunk az Önnek alkalmasabb időpontban újra megpróbálhatja annak kézbesítését, de adott esetben ez többletköltséggel járhat.

Utánvétes szállítás esetén kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség – bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Házhozszállítás Magyarország területén belül-+

Az országos házhozszállítást futárszolgálatunk gyűjtő-fuvarban kézbesíti. A futárszolgálat munkatársa a feladást követő 1-3 munkanapon* belül 8:00 - 17:00 között kézbesíti a rendelését. A megrendelés leadásánál jelezheti, hogy a megadott címen milyen időintervallumban tartózkodik, ám a túl szűk (1-2 órás) vagy specifikált (csak délelőtt, csak délután) időintervallum megadása esetén nem minden esetben tudjuk garantálni a pontos kézbesítést!

*A futárszolgálatok az átlagosnál nagyobb leterheltséget jelentő időszakokban (különösen pl. Black Friday, Karácsony, Valentin nap) megnövekedett kézbesítési idővel tudnak szállítani. A csomag feladásánál e-mailen értesítést kap a csomagszámmal, mellyel nyomon követheti rendelését. A megadott telefonszámra SMS üzenetben a kiszállítás napján értesítést küld a futárszolgálat a kiszállítás várható időpontjáról.

Amennyiben a szállítás időpontjában nem tartózkodik a megadott címen, futárunk felkeresi telefonon egyeztetés céljából. Sikertelen kézbesítést követően a következő munkanapon újra megkíséreljük a szállítást, mely még nem jár többletköltséggel. A második sikertelen kézbesítést követően csomagja 2-5 munkanapon belül visszakerül budapesti telephelyünkre. Az újabb kiszállítás előtt munkatársunk felkeresi egyeztetés céljából.

Sikertelen kézbesítés esetén utólag a szállítási költség is megfizetésre kerül. Az újabb kiszállítás költségét külön számlán feltüntetjük, és ezzel egy időben azzal megnöveljük a csomag utánvét értékét!

Szállítási díjak-+

Szállítási díjaink tartalmazzák a csomagolás díját is. Kérjük, hogy sérült csomagolás kézhezvétele esetén minél előbb ellenőrizzék a terméket, reklamációt kizárólag a szállítást követő 3 napon belül tudunk elfogadni!

Szállítási költségek

A lent részletezett árak nettó árak, melyeket 27% áfa terhel. Az utánvét kezelés költsége: bruttó 50 000 Ft termék értékig 500 Ft + áfa. Bruttó 50 001 – 100 000 Ft összeghatárig 1 000 Ft + áfa. 100 000 Ft feletti megrendelés esetén az utánvét kezelési költséget egyedileg kalkuláljuk, melyről egyeztetünk Önnel a rendelés feldolgozása folyamán.

Szállítási alapárak normál méretű csomagok esetén mindig a megrendelés össz. súlya alapján kerülnek meghatározásra. Egy megrendelést több csomagba is összekészítünk felár nélkül. Egy csomag súlya maximum 40 kg lehet.

Össz. súly

Pannon XP futár (gyűjtőfuvar, Magyarország) OBV futár (közvetlen, Budapest)
0,1 - 2 kg 2 990 Ft 6 000 Ft
2,1 - 5 kg 3 500 Ft 7 000 Ft
5,1 - 10 kg 4 200 Ft 8 500 Ft
10,1 - 15 kg 4 800 Ft 10 000 Ft
15,1 - 25 kg 6 000 Ft 12 000 Ft
25,1 - 39,9 kg 7 200 Ft 15 000 Ft
40 kg felett Kérje ajánlatunkat! Kérje ajánlatunkat!

FIGYELEM! Nem minden terméket lehetséges magyarországi gyűjtőfuvarban szállítani, mert az extrém méretű vagy törékeny termékek szállítását nem vállalja a futárszolgálat. Egyes túlméretes termékek szállításakor a fenti díjtáblázathoz képest eltérő költségek jelentkezhetnek. Nagyméretű táblás anyagok vagy nagyméretű tekercsek esetében a súly, méret és szállítási távolság alapján állapítjuk meg a szállítási költséget. Munkatársunk a rendelés, illetve fuvar szervezésekor minden esetben tájékoztatja Önt a várható szállítási költségekről.

Túlméretes szállítmánynak minősül bármely olyan csomag, melynek bármely mérete meghaladja a 120 × 60 × 70 cm-t, vagy a csomag súlya meghaladja a 40 Kg-ot. Ilyen esetekben az alábbi túlméretes csomag szállítási költséggel kell kalkulálnunk a szállítási alapárak helyett, mely díjat csomagonként kell felszámolnunk a szállítmány össz. súlyától függetlenül.

Szállítási árak túlméretes csomagok esetén (PannonXP futár, gyűjtőfuvar, Magyarország)
Az árak csomagonként értendőek a szállítmány össz. súlyától függetlenül.
Túlméretes csomag jellemző Szállítási ár
Meghaladja bármely csomagméret a 120 × 60 × 70 cm-t 10 000 Ft / csomag
Meghaladja egy csomag súlya a 40 Kg-ot
Leghosszabb csomagméret meghaladja a 200 cm-t.
Leghosszabb csomagméret meghaladja a 300 cm-t 13 000 Ft / csomag
Raklapos áru szállítás maximum 600 kg / EUR raklap
120 × 80 × 160 cm (szé × mé × ma) méretig
25 000 Ft / raklap

Sérült vagy hiányos csomagolás
Az esetlegesen sérült csomago(ka)t csak a futár által kitöltött kárfelvételi jegyzőkönyv ellenében vegyen át, ugyanis ebből fakadó reklamációs ügyintézéshez és a hibátlan termék újraküldéséhez erre szükségünk van.

Kérjük, hogy az átvételi elismervényt csak abban az esetben írja alá, ha meggyőződött arról, hogy a címkén is szereplő összes darabszámú csomagot megkapta, mert az átvételt követően a hiányosságokra vonatkozó reklamációkat a futárszolgálat nem fogadja el.

Kelt. Budapest, 2022. 08. 15.