Barion Pixel Rendelés menete | Reklámeszköz.hu

Rendelés menete

A weboldalunkon feltüntetett gyártási idők a nyomdakész grafikai anyag befogadását követően értendők, átlagos leterheltség melletti gyártási időt jelentenek, személyes áruátvétel esetén. Megrendelésénél előre jelezze a legkésőbbi kívánt átvételi határidőt, melyhez igazodunk ha lehetséges, a gyártásokat ennek megfelelően szervezzük.

Regisztráció-+

Termékeink megrendeléséhez nem szükséges regisztrálnia magát, de előnyökkel szolgál ha létrehozza saját felhasználói fiókját.

 1. Regisztrációhoz kattintson az oldal tetején lévő Regisztráljon menüpontra.
 2. Adja meg felhasználónevét, e-mail címét és jelszavát.
 3. Rendszerünk azonal beengedi fiókjába, így nincs további tennivalója.

Amennyiben regisztráció nélkül küldi be rendelését, úgyanúgy regisztrálva lesz e-mail címe és hozzá lesznek kapcsolva a Számlázási és Szállítási adatai.
Ha Ön azt tapasztalja regisztráció során, hogy az Ön e-mail címe már regisztrálva lett, akkor navigáljon az új jelszó igénylése oldalra és kövesse az utasításokat.

Rendelés menete webáruházon keresztül-+

 1. Helyezze kosarába a kívánt termékeket
 2. A kosárban állítsa be a mennyiségeket.
 3. Következő lépésben a Pénztár oldalon adhatja meg Számlázási és Szállítási adatait. Rendszerünk eltárolja címeit, így a következő rendelés alkalmával már nem szükséges ezeket megadnia. Egyszerűen kiválasztja a listából a használni kívánt címet.
 4. Következő lépésben kiválaszthatja a Szállítási módot.
 5. A Rendelés áttekintése oldalon ellenőrizze a rendelés tartalmát és válassza ki a fizetési módot. Ezen az oldalon kell elfogadni az Általános Szerződési feltételeinket és az Ügyféladat-kezelési tájékoztatónkat. Az online bankkártyás fizetési mód választása esetén átirányítjuk a Barion szolgáltató oldalára ahol ki tudja fizetni a rendelését.
 6. Rendelés befejeződött oldalon megtekintheti a leadott megrendelés részleteit, illetve ha szükséges el tud navigálni a fájlküldő oldalunkra. Rendszerünk automatikusan küld Önnek egy visszaigazoló e-mailt amiben megtalálja a beküldött rendelés részleteit.
 7. Megrendelését rövid időn belül feldolgozzuk és visszajelzünk a várható gyártási időről, a grafika minőségéről, illetve a raktáron lévő termékek elérhetőségéről!

A megrendelése munkatársunk írásos visszaigazolását követően válik érvényessé!

Rendelés, ajánlatkérés menete e-mailen keresztül-+

Rendelését vagy ajánlatkérését leadhatja e-mailen az info@reklameszkoz.hu e-mail címen, az ajánlatkérő űrlappal, vagy bármelyik értékesítő kollégánknak a következő adatok megadásával:

 • Név
 • E-mail cím
 • Telefonszám
 • Cégnév
 • Számlázási és Szállítási cím
 • Adószám (cégek számára kötelező)
 • Megrendelt termék pontos neve és mérete (a félreértések elkerülése végett célszerű adott termék url elérhetőségét is belinkelni)
 • Mennyiség
 • Rendelés átvételének kívánt időpontja (határidő)

Szállítási adatok megadásánál kérjük a pontos cím megadása mellett mindig írjon telefonos elérhetőséget. Futárszolgálatunk munkatársa a kézbesítés napján felkeresheti Önt!

Amennyiben e-mail címe még nem szerepel a regisztrált felhasználók közt, úgy értékesítő kollégánk regisztrálja e-mail címét és hozzá lesznek kapcsolva a megadott adatai. Valamint ehhez a felhasználóhoz lesznek csatolva ajánlatkérései és megrendelései is, így bármikor belépve az oldalunkra ellenőrizheti előzményeit és aktuális megrendelései állapotát.

Kelt. Budapest, 2019. 11. 27.