Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 

Hírek

Együttműködés a Jackaraoke produkcióval

A jótékonykodás elkötelezett híveként decemberben is segítettünk; a hátrányos helyzetű és beteg gyermekek megsegítését szolgáló Jackaraoke produkció karácsonyi turnéjához járultunk hozzá egy pulttal, valamint a hozzá tartozó nyomat gyártásával és a grafika elkészítésével. A pult a gyerekeknek szánt ajándékok kiosztására szolgált a rendezvényen.
 
A Jackaraoke produkció minden alkalmat megragad a rászoruló gyerekek megsegítésére, tette ezt december elején is, amikor a Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon vendégeként a gyerekeknek különböző általuk kedvelt sztárokkal, valamint ajándékokkal kedveskedtek.
 
„Köszönjük, hogy a decemberi turnénkhoz hozzájárultatok a pulttal, amelyet hibátlan szerkesztés és szép kivitelezés jellemez. Köszönjük, hogy ezzel is emeltétek az estek fényét és így sokkal átláthatóbban tudtuk az ajándékokat szétosztani. Köszönet a gyerekek nevében is” – mondta Gabal Awad Jack, a Területi Gyermekvédelmi Központ Jószolgálati Nagykövete.
 
„Kiemelten fontosnak tartjuk a karácsony előtti időszakban történő segítségnyújtást. Mi nem szervezünk önálló adománygyűjtő akciókat, hanem különböző karitatív szervezetek közreműködésével segítjük az arra rászorulókat” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

Webfejlesztésben is otthon vagyunk!

A Reklámeszköz.hu erősíteni kívánja jelenlétét online marketing területen is. 2015 közepétől bővítettük szolgáltatásainkat és a felmerülő ügyféligények maradéktalan kiszolgálása érdekében további online marketing szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat.
 
A reklámeszköz.hu korábbi stratégiája ebben a piaci szegmensben is érvényesül; a minőségi szolgáltatások mellett költséghatékony megoldásokat biztosítunk megrendelőink részére.
 
Ennek a lépésnek a szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy folyamatosan egyre nagyobb számban érkeznek megrendelések a különböző online marketing szolgáltatásokra (pl. Google Adwords hirdetés és weboldalkészítés).
 
Ezek az „új” szolgáltatások tökéletesen kiegészítik a már több mint 10 éve nyújtott grafikai szolgáltatásokat, hiszen ezek szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Megrendelőink igénylik a teljes körű megoldásokat, így komplett csomagban kaphatják készhez új logójukat, teljes arculatukat, weboldalukat és számos egyéb online marketing eszközt is.
 
Az elmúlt hónapban teljesített megrendelések közül kiemelnénk néhány érdekes kihívást:
 
  1. A Steelvent Zrt-nek egy teljesen egyedi fejlesztésű kerítés kalkulátor modult fejlesztettünk, mely a telek paramétereit megadva kiszámolja a szükséges kerítések és tartozékainak mennyiségét és árát. A számítást a felhasználó elküldheti magának e-mailben pdf formátumban, vagy teljes körű árajánlatot is kérhet. https://www.steelvent.hu/kerites-kalkulator
     
  2. Az Easy Cargo Network szállítmányozói hálózat részére egy világtérképet készítettünk, mely egyértelműen mutatja a regisztrálóknak, hogy a hazájukban van-e már regisztrált tag. Emellett a tagoknak is hasznos lehet, hiszen egy kattintással megtekinthetik a kiválasztott ország szállítmányozóit. https://easycargonetwork.com
     
  3. Az RGA Logitech Kft-nek teljes körű szolgáltatást; logó- és arculattervezést, webdesign és weboldalkészítést nyújtottunk. A weboldalt Drupal 7 tartalomkezelő rendszerrel készült és természetesen reszponzív felépítésű. https://www.rgalogitech.hu
„Fontosnak tartom, hogy egyszerre több területen is jelen legyünk és a hagyományos nyomdai megoldásoktól kezdve az internetes jelenlétig, mindenben segítséget nyújtsunk ügyfeleink részére. Reméljük, hogy a jövőben egyre többen keresnek meg minket online marketing szolgáltatásokra vonatkozó igényekkel” - mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Új ügyvezető a Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda élén

Laskay Éva lett augusztus elsejétől a Reklámeszköz.hu ügyvezető igazgatója. Az idén 10 éves kreatív produkciós iroda új vezetője egy közel 10 fős csapat irányításáért felel majd.
 
Az ügyvezető igazgatói kinevezésig Laskay Éva a Reklámeszköz.hu pénzügyekért és értékesítésért felelős munkatársaként dolgozott. Irányításával jelentős előrelépés várható el a kreatív produkciós irodánál, hiszen több sikeres fejlesztés és stratégia megalkotása fűződik a nevéhez az utóbbi hónapokban.
 
„Nagy várakozással töltenek el az előttem álló új feladatok. A megnövekedett ügyféligények újszerű megoldásokat kívánnak valamennyi piaci szereplőtől. A közeljövő elsődleges feladatának és legfontosabb céljának tekintem, hogy megfeleljünk ezeknek a kihívásoknak. Emellett szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni a marketingtevékenységre, amelyekkel már rövidtávon újabb előrelépéseket érhetünk el” - mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A Reklámeszköz.hu tulajdonosa, Molnár Bálint 2007-ben alapította a céget és irányításával 2010-ben a piacon elsőként indult el a reklámipari webáruház, amely azóta is folyamatosan növekvő tendenciát mutat. 
 
„Úgy gondolom, hogy Éva egy szakmailag maximálisan hozzáértő és felkészült szakember, aki tökéletesen betölti az ügyvezetői szerepet és ellátja az ehhez kapcsolódó összes feladatot” – nyilatkozta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu tulajdonosa.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Csapatépítő

Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2017. december 1-4-ig irodánk és bemutatótermünk zárva tart!

Bejegyezte: Molnár Bálint

Fővárosi Vízművek Zrt.: Elkészült a bűvös századik!

Büszkék vagyunk arra, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. 2013 óta tisztel meg minket a bizalmával és azóta is az Ügyfeleink között tudhatjuk Őket. Folyamatosan érkeznek tőlük a megrendelések, a névjegykártyától a pop-up falakig, a szokványostól a legegyedibb kérésekig. 
A 100. megrendelés a képen látható, kétnyelvű – könyv formátumú - kiadvány volt, amelyet a tőlünk eddig is megszokott színvonalon és gyorsasággal teljesítettünk. 
 
Köszönjük a Fővárosi Vízművek Zrt-nek a bizalmat és reméljük, hogy a jövőben is hasonló sikeres együttműködésekre lesz lehetőségünk!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Beindult a zászlószezon

Alig pár hete merészkedett 25 fok fölé a hőmérő higanyszála, a megrendeléseken máris érezhető a zászlószezon kezdete. A Reklámeszköz.hu csapata nemcsak a változatos megrendelések, de a visszavonhatatlanul elkezdődőtt nyár miatt is nagy örömmel fogadja ezeket a megrendeléseket. 
 
Minden évben, a szezon előtt javasoljuk a téli és tavaszi viharokban leamortizálódott céges- és nemzeti- vagy európai uniós zászlók cseréjét, azonban idén ez különösen igaz: a szemfülesek a készlet erejéig még 2016-os árakon juthatnak a zászlókhoz, a júliius közepén érkező új szállítmány azonban már magasabb áron lesz elérhető.
Bejegyezte: Molnár Bálint

Elárasztják a pelikánok az országot

Nem a Reklámeszköz.hu pelikánja az egyetlen Magyarországon: a védjegylajstromba került logónk mellett idén az igen ritka vendégnek számító, fokozottan védett rózsás gödény, a pelikán is megjelent Magyarországon. Az elmúlt öt évben ez a 4. madár, aki meglátogatta hazánkat. 
 
A Magyarországra látogató madárfaj Európában már csak néhány helyen fészkel és mindössze két faj képviselteti magát. Ezzel szemben a budapesti székhelyű kreatív produkciós irodánk rendkívüli gyorsasággal növekszik; egyre több megrendelést kap az ország különböző területeiről is.
 
Reméljük, hogy a mi pelikánunkkal együtt ez a madár is sokáig megtalálható lesz Magyarországon is…
Bejegyezte: Molnár Bálint

Egy kapcsolat kezdete: Zwack Unicum Nyrt.

A csapatunk már régóta jó barátságot ápol a Zwack Unicummal, idén májusban azonban végre sikerült egy keretszerződéssel hivatalos formába önteni a kapcsolatot: ezáltal a Truemaker Kft. a Zwack Unicum Nyrt. hivatalos beszállítója lett.
 
„A szerződéskötés rendkívül gördülékenyen történt. Az aláírást követően, most már nagy örömmel és annál nagyobb lelkesedéssel várjuk a nyári promócióra érkező első ajánlatkéréseket” - mondta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu vezetője.
 
A Reklámeszköz.hu csapata idén már tizedik éve foglalkozik beltéri promóciós pultok, banner-ek, hátterek és zászlók professzionális kivitelezésével, 2015 óta pedig teljes körű szolgáltatást nyújtva; a grafikai tervezéstől akár a helyszíni kivitelezésig oldjuk meg a ránk bízott feladatokat.
Bejegyezte: Molnár Bálint

A 10-es szám bűvöletében a Reklámeszköz.hu

A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda idén 10 éves fennállásának évfordulója alkalmából összesen tíz nonprofit szervezetnek ajánl fel reklámeszközöket, ezzel is elősegítve kommunikációjukat.
 
 
A több mint tízezer ügyféllel rendelkező Reklámeszköz.hu kreatív iroda erőteljes növekedést könyvelhetett el az első negyedévben. A legnépszerűbb tizenkét reklámeszköz közül tíz termék értékesítése nőtt az előző év ugyanezen időszakához képest, amelyet az árbevétel-növekedés is jól tükrözött. Ez az ugrás nemcsak az eladott mennyiség növekedésének köszönhető, hanem a 2016-tól elérhető új szolgáltatásoknak is. Jól átlátható és strukturált grafikai díjazás került kialakításra, emellett az év végén saját kültéri nyomdai kapacitással bővült a cég.
 
Említésre méltó, hogy a 2010-ben elsőként indított reklámipari webáruház értékesítése idén stabilan átlépte a bevétel 10%-át és folyamatosan növekvő tendenciát mutat. 
 
A 10 éves jubileuma alkalmából a Reklámeszköz.hu összesen tíz nonprofit szervezetnek kínál fel különböző reklámeszközöket.
 
„Úgy gondolom, hogy számos nonprofit van nehéz helyzetben. Egyrészt szükségük van kommunikációra, másrészt próbálják alacsonyan tartani a működési költségeiket. A segítséget vagy támogatást kérők eddig sem találtak süket fülekre nálunk, azonban most kifejezetten keressük azokat, akik rászolgáltak a segítségre, hogy Ők is segíthessenek. A Reklámeszköz.hu ily módon szeretne hozzájárulni a jelentkező nonprofit szervezetek adománygyűjtő vagy népszerűsítő tevékenységéhez. A kiválasztott 10 reklámeszközt a jelentkezők sorrendjében és igény szerint fogjuk kiosztani” – mondta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu tulajdonosa.
 
A Reklámeszköz.hu csapata az info@reklameszkoz.hu e-mail címen várja a nonprofit cégek jelentkezését. A levél tárgyába kérjük, írják be: „NONPROFIT”. A Truemaker Kft., a Reklámeszköz.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörben válasszon a jelentkező nonprofit szervezetek közül és döntsön a támogatás mértékéről.
 
 
A jelentkezéseket az alábbi csomagokra várjuk:
 
1. Gombaszögi Nyári Tábor - Műanyag adománygyűjtő pult dekorációval + 4xA4-es hálós prospektustartó
2. SOS - Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa - Műanyag adománygyűjtő pult + Roll up 40 nyomtatással, dekorációval
3. Vasi Hegyhát - Rábaremete Közhasznú Turisztikai Egyesület - Greenline A1 megállítótábla plakáttal és Greenline A4 várakoztatótábla plakát nyomtatással
4. Dajka Alapítvány - Greenline LED világítótábla nyomtatással és bambusz szórólaptartó
5. Bátor Tábor Alapítvány - Roll up 120 exkluzív dupla nyomtatással
6. Mályvavirág Alapítvány - Roll up 50 és acél várakoztató tábla A4 plakáttal
7. Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány - Roll up 50 és acél várakoztató tábla A4 plakáttal
8. TANDEM n.o. - Greenline A1 plakátkeret (fekete) plakát nyomtatással + X banner 60 nyomtatással
9. SUHANJ! Alapítvány - Greenline A1 plakátkeret (fekete) plakát nyomtatással + X banner 60 nyomtatással
10. Szív a Szívért Alapítvány - Roll up 80 és X banner 60 ECO nyomtatással
 
 
A Reklámeszköz.hu csapata
Bejegyezte: Molnár Bálint

Védjegyoltalom alá került a Reklámeszköz.hu logója

Néhány hónapos várakozás után megkaptuk a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalától a hivatalos értesítést és a harmadik generációs logónk, a zöld alapon fehéren kirajzolódó pelikán 219 866-os számon védjegylajstromba került.  
Tekintettel a reklámeszköz piacon jelenlevő gyártók eltérő színvonalú termékeire, ezért kifejezetten szerettük volna az általunk képviselt, kiváló minőségű termékeinket megkülönböztetni. Emiatt választottuk annak idején az iparági szokásoktól eltérő forma- és színvilágú kabalaállatot, a pelikánt és emiatt döntöttünk a védjegybejelentés mellett is. 
A védjegy az árujelzők egyik legfontosabb fajtája: az egyes áruk és szolgáltatások azonosítására, egymástól való megkülönböztetésére szolgáló jogi oltalom. Emellett a fogyasztók minél hatékonyabb tájékoztatására is szolgál, így reméljük, hogy a logónk most már minden ügyfelünk és partnerünk számára ismerős lesz!
 
Büszkén mondhatjuk, hogy a védjegy bejegyzésével a Reklámeszköz.hu már hivatalosan is megkülönböztető jellegre tett szert. Legnagyobb örömünkre Magyarországon egyre ismertebb a márkánk és egyre többen választanak minket, ez a lépés pedig egy újabb elismerés a reklámeszközök piacán tett erőfeszítéseinkért.