Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 

Hírek

A reklámeszközök már a nonprofit szervezeteknél vannak

A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda második alkalommal szervezett olyan kezdeményezést, amely során különböző reklámeszközöket kínált fel nonprofit szervezetek számára. A pályázatokat tíz különböző csomagra lehetett leadni, azonban idén is többszörös volt a túljelentkezés. A csomagokban található eszközök segítséget nyújthatnak a szervezeteknek, hogy különböző módokon tudják népszerűsíteni tevékenységeiket, aktuális kampányaikat. 
„A tavalyihoz hasonlóan, idén is nagyon sokan jelentkeztek a reklámeszközökért. Hatalmas örömmel tölt el, hogy ismét tíz szervezetnek tudtunk segíteni és hozzájárulni a sikeres működésükhöz. A jelentkezők számának növekedése remek visszaigazolása annak, hogy van értelme az ilyen jellegű kezdeményezéseknek” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
A kreatív produkciós iroda a jövőben is tervez hasonló jótékonysági akciókat, így arra buzdít mindenkit, hogy figyelje a Facebook-, illetve a weboldalukat!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Újra élnek (és égnek) a fényreklámok

Te is szoktál képeket nézegetni a kedvenc városaidról? Lehet az a nyüzsgő Tokió, a csillogó New York, a lüktető Sydney – de egy valami mindegyikben közös; a hatalmas, rikító, olykor szemet bántó fényreklámoktól zsúfolt éjszakai városképeik. Mégis van bennük valami megfoghatatlan, amiért nem tudjuk levenni a szemünket róluk: ezek a fényreklámok. A belső világítással rendelkező reklámberendezések újra virágkorukat élik, ami nem csoda, hiszen egyszerre látványosak, feltűnőek és rendkívül izgalmasak.
 
A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda nagy hangsúlyt fektet az egyedi megoldásokra, ezért különböző típusú és árfekvésű fényreklámokat tud készíteni ügyfeleinek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
 
Legyen szó többféle kivitelben elérhető világító dobozokról, kétoldalas reklámtáblákról, kiváló térbeli hatást és nagy fényerőt biztosító betűdobozról, a Reklámeszköz.hu segít megvalósítani elképzeléseit!
 
Ezek a reklámfelületek picit hosszabb gyártási időt igényelnek, így javasolt az időben történő megrendelésük!
 

Együttműködés a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetséggel

Dolgozni, hajtani, küzdeni, bizonyítani, győzni – mindez nem csak a sportban fontos. Pozitív gondolkodás és optimista életszemlélet jellemző a több mint tíz éves Reklámeszköz.hu kreatív produkciós irodára is, így nem volt kérdés; a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség megkeresésére azonnal nyitottan és együttműködően reagáltak.
 
A Reklámeszköz.hu támogatói együttműködést kötött a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetséggel, amelynek keretein belül a 2018. április 7-én megrendezett nemzetközi versenyre, a Budapest Openre kedvezményes áron biztosította a reklámeszközöket; strandzászlókat, óriás- és asztali rollokat, molinókat.
 
„Hiszem, hogy ezek a projekt alapú együttműködések felrázzák irodánk hétköznapjait is, hiszen a társadalmi felelősségvállalás a vállalati kultúránk része. Reméljük, hogy a jövőben a ju-jitsu olimpiai sportág lesz és akár hosszú távon is együttműködhetünk a szövetséggel” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A szakszövetség törekszik rá, hogy más küzdősportokhoz (pl. taekwondo) hasonlóan a ju-jitsu is mielőbb olimpiai sportággá válhasson – amelyre minden esélye meg is van.
 
Az ügyvezető hozzátette, hogy kiemelt fontosságúnak tartják a sport, a sportszövetségek támogatását, amellyel a fiataloknak is példát szeretnének mutatni, hiszen a mozgás szeretete elsősorban nevelés és életszemlélet kérdése.
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Újabb nonprofit szervezetek jelentkezését várja a Reklámeszköz.hu

A tavalyi kampány nagy sikerére való tekintettel a több mint tíz éves Reklámeszköz.hu az idei évben is különböző reklámeszközöket kínál fel nonprofit szervezetek számára. A társadalmi felelősségvállalás a kezdetek óta fontos része a cégfilozófiának, ám az egyaránt növekvő ügyfélkör és árbevétel lehetővé teszi az egyre gyakoribb segítségnyújtást.
„Az idei évben is tíz nonprofit szervezetnek segítünk céljaik elérésében. A CSR tevékenységek során szerzett tapasztalataink sokszínűek és változatosak, azonban van egy közös tulajdonságuk; mind rendkívül pozitív. A kiválasztott reklámeszközöket igény szerint, a jelentkezők sorrendjében fogjuk kiosztani” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
A jelentkezéseket az alábbi csomagokra várjuk:
 
1. 120-as kétoldalas roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
1. 120-as kétoldalas roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Budapest Városvédő Egyesület
 
 
2. 100-as Exclusive roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
2. 100-as Exclusive roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Bodor Tibor Kulturális Egyesület
 
 
3. Eco műanyag adománygyűjtő pult dekorációval + pop man flag zászlónyomtatással
3. Eco műanyag adománygyűjtő pult dekorációval + pop man flag zászlónyomtatással
FŐKERT Nonprofit Zrt.
 
 
4. L banner 80 nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
4. L banner 80 nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
Harmatpont Kompetencianövelő Egyesület
 
 
5. X banner 60 nyomattal + 4×A4-es hálós prospektustartó
5. X banner 60 nyomattal + 4×A4-es hálós prospektustartó
Hangya Közösség Alapítvány
 
 
6. Greenline fa adománygyűjtő pult dekorációval
6. Greenline fa adománygyűjtő pult dekorációval
Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány
 
 
7. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
7. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
 
 
8. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + pop man flag zászlónyomtatással
8. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + pop man flag zászlónyomtatással
21 Nő az egészségügyért
 
 
9. A1-es méretű Greenline megállítótábla plakátnyomtatással + pop man flag zászlónyomtatással
9. A1-es méretű Greenline megállítótábla plakátnyomtatással + pop man flag zászlónyomtatással
Országos Mopsz Mentő Egyesület
 
 
10. 2 db 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
10. 2 db 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Küldetés Alapítvány
 
11. 1 db 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány
 
A Reklámeszköz.hu csapata az alábbi űrlapon várja a nonprofit szervezetek jelentkezését.
A Truemaker Kft., a Reklámeszköz.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörben válasszon a jelentkező nonprofit szervezetek közül és döntsön a támogatás mértékéről.
 

Jelentkezési űrlap

Bejegyezte: Molnár Bálint

Jön, jön, jön! A tavasz, a nyár és vele együtt a kiállítások, fesztiválok; azaz a hordozható reklámeszközök ideje

Legyen szó nyári fesztiválról, sajtótájékoztatóról, konferenciáról, bármilyen kül- és beltéri rendezvényről, a hordozható, könnyen összeszerelhető, ám de stabil roll-up szerkezetek, kínáló pultok, x-bannerek, strandzászlók, megállító táblák és prospektustartó állványok elengedhetetlen eszközei az aktuális eseményünknek. Rendkívül praktikus és rugalmas felhasználást tesznek lehetővé; amellett, hogy egyedi nyomataikkal a cég azonosítására szolgálnak, tájékoztatnak, információkat adnak és rendkívül nagy a figyelemfelhívó erejük is. 
 
Az installációk nagy részének szerkezete összecsukható, hordozótáskában szállítható, bárki által könnyen összeszerelhető. A nyomatok rendszerint cserélhetőek is, így adott rendezvényhez csak ki kell választani a megfelelő grafikát és szakember nélkül a helyszínen percek alatt felállíthatjuk a cégünk azonosítására szolgáló eszközt.
 
A reklámeszköz.hu csapata készen áll az egyedi igények maximális teljesítésére és azok professzionális kivitelezésére! Továbbra is sok szeretettel várjuk a megrendeléseket!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

Magyarország átfogó egészségvédelmi programja

A Reklámeszköz.hu több mint tíz éves fennállása óta egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk munkavállalóink egészségének megőrzésére. Emiatt is örömmel teszünk eleget azoknak a felkéréseknek, amikor a különböző display eszközöket egészségvédelmi rendezvényekre készíthetjük.
 
Az immáron nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő, Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának (MÁESZ) nyitórendezvényére, a Népegészségügyi Konferenciára készítettük a képen látható textil sajtófalat és roll-upot, valamint a szerkezetek installációját is mi végeztük.
A megrendelést most is kitörő lelkesedéssel és a tőlünk megszokott maximális precizitással teljesítettük :)
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

2018-ban is folytatódnak a fejlesztések

A több mint tíz éve fennálló Reklámeszköz.hu 2017-ben közel 40 százalékos árbevétel-növekedést ért el az azt megelőző évihez képest. A kreatív produkciós iroda a tavalyihoz hasonló gyarapodást tervez 2018-ban is. A roll up-ok és a rekord mennyiségben értékesített strandzászlók mellett jelentősen megugrott a pop-up falak, valamint a különböző pultok iránti kereslet, amelyek várhatóan az idei évben még inkább felfelé húzhatják az árbevételeket.
 
A szolgáltatások palettájának szélesítése és a forgalom növekedése mellett a bevétel várható gyarapodása a raktárkészlet bővítésének is tulajdonítható.
 
„Régóta tervezzük a jelenlegi raktárcsarnokunk kibővítését, amelyet a tavalyi év végén sikeresen megvalósítottunk. Az új létesítmény bérlésével közel duplájára nőtt vállalatunk raktárterületének nagysága” – emelte ki Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A tárolókapacitás bővítésén túl a cég weboldala is megújul és hamarosan új köntöst kap. Az új weboldalon a bővebb információk és a könnyebb kezelhetőség, az átláthatóság kapja a főszerepet.
 
Az ügyvezető hozzátette, hogy a webáruház kezelése is egyszerűbbé és gyorsabbá válik az új honlapon, így a vásárlók minél rövidebb idő alatt, minél kevesebb munkával, de részletes és megfelelő tájékoztatással tudják leadni rendeléseiket.
 
A cég a bővítést és a fejlesztést azzal indokolta, hogy egyre inkább erősödő piaci versenyben kell helytállniuk és jövőbeni céljuk is a piacvezető pozíció elérése.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

Együttműködés a Jackaraoke produkcióval

A jótékonykodás elkötelezett híveként decemberben is segítettünk; a hátrányos helyzetű és beteg gyermekek megsegítését szolgáló Jackaraoke produkció karácsonyi turnéjához járultunk hozzá egy pulttal, valamint a hozzá tartozó nyomat gyártásával és a grafika elkészítésével. A pult a gyerekeknek szánt ajándékok kiosztására szolgált a rendezvényen.
 
A Jackaraoke produkció minden alkalmat megragad a rászoruló gyerekek megsegítésére, tette ezt december elején is, amikor a Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon vendégeként a gyerekeknek különböző általuk kedvelt sztárokkal, valamint ajándékokkal kedveskedtek.
 
„Köszönjük, hogy a decemberi turnénkhoz hozzájárultatok a pulttal, amelyet hibátlan szerkesztés és szép kivitelezés jellemez. Köszönjük, hogy ezzel is emeltétek az estek fényét és így sokkal átláthatóbban tudtuk az ajándékokat szétosztani. Köszönet a gyerekek nevében is” – mondta Gabal Awad Jack, a Területi Gyermekvédelmi Központ Jószolgálati Nagykövete.
 
„Kiemelten fontosnak tartjuk a karácsony előtti időszakban történő segítségnyújtást. Mi nem szervezünk önálló adománygyűjtő akciókat, hanem különböző karitatív szervezetek közreműködésével segítjük az arra rászorulókat” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

Webfejlesztésben is otthon vagyunk!

A Reklámeszköz.hu erősíteni kívánja jelenlétét online marketing területen is. 2015 közepétől bővítettük szolgáltatásainkat és a felmerülő ügyféligények maradéktalan kiszolgálása érdekében további online marketing szolgáltatásokkal bővítettük portfóliónkat.
 
A reklámeszköz.hu korábbi stratégiája ebben a piaci szegmensben is érvényesül; a minőségi szolgáltatások mellett költséghatékony megoldásokat biztosítunk megrendelőink részére.
 
Ennek a lépésnek a szükségességét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy folyamatosan egyre nagyobb számban érkeznek megrendelések a különböző online marketing szolgáltatásokra (pl. Google Adwords hirdetés és weboldalkészítés).
 
Ezek az „új” szolgáltatások tökéletesen kiegészítik a már több mint 10 éve nyújtott grafikai szolgáltatásokat, hiszen ezek szervesen kapcsolódnak egymáshoz. Megrendelőink igénylik a teljes körű megoldásokat, így komplett csomagban kaphatják készhez új logójukat, teljes arculatukat, weboldalukat és számos egyéb online marketing eszközt is.
 
Az elmúlt hónapban teljesített megrendelések közül kiemelnénk néhány érdekes kihívást:
 
  1. A Steelvent Zrt-nek egy teljesen egyedi fejlesztésű kerítés kalkulátor modult fejlesztettünk, mely a telek paramétereit megadva kiszámolja a szükséges kerítések és tartozékainak mennyiségét és árát. A számítást a felhasználó elküldheti magának e-mailben pdf formátumban, vagy teljes körű árajánlatot is kérhet. https://www.steelvent.hu/kerites-kalkulator
     
  2. Az Easy Cargo Network szállítmányozói hálózat részére egy világtérképet készítettünk, mely egyértelműen mutatja a regisztrálóknak, hogy a hazájukban van-e már regisztrált tag. Emellett a tagoknak is hasznos lehet, hiszen egy kattintással megtekinthetik a kiválasztott ország szállítmányozóit. https://easycargonetwork.com
     
  3. Az RGA Logitech Kft-nek teljes körű szolgáltatást; logó- és arculattervezést, webdesign és weboldalkészítést nyújtottunk. A weboldalt Drupal 7 tartalomkezelő rendszerrel készült és természetesen reszponzív felépítésű. https://www.rgalogitech.hu
„Fontosnak tartom, hogy egyszerre több területen is jelen legyünk és a hagyományos nyomdai megoldásoktól kezdve az internetes jelenlétig, mindenben segítséget nyújtsunk ügyfeleink részére. Reméljük, hogy a jövőben egyre többen keresnek meg minket online marketing szolgáltatásokra vonatkozó igényekkel” - mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Új ügyvezető a Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda élén

Laskay Éva lett augusztus elsejétől a Reklámeszköz.hu ügyvezető igazgatója. Az idén 10 éves kreatív produkciós iroda új vezetője egy közel 10 fős csapat irányításáért felel majd.
 
Az ügyvezető igazgatói kinevezésig Laskay Éva a Reklámeszköz.hu pénzügyekért és értékesítésért felelős munkatársaként dolgozott. Irányításával jelentős előrelépés várható el a kreatív produkciós irodánál, hiszen több sikeres fejlesztés és stratégia megalkotása fűződik a nevéhez az utóbbi hónapokban.
 
„Nagy várakozással töltenek el az előttem álló új feladatok. A megnövekedett ügyféligények újszerű megoldásokat kívánnak valamennyi piaci szereplőtől. A közeljövő elsődleges feladatának és legfontosabb céljának tekintem, hogy megfeleljünk ezeknek a kihívásoknak. Emellett szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni a marketingtevékenységre, amelyekkel már rövidtávon újabb előrelépéseket érhetünk el” - mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A Reklámeszköz.hu tulajdonosa, Molnár Bálint 2007-ben alapította a céget és irányításával 2010-ben a piacon elsőként indult el a reklámipari webáruház, amely azóta is folyamatosan növekvő tendenciát mutat. 
 
„Úgy gondolom, hogy Éva egy szakmailag maximálisan hozzáértő és felkészült szakember, aki tökéletesen betölti az ügyvezetői szerepet és ellátja az ehhez kapcsolódó összes feladatot” – nyilatkozta Molnár Bálint, a Reklámeszköz.hu tulajdonosa.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint