Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 

Hírek

Refill - Töltsd újra nálunk!

Ha környezetvédelemről van szó, minden apró lépés számít, minden apró lépéssel előrébb vagyunk. Ha megszomjaztál, ne vásárolj palackos ásványvizet! Gyere be hozzánk, és mi ingyen újratöltjük a kulacsod csapvízzel!

A Refill mozgalom néhány éve az angliai Bristol városából indult, ahol a City to Sea környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezete vonta be a város éttermeit, kávézóit, és kisebb boltokat, irodáit a projektbe. Ott, egy ingyenesen letölthető mobil applikációval segítik a járókelőket, hogy hol juthatnak a legközelebb a kulacsukba csapvízhez.

Magyarországon a Refill mozgalomhoz online térképen lehet az ivópontokat megkeresni. Reitter Ferenc utcai irodánk jelenleg Angyalföld harmadik ivópontja, de bízunk benne, hogy hamarosan több cég is hall a kezdeményezésről és csatlakoznak a projekthez.

Tetszik ez a kezdeményezés?
A Refill Facebook oldalán minden információt megtalálsz a csatlakozáshoz!

Cégünk a magyaroroszági mozgalmat indító civil szervezettel felvette a kapcsolatot, és az ajtókra kitehető Refill matricákat folyamatosan gyártja, melyet irodánkban a csatlakozni kívánók át is vehetnek díjmentesen.

Bejegyezte: Szegedi Bernadett

Címkék:

Pantone – Lássuk a 2020-as év színét!

Minden év decemberében a Pantone Intézet kihirdeti a következő év színét, amire úgy is tekinthetünk, mint egyfajta trend-előrejelzésre. Mi is kíváncsian vártuk, hogy milyen szín kerül idén előtérbe!
 
A Pantone évente kétszer titkos találkozókat szervez, amin a különféle nemzetek csapatai tanácskoznak a színszabványokat illetően. Két nap prezentáció és vita után megszületik a döntés, ami idén decemberben is megtörtént. A 2020-as év színe pedig nem más, mint a Classic Blue, azaz a klasszikus kék, melynek hivatalos színkódja PANTONE 19-4052. A Pantone Color Institute elnökhelyettese, Laurie Pressman úgy nyilatkozott, hogy ez a kék az alkonyodó ég színe, valamint egy olyan szín, amit szerte a világon láthatunk, egy szóval átlépi a kulturális és földrajzi határokat. Ha jobban belegondolunk a klasszikus kék szín valóban mindenhol ott van. Látható a farmernadrágon, az ég is ebben a színben pompázik, valamint az áfonya színe is a klasszikus kék.
 
Az év színére nem csak mi vagyunk kíváncsiak, hanem az esküvőszervezők, divatházak, átlag emberek is. Valószínűleg sokan örülnek ennek a színnek, ugyanis a klasszikus kék színben rengeteg lehetőség rejlik, arról már nem is beszélve, hogy kiválóan kombinálható más színekkel. Ugyanakkor a Pantone idei bejelentése nem épp szokványos, ugyanis a klasszikus kék szín által inspirált zenét is kiadott. Ebben az állandóan nyüzsgő, rohanó világban a klasszikus kék szín a békét és a nyugalmat jelképezi. A Pantone indoklásában azt is megemlítette, hogy a klasszikus kék szín megmutatja azt, hogy stabil és megbízható alapokra vágyunk.
 
 
Bejegyezte: Molnár Dániel

Címkék:

Újra lendületben

A 2019 év cégünk életében sok változást hozott, és bár közeledünk az év végéhez, még mindig tartogatunk meglepetéseket!

A tavaszi szezonban rekordhónapokat döntögetttünk. Több mint 800 projektet zártunk sikeresen, egyetlen hónap alatt!
A kemény munkát egy berlini hosszúhétvégén pihente ki a csapat, német söröket kóstolva – de a szakmát nem teljesen félretéve jártuk be a város nagyobb nevezetességeit és mértük fel a nyugat-európai trendeket.

Nyáron a telephelyünk átalakításába kezdtünk: a dekorműhely és a nyomda kibővítése elkerülhetetlen volt: új nagyméretű dekorasztalt és új munkaállomásokat alakítottunk ki, felkészülve az őszi hajrára. A nyomtatóink éves karbantartása, néhány alkatrészek cseréje is időszerűvé vált, szerencsére az 5 saját tulajdonú nyomdagépből álló gyártósorunk komolyabb kiesés nélkül tudott teljesíteni a sűrűbb időszakokban is.

Az ügyfélszolgálati irodánk is bővítésre került, új értékesítő kollégákkal új asztalok is érkeztek: ügyfeleinket immáron kibővült gárdával várjuk. Egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a házhoz szállításokra: ügyfeleinket a budapesti kiszállítások napján gyakran telefonon keressük fel egyeztetés céljából.

Szeptembertől régi-új ügyvezetőnk, Szegedi Bernadett lépett újra porondmesteri szerepbe:

„Közel két éves kihagyás után tértem vissza a Reklámeszköz.hu csapatába, és meg kell valljam, nagyon hiányzott a csapat, a pörgés és a szakma is. Próbáltam más területen kirpóbálni magam, de semmi sem olyan izgalmas és változatos, mint a nyomdaipar, így visszahúzott a szívem. Nagy terveim vannak a cég jövőjét illetően: több olyan tárgyalást is folytatok, ami gyökeresen változtatja meg az értékesítési menetünket, és új lendületet ad a reklámeszközök piacának: 2020-ban kibővült termékkínálattal, prémium minőségű termékcsaládokkal és új vállalatirányítási rendszerrel fogunk dolgozni.”

Bejegyezte: Molnár Bálint

Nyomdai operátor állást keresel? Mi pedig Téged!

 
A Reklámeszköz.hu fiatalos és lelkes csapata új nyomdai operátor kollégáját keresi! 
 
A Te feladatod:
 • Nyomdai előkészítés
 • Digitális tekercses nyomdagépek kezelése
 
Amit várunk Tőled:
 • Grafikai programok ismerete
 • RIP szoftver ismerete
 
Amit mi adunk Neked:
 • Versenyképes jövedelem
 • Kellemes munkahelyi légkör
 • Stabil céges háttér
 
A dekorációs utómunkákban való jártasság előnyt jelent, de nem feltétel.
 
Munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület, Reitter Ferenc utca 42., napi 8 órában
 
Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével a következő email címen lehet: eva.laskay@reklameszkoz.hu
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Ügyfélszolgálatos állást keresel? Mi pedig Téged!

 
A Reklámeszköz.hu fiatalos és lelkes csapata új ügyfélszolgálatos kollégáját keresi! 

 
A Te feladatod:
 • Ügyfelek tájékoztatása személyesen, telefonon
-Áruátadás

 • Irodai napi adminisztráció segítése (számlázás, csomagcímzés, házipénztár kezelés, postázás)

 • Kapcsolattartás az ügyfelekkel, szállítókkal, alvállalkozókkal


 
Amit várunk Tőled:

 • Közép-, vagy felsőfokú végzettség
 • 
Megbízható számítástechnikai ismeretek (szövegszerkesztő, táblázatkezelő, böngésző)

 • Önálló, precíz munkavégzés
-Erős kezdeményezőkészség, eredményorientált hozzáállás

 • Jó kommunikációs, kapcsolatteremtő és szervező képesség
 • 
Csapatszellem, stressz tűrés


 
Amit mi adunk Neked:
 • 
Versenyképes jövedelem

 • Kellemes munkahelyi légkör

 • Stabil céges háttér


 
A reklámszakmai, nyomdai vagy grafikai ismeretek előnyt jelentenek, de azok hiánya nem kizáró ok a pozíció betöltésére.


 
A munkavégzés helye: Budapest, XIII. kerület, Reitter Ferenc utca 42., napi 8 órábanJelentkezni fényképes önéletrajzzal, fizetési igény megjelölésével a következő email címen lehet:
 eva.laskay@reklameszkoz.hu
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Megjelentünk a 17. Effie Díjátadó Gálaesten

Együttműködést kötöttünk a Effie szakmai rendezvény szervezőivel és különböző reklámeszközöket biztosítottunk a november 9-én megrendezésre került eseményre.
 
„A marketing célok hatékony megvalósítását díjazó szakmai megmérettetésen minden évben a kommunikációs iparág jeles képviselői vesznek részt, így nagy öröm számunkra, hogy idén együttműködő partnerként a Reklámeszköz.hu is megjelenhetett a helyszínen, valamint az online felületeken” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A Reklámeszköz.hu több rangos szakmai szervezettel is együttműködésben áll, amelyeknek jelentős befolyása van a cég piaci pozícionálásának támogatására, a vevőkapcsolatok megerősítésére.
 
Együttműködésekkel kapcsolatban kérjük, vegye fel a kapcsolatot Laskay Éva ügyvezetőnkkel a +36 1 783 5355-ös telefonszámon vagy az eva.laskay@reklameszkoz-hu e-mail címen.
 

Ajkán, Veszprém megyében nyitottunk új irodát

A megnövekedett feladatok, valamint az ügyfelek maximális kiszolgálása érdekében a több mint tíz éves Reklámeszköz.hu új irodát nyit Ajkán. 
 
Az október 10-től nyitva tartó iroda a budapestihez hasonló működéssel, teljes kiszolgálással várja megrendelőit, ügyfeleit. Rendelésfelvétel, grafikai szolgáltatás, termékátvételi lehetőség.
„Fontosnak tartottuk, hogy Budapest mellett máshol is megtalálhatóak és elérhetőek legyünk, ezért döntöttünk az új iroda megnyitása mellett. Ezenfelül a folyamatosan bővülő csapatunk részére a fővároson kívül is szeretnénk magas színvonalú, modern munkakörnyezetet biztosítani” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
Reklámeszköz.hu ajkai iroda elérhetőség: 8400 Ajka, Szabadság tér 20. - Helios Üzletház
 

Bejegyezte: Molnár Bálint

3D látványtervezés, modellezés

A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda folyamatosan fejleszti és bővíti szolgáltatásait, hogy ügyfelei igényeit a legmagasabb színvonalon tudja kielégíteni. Legújabb szolgáltatásával, a számítógépes 3D látványtervezéssel valósághűen mutat be egy meglévő vagy el nem készült teret, terméket vagy szolgáltatást. 
A 3D látványtervezés során építészeti (homlokzati, társasházak, családi házak, stb.) és belsőépítészeti (lakóépületek, irodák, üzletek, hotelek, éttermek) terveket készít, valamint termék vizualizációval foglalkozik; 3D modellekből készített látványtervek, fényképbe illesztett 3D-s modellek, stb.
A Reklámeszköz.hu fényekkel, tükröződésekkel, napszakok megválasztásával kelti életre a legextrémebb elképzeléseket is.
Kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól az alábbi információk megadásával:
 • alaprajzok, metszetek, skiccek, felmérési rajzok, helyszíni fotók

 • 3d-s modell, építészeti „cubus”

 • elképzelések, rövid leírás

Referencia és ajánlatkérés

Fesztiválkalauz – tűnj ki a tömegből a legnépszerűbb reklámeszközökkel

A nyár beköszöntével megkezdődik az igazi fesztiválszezon is. A cégeknek azonban ez nem csak a buliról és a szórakozásról szól, hiszen a kitelepülések szervezésénél számos dolgot figyelembe kell venniük, hogy kitűnhessenek a tömegből. Legyen szó egy kisebb családi napról, egy több száz fős rendezvényről, vagy a legnagyobb nyári fesztiválokról – minden cég egyet szeretne: egy különleges és figyelemfelkeltő megoldást. A Reklámeszköz.hu több mint tíz éves tapasztalata és a 2017-es eladási statisztikák alapján összeszedte a legnépszerűbb és leghatékonyabb fesztivál reklámeszközöket, amellyekkel garantált a siker az egyedi megjelenésekre:
 
 • A strandzászló, vagy másnéven beachflag a szabadtéri sportesemények elengedhetetlen kelléke. A látványos és tartós, kültéri megoldást kínáló zászló szerkezetek többször is felhasználhatóak. A zászló nyomat rendezvényenként vagy szezononként cserélhető.

   
 • A kültéri banner állvány egy maximálisan stabil és egyszerű szerkezetű reklámeszköz, amely hordtáskában szállítható. Az összeállítása percek alatt elvégezhető, stabilitását vízzel vagy homokkal tölthető talpa biztosítja.
   
 • A háti, azaz Backpack X banner egy kényelmes, bélelt pántú hátizsákra szerelt X formájú, összecsukható, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető bannertartó. A mozgó reklámfelület szórólapozáshoz vagy más hostess promóciókhoz használatos reklámeszköz.

   
 • Az ECO kínáló pult egy rendkívül egyszerűen összeállítható promóciós pult. Szerkezete fehér műanyag, ebből kifolyólag teljesen vízálló. Hátul nyitott, polcos és koronájának köszönhetően összesen négy reklámfelülettel rendelkezik.
   
 • A krétával írható megállító tábla a gasztro kitelepülések jellemző reklámeszköze. A krétázható felületen rendezvénytől és kínálattól függően aktualizálható a tartalom. A felület igény szerint nyomtatással vagy fóliavágással emblémázható is.
 A hagyományos kezeletlen fából készült Standard megállító tábla raktárról elvihető. A sötétbarna vagy fekete színre festett NATURA megállító tábla és a NATURA paneltábla rendelésre készülnek.
   
 • A kétoldalas alumínium megállító tábla egyike a legelső reklámeszközöknek. A nagyméretű reklámfelülettel rendelkező tábla kerete egy mozdulattal kipattintható, így a plakátok cseréje gyorsan és szerszám nélkül megoldható.

   
 • Az emblémázott napernyő a vendéglátók között, a nyári időszakban vált igen kedvelt reklámeszközzé. Egyedi grafikával, akár a teljes felületén megnyomtatható eszköz, vízzel tölthető talppal.

   
 • A nyomtatott reklám molinó egyedi mérete és konfekcionálása miatt sokféle felhasználást tesz lehetővé. Készíthető belőle standhoz asztalszoknya, háttérdekoráció vagy sátortető is, azonban a legegyszerűbb amikor egy falra vagy kerítésre kerül kifeszítésre.

   
 • Az alumínium vázas rendezvénysátor több méretben, hosszú éveken keresztül szolgálja az ügyfelek kényelmét. A sokféle igényt kielégítő, rendkívül könnyen összeállítható sátor mobilis, költségkímélő és kényelmes, biztonságos használatot biztosít. A termékről érdeklődjön munkatársainknál!

   

Bejegyezte: Laskay Éva

A reklámeszközök már a nonprofit szervezeteknél vannak

A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda második alkalommal szervezett olyan kezdeményezést, amely során különböző reklámeszközöket kínált fel nonprofit szervezetek számára. A pályázatokat tíz különböző csomagra lehetett leadni, azonban idén is többszörös volt a túljelentkezés. A csomagokban található eszközök segítséget nyújthatnak a szervezeteknek, hogy különböző módokon tudják népszerűsíteni tevékenységeiket, aktuális kampányaikat. 
„A tavalyihoz hasonlóan, idén is nagyon sokan jelentkeztek a reklámeszközökért. Hatalmas örömmel tölt el, hogy ismét tíz szervezetnek tudtunk segíteni és hozzájárulni a sikeres működésükhöz. A jelentkezők számának növekedése remek visszaigazolása annak, hogy van értelme az ilyen jellegű kezdeményezéseknek” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
A kreatív produkciós iroda a jövőben is tervez hasonló jótékonysági akciókat, így arra buzdít mindenkit, hogy figyelje a Facebook-, illetve a weboldalukat!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint