Kosár

A kosár üres.

0 Termék 0 Ft
0 Ft

HÍREK

Hírlevél

Évente néhány levél!

Kapcsolat

 
Truemaker Kft.
 
Budapest 
Reitter Ferenc utca 42.
H-1135
 
 
Nyitvatartás, árukiadás:
Hétfő - Csütörtök: 9:00 - 17:00
Péntek: 9:00 - 15:00
Szombat - Vasárnap: zárva
 
 
 
 

Hírek

3D látványtervezés, modellezés

A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda folyamatosan fejleszti és bővíti szolgáltatásait, hogy ügyfelei igényeit a legmagasabb színvonalon tudja kielégíteni. Legújabb szolgáltatásával, a számítógépes 3D látványtervezéssel valósághűen mutat be egy meglévő vagy el nem készült teret, terméket vagy szolgáltatást. 
A 3D látványtervezés során építészeti (homlokzati, társasházak, családi házak, stb.) és belsőépítészeti (lakóépületek, irodák, üzletek, hotelek, éttermek) terveket készít, valamint termék vizualizációval foglalkozik; 3D modellekből készített látványtervek, fényképbe illesztett 3D-s modellek, stb.
A Reklámeszköz.hu fényekkel, tükröződésekkel, napszakok megválasztásával kelti életre a legextrémebb elképzeléseket is.
Kérjen ajánlatot értékesítő kollégáinktól az alábbi információk megadásával:
 • alaprajzok, metszetek, skiccek, felmérési rajzok, helyszíni fotók

 • 3d-s modell, építészeti „cubus”

 • elképzelések, rövid leírás

Referencia és ajánlatkérés

Fesztiválkalauz – tűnj ki a tömegből a legnépszerűbb reklámeszközökkel

A nyár beköszöntével megkezdődik az igazi fesztiválszezon is. A cégeknek azonban ez nem csak a buliról és a szórakozásról szól, hiszen a kitelepülések szervezésénél számos dolgot figyelembe kell venniük, hogy kitűnhessenek a tömegből. Legyen szó egy kisebb családi napról, egy több száz fős rendezvényről, vagy a legnagyobb nyári fesztiválokról – minden cég egyet szeretne: egy különleges és figyelemfelkeltő megoldást. A Reklámeszköz.hu több mint tíz éves tapasztalata és a 2017-es eladási statisztikák alapján összeszedte a legnépszerűbb és leghatékonyabb fesztivál reklámeszközöket, amellyekkel garantált a siker az egyedi megjelenésekre:
 
 • A strandzászló, vagy másnéven beachflag a szabadtéri sportesemények elengedhetetlen kelléke. A látványos és tartós, kültéri megoldást kínáló zászló szerkezetek többször is felhasználhatóak. A zászló nyomat rendezvényenként vagy szezononként cserélhető.

   
 • A kültéri banner állvány egy maximálisan stabil és egyszerű szerkezetű reklámeszköz, amely hordtáskában szállítható. Az összeállítása percek alatt elvégezhető, stabilitását vízzel vagy homokkal tölthető talpa biztosítja.
   
 • A háti, azaz Backpack X banner egy kényelmes, bélelt pántú hátizsákra szerelt X formájú, összecsukható, egyszerűen és gyorsan összeszerelhető bannertartó. A mozgó reklámfelület szórólapozáshoz vagy más hostess promóciókhoz használatos reklámeszköz.

   
 • Az ECO kínáló pult egy rendkívül egyszerűen összeállítható promóciós pult. Szerkezete fehér műanyag, ebből kifolyólag teljesen vízálló. Hátul nyitott, polcos és koronájának köszönhetően összesen négy reklámfelülettel rendelkezik.
   
 • A krétával írható megállító tábla a gasztro kitelepülések jellemző reklámeszköze. A krétázható felületen rendezvénytől és kínálattól függően aktualizálható a tartalom. A felület igény szerint nyomtatással vagy fóliavágással emblémázható is.
 A hagyományos kezeletlen fából készült Standard megállító tábla raktárról elvihető. A sötétbarna vagy fekete színre festett NATURA megállító tábla és a NATURA paneltábla rendelésre készülnek.
   
 • A kétoldalas alumínium megállító tábla egyike a legelső reklámeszközöknek. A nagyméretű reklámfelülettel rendelkező tábla kerete egy mozdulattal kipattintható, így a plakátok cseréje gyorsan és szerszám nélkül megoldható.

   
 • Az emblémázott napernyő a vendéglátók között, a nyári időszakban vált igen kedvelt reklámeszközzé. Egyedi grafikával, akár a teljes felületén megnyomtatható eszköz, vízzel tölthető talppal.

   
 • A nyomtatott reklám molinó egyedi mérete és konfekcionálása miatt sokféle felhasználást tesz lehetővé. Készíthető belőle standhoz asztalszoknya, háttérdekoráció vagy sátortető is, azonban a legegyszerűbb amikor egy falra vagy kerítésre kerül kifeszítésre.

   
 • Az alumínium vázas rendezvénysátor több méretben, hosszú éveken keresztül szolgálja az ügyfelek kényelmét. A sokféle igényt kielégítő, rendkívül könnyen összeállítható sátor mobilis, költségkímélő és kényelmes, biztonságos használatot biztosít. A termékről érdeklődjön munkatársainknál!

   

Bejegyezte: Laskay Éva

A reklámeszközök már a nonprofit szervezeteknél vannak

A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda második alkalommal szervezett olyan kezdeményezést, amely során különböző reklámeszközöket kínált fel nonprofit szervezetek számára. A pályázatokat tíz különböző csomagra lehetett leadni, azonban idén is többszörös volt a túljelentkezés. A csomagokban található eszközök segítséget nyújthatnak a szervezeteknek, hogy különböző módokon tudják népszerűsíteni tevékenységeiket, aktuális kampányaikat. 
„A tavalyihoz hasonlóan, idén is nagyon sokan jelentkeztek a reklámeszközökért. Hatalmas örömmel tölt el, hogy ismét tíz szervezetnek tudtunk segíteni és hozzájárulni a sikeres működésükhöz. A jelentkezők számának növekedése remek visszaigazolása annak, hogy van értelme az ilyen jellegű kezdeményezéseknek” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
A kreatív produkciós iroda a jövőben is tervez hasonló jótékonysági akciókat, így arra buzdít mindenkit, hogy figyelje a Facebook-, illetve a weboldalukat!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Újra élnek (és égnek) a fényreklámok

Te is szoktál képeket nézegetni a kedvenc városaidról? Lehet az a nyüzsgő Tokió, a csillogó New York, a lüktető Sydney – de egy valami mindegyikben közös; a hatalmas, rikító, olykor szemet bántó fényreklámoktól zsúfolt éjszakai városképeik. Mégis van bennük valami megfoghatatlan, amiért nem tudjuk levenni a szemünket róluk: ezek a fényreklámok. A belső világítással rendelkező reklámberendezések újra virágkorukat élik, ami nem csoda, hiszen egyszerre látványosak, feltűnőek és rendkívül izgalmasak.
 
A Reklámeszköz.hu kreatív produkciós iroda nagy hangsúlyt fektet az egyedi megoldásokra, ezért különböző típusú és árfekvésű fényreklámokat tud készíteni ügyfeleinek, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbbet.
 
Legyen szó többféle kivitelben elérhető világító dobozokról, kétoldalas reklámtáblákról, kiváló térbeli hatást és nagy fényerőt biztosító betűdobozról, a Reklámeszköz.hu segít megvalósítani elképzeléseit!
 
Ezek a reklámfelületek picit hosszabb gyártási időt igényelnek, így javasolt az időben történő megrendelésük!
 

Együttműködés a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetséggel

Dolgozni, hajtani, küzdeni, bizonyítani, győzni – mindez nem csak a sportban fontos. Pozitív gondolkodás és optimista életszemlélet jellemző a több mint tíz éves Reklámeszköz.hu kreatív produkciós irodára is, így nem volt kérdés; a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség megkeresésére azonnal nyitottan és együttműködően reagáltak.
 
A Reklámeszköz.hu támogatói együttműködést kötött a Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetséggel, amelynek keretein belül a 2018. április 7-én megrendezett nemzetközi versenyre, a Budapest Openre kedvezményes áron biztosította a reklámeszközöket; strandzászlókat, óriás- és asztali rollokat, molinókat.
 
„Hiszem, hogy ezek a projekt alapú együttműködések felrázzák irodánk hétköznapjait is, hiszen a társadalmi felelősségvállalás a vállalati kultúránk része. Reméljük, hogy a jövőben a ju-jitsu olimpiai sportág lesz és akár hosszú távon is együttműködhetünk a szövetséggel” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A szakszövetség törekszik rá, hogy más küzdősportokhoz (pl. taekwondo) hasonlóan a ju-jitsu is mielőbb olimpiai sportággá válhasson – amelyre minden esélye meg is van.
 
Az ügyvezető hozzátette, hogy kiemelt fontosságúnak tartják a sport, a sportszövetségek támogatását, amellyel a fiataloknak is példát szeretnének mutatni, hiszen a mozgás szeretete elsősorban nevelés és életszemlélet kérdése.
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Újabb nonprofit szervezetek jelentkezését várja a Reklámeszköz.hu

A tavalyi kampány nagy sikerére való tekintettel a több mint tíz éves Reklámeszköz.hu az idei évben is különböző reklámeszközöket kínál fel nonprofit szervezetek számára. A társadalmi felelősségvállalás a kezdetek óta fontos része a cégfilozófiának, ám az egyaránt növekvő ügyfélkör és árbevétel lehetővé teszi az egyre gyakoribb segítségnyújtást.
„Az idei évben is tíz nonprofit szervezetnek segítünk céljaik elérésében. A CSR tevékenységek során szerzett tapasztalataink sokszínűek és változatosak, azonban van egy közös tulajdonságuk; mind rendkívül pozitív. A kiválasztott reklámeszközöket igény szerint, a jelentkezők sorrendjében fogjuk kiosztani” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
A jelentkezéseket az alábbi csomagokra várjuk:
 
1. 120-as kétoldalas roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
1. 120-as kétoldalas roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Budapest Városvédő Egyesület
 
 
2. 100-as Exclusive roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
2. 100-as Exclusive roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Bodor Tibor Kulturális Egyesület
 
 
3. Eco műanyag adománygyűjtő pult dekorációval + pop man flag zászlónyomtatással
3. Eco műanyag adománygyűjtő pult dekorációval + pop man flag zászlónyomtatással
FŐKERT Nonprofit Zrt.
 
 
4. L banner 80 nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
4. L banner 80 nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
Harmatpont Kompetencianövelő Egyesület
 
 
5. X banner 60 nyomattal + 4×A4-es hálós prospektustartó
5. X banner 60 nyomattal + 4×A4-es hálós prospektustartó
Hangya Közösség Alapítvány
 
 
6. Greenline fa adománygyűjtő pult dekorációval
6. Greenline fa adománygyűjtő pult dekorációval
Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány
 
 
7. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
7. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + 6×A4-es prospektustartó
Zöld Zebra Állat- és Természetvédő Egyesület
 
 
8. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + pop man flag zászlónyomtatással
8. 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal + pop man flag zászlónyomtatással
21 Nő az egészségügyért
 
 
9. A1-es méretű Greenline megállítótábla plakátnyomtatással + pop man flag zászlónyomtatással
9. A1-es méretű Greenline megállítótábla plakátnyomtatással + pop man flag zászlónyomtatással
Országos Mopsz Mentő Egyesület
 
 
10. 2 db 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
10. 2 db 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Küldetés Alapítvány
 
11. 1 db 85-ös standard roll-up szerkezet, roll-up film nyomattal
Lelemény Képességfejlesztő Alapítvány
 
A Reklámeszköz.hu csapata az alábbi űrlapon várja a nonprofit szervezetek jelentkezését.
A Truemaker Kft., a Reklámeszköz.hu üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy saját hatáskörben válasszon a jelentkező nonprofit szervezetek közül és döntsön a támogatás mértékéről.
 

Jelentkezési űrlap

Bejegyezte: Molnár Bálint

Jön, jön, jön! A tavasz, a nyár és vele együtt a kiállítások, fesztiválok; azaz a hordozható reklámeszközök ideje

Legyen szó nyári fesztiválról, sajtótájékoztatóról, konferenciáról, bármilyen kül- és beltéri rendezvényről, a hordozható, könnyen összeszerelhető, ám de stabil roll-up szerkezetek, kínáló pultok, x-bannerek, strandzászlók, megállító táblák és prospektustartó állványok elengedhetetlen eszközei az aktuális eseményünknek. Rendkívül praktikus és rugalmas felhasználást tesznek lehetővé; amellett, hogy egyedi nyomataikkal a cég azonosítására szolgálnak, tájékoztatnak, információkat adnak és rendkívül nagy a figyelemfelhívó erejük is. 
 
Az installációk nagy részének szerkezete összecsukható, hordozótáskában szállítható, bárki által könnyen összeszerelhető. A nyomatok rendszerint cserélhetőek is, így adott rendezvényhez csak ki kell választani a megfelelő grafikát és szakember nélkül a helyszínen percek alatt felállíthatjuk a cégünk azonosítására szolgáló eszközt.
 
A reklámeszköz.hu csapata készen áll az egyedi igények maximális teljesítésére és azok professzionális kivitelezésére! Továbbra is sok szeretettel várjuk a megrendeléseket!
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

Magyarország átfogó egészségvédelmi programja

A Reklámeszköz.hu több mint tíz éves fennállása óta egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk munkavállalóink egészségének megőrzésére. Emiatt is örömmel teszünk eleget azoknak a felkéréseknek, amikor a különböző display eszközöket egészségvédelmi rendezvényekre készíthetjük.
 
Az immáron nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő, Magyarország átfogó egészségvédelmi szűrőprogramjának (MÁESZ) nyitórendezvényére, a Népegészségügyi Konferenciára készítettük a képen látható textil sajtófalat és roll-upot, valamint a szerkezetek installációját is mi végeztük.
A megrendelést most is kitörő lelkesedéssel és a tőlünk megszokott maximális precizitással teljesítettük :)
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

2018-ban is folytatódnak a fejlesztések

A több mint tíz éve fennálló Reklámeszköz.hu 2017-ben közel 40 százalékos árbevétel-növekedést ért el az azt megelőző évihez képest. A kreatív produkciós iroda a tavalyihoz hasonló gyarapodást tervez 2018-ban is. A roll up-ok és a rekord mennyiségben értékesített strandzászlók mellett jelentősen megugrott a pop-up falak, valamint a különböző pultok iránti kereslet, amelyek várhatóan az idei évben még inkább felfelé húzhatják az árbevételeket.
 
A szolgáltatások palettájának szélesítése és a forgalom növekedése mellett a bevétel várható gyarapodása a raktárkészlet bővítésének is tulajdonítható.
 
„Régóta tervezzük a jelenlegi raktárcsarnokunk kibővítését, amelyet a tavalyi év végén sikeresen megvalósítottunk. Az új létesítmény bérlésével közel duplájára nőtt vállalatunk raktárterületének nagysága” – emelte ki Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
A tárolókapacitás bővítésén túl a cég weboldala is megújul és hamarosan új köntöst kap. Az új weboldalon a bővebb információk és a könnyebb kezelhetőség, az átláthatóság kapja a főszerepet.
 
Az ügyvezető hozzátette, hogy a webáruház kezelése is egyszerűbbé és gyorsabbá válik az új honlapon, így a vásárlók minél rövidebb idő alatt, minél kevesebb munkával, de részletes és megfelelő tájékoztatással tudják leadni rendeléseiket.
 
A cég a bővítést és a fejlesztést azzal indokolta, hogy egyre inkább erősödő piaci versenyben kell helytállniuk és jövőbeni céljuk is a piacvezető pozíció elérése.
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék:

Együttműködés a Jackaraoke produkcióval

A jótékonykodás elkötelezett híveként decemberben is segítettünk; a hátrányos helyzetű és beteg gyermekek megsegítését szolgáló Jackaraoke produkció karácsonyi turnéjához járultunk hozzá egy pulttal, valamint a hozzá tartozó nyomat gyártásával és a grafika elkészítésével. A pult a gyerekeknek szánt ajándékok kiosztására szolgált a rendezvényen.
 
A Jackaraoke produkció minden alkalmat megragad a rászoruló gyerekek megsegítésére, tette ezt december elején is, amikor a Nógrád Megyei Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény és Gyermekotthon vendégeként a gyerekeknek különböző általuk kedvelt sztárokkal, valamint ajándékokkal kedveskedtek.
 
„Köszönjük, hogy a decemberi turnénkhoz hozzájárultatok a pulttal, amelyet hibátlan szerkesztés és szép kivitelezés jellemez. Köszönjük, hogy ezzel is emeltétek az estek fényét és így sokkal átláthatóbban tudtuk az ajándékokat szétosztani. Köszönet a gyerekek nevében is” – mondta Gabal Awad Jack, a Területi Gyermekvédelmi Központ Jószolgálati Nagykövete.
 
„Kiemelten fontosnak tartjuk a karácsony előtti időszakban történő segítségnyújtást. Mi nem szervezünk önálló adománygyűjtő akciókat, hanem különböző karitatív szervezetek közreműködésével segítjük az arra rászorulókat” – mondta Laskay Éva, a Reklámeszköz.hu ügyvezetője.
 
 
 
Bejegyezte: Molnár Bálint

Címkék: