Barion Pixel reklámipar | Reklámeszköz.hu

reklámipar

2018-ban is folytatódnak a fejlesztések

2018. január 22.


A több mint tíz éve fennálló Reklámeszköz.hu 2017-ben közel 40 százalékos árbevétel-növekedést ért el az azt megelőző évihez képest. A kreatív produkciós iroda a tavalyihoz hasonló gyarapodást tervez 2018-ban is. A roll up-ok és a rekord mennyiségben értékesített strandzászlók mellett jelentősen megugrott a pop-up falak, valamint a különböző pultok iránti kereslet, amelyek várhatóan az idei évben még inkább felfelé húzhatják az árbevételeket.

Tovább olvas

Begyújtottuk a rakétákat

2017. május 05.


A szokatlan erős évkezdés egyfelől az eladott mennyiség növekedésének, másfelől a grafikai szolgáltatásunk frissítésének, valamint a kültéri molinók és fóliák rövid határidővel történő vállalásának köszönhető. 

„A reklámeszközök megrendelésekor – legnagyobb örömünkre - egyre többen bízzák ránk a grafikai tervezést is, emellett az év eleje óta házon belül készülnek a kültéri nyomtatásaink is, így az eddigiekhez hasonlóan, a már tőlünk megszokott minőséggel, de sokkal gyorsabban tudjuk vállalni ezek gyártását is” – mondta Molnár Bálint, a reklámeszköz.hu tulajdonosa.

Tovább olvas

Remek első negyedévet zártunk!

2016. május 24.


A display-piac hagyományosan leggyengébb - év eleji - időszakában szerencsére gyakran ránk nyitották az ajtót a Reitter Ferenc utcai irodában. Már az év első hónapjában több, mint 20 pop-up falatt rendeltek meg, és összességében is elmondható: az első negyedévi forgalom meghaladta a 2015-ös számokat.

Tovább olvas

8 éves lett a Reklámeszköz.hu!

2015. június 25.


Egy évvel ismét idősebbek lettünk. Május vége óta ugyanis immár nyolc gyertya ég a Reklámeszköz.hu virtuális tortáján, amit kreatív grafikusaink „sütöttek ki” a jeles alkalomra. Az ünnep ráadásul arra is lehetőséget teremt, hogy megálljunk és visszanézzünk egészen a 2007-es indulásig...

Tovább olvas