Barion Pixel könyv | Reklámeszköz.hu

könyv

Meglepetés

2016. december 02.


Minden nettó 20 000 Ft feletti online rendelés esetén „Mielőtt a dugót kihúzná” című borkedvelőknek szóló kézikönyvet adunk ajándékba!

Nem feladatunk, hogy megmondjuk, mely bor tessék vagy mi az, ami divatos, ajánlott. Viszont kötelességünknek érezzük, hogy minél több olyan tényt, adatot, információt bemutassunk a bor szűkebb és tágabb környezetéről, amely a borospalack címkéjén nem található. Sztanev Bertalan a Borkedvelők kézikönyve, a Pincétől az asztalig és a Mielőtt a dugót kihúzná (1. kiadás) című könyvek szerzője.

Tovább olvas

Megéri online rendelni!

2016. augusztus 01.


Minden nettó 10 000 Ft feletti online rendelés esetén „Az Ízek Harmóniája” című kulináris útikalaúzt adunk ajándékba!

Francois Chartier – Az Ízek Harmóniája

Tovább olvas

Túl a nyolcvanötödik könyvborítón!

2015. november 10.


„Sztori-profit” – ezzel a figyelem felkeltő címmel jelent meg 2015-ben Márton-Koczó Ildikó könyve, amelynek ha a fedőlapját és az oldalainak a tördelését nézik, jusson eszükbe a Reklámeszköz.hu is.

Tovább olvas

Könyv: Sztori Profit

2015. március 03.


Az Alinea kiadó gondozásában megjelent Márton-Koczó Ildikó, Sztori Profit című könyve. A könyvborító és belív grafikai tervét a Reklámeszköz.hu csapata készítette.

A történetek önismereti, illetve menedzsment jellegű tudatos feldolgozása modern módszer: ez a story processing. A kötet ezt a fejlesztési módszert mutatja be összesen több mint félszáz sztorin keresztül, három különálló részben.

Tovább olvas

Könyveket tervez a Reklámeszköz.hu

2015. január 05.


2014 utolsó negyedévében is lázasan folytak kreatív grafikai tervezések, melyek közül a szívünkhöz legközelebb álló, könyv borító- és belívtervezéseket emeljük ki most. Hiszem, hogy az Alinea Kiadó gondozásában megjelenő könyvek a Reklámeszköz kreativitásának is köszönhetően esztétikus formában kerülnek a boltok polcaira...

Tovább olvas