Barion Pixel display | Reklámeszköz.hu

display

8 éves lett a Reklámeszköz.hu!

2015. június 25.


Egy évvel ismét idősebbek lettünk. Május vége óta ugyanis immár nyolc gyertya ég a Reklámeszköz.hu virtuális tortáján, amit kreatív grafikusaink „sütöttek ki” a jeles alkalomra. Az ünnep ráadásul arra is lehetőséget teremt, hogy megálljunk és visszanézzünk egészen a 2007-es indulásig...

Tovább olvas

Display kerekasztal a legnagyobbakkal

2014. október 17.


Október hónap 21-én kötetlen szakmai beszélgetésre várják a reklámdekorációs ipar hazai nagyágyúit. Az esemény szervezője, a Sign and Display magazin - a magyarországi display forgalmazók és kivitelezők elsődleges információforrása – a 2014-es év tanulságaira és a jövőben várható iparági trendeket kutatja. Az évente ötször megjelenő, 8 ezres példányszámú lap rendezvényére, az iparág legnagyobb szereplőinek képviselőit hívták meg, köztük a Reklámeszköz.hu ügyvezetőjét, Molnár Bálintot.

Tovább olvas

Felértékelődik a szemmagasság felett látható reklám!

2014. szeptember 17.


Kiállításon és promóción járva az tapasztalható, hogy az elmúlt években rendre 2 méter magasság környékén készülő banner vagy roll up installációkkal telítődött a piac. Szinte minden cégnek van egy-két gyorsan bevethető reklámeszköze, amit előszeretettel fel is használnak a reklámtevékenységük során. Ebben a reklámzajban azonban, kezd elveszni a banner reklámok nyújtotta hozzáadott érték. Az a marketing energia, amit pontosan ezek hivatottak sugározni a kis helyigény ellenére nyújtotta nagyméretű reklámfelületükkel.

Tovább olvas

Öko termékcsalád

2011. március 01.


Az Öko termékcsalád alternatívát nyújt mindazoknak, akik szívesebben választanának zöldebb, ráadásul esztétikusabb megoldást a tömegével gyártott, unalmas műanyag pultokkal szemben.

Tovább olvas