Barion Pixel csapatépítő | Reklámeszköz.hu

csapatépítő

Újra lendületben

2019. október 14.


A 2019 év cégünk életében sok változást hozott, és bár közeledünk az év végéhez, még mindig tartogatunk meglepetéseket!

Tovább olvas

Csapatépítő

2017. november 13.


Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2017. december 1-4-ig irodánk és bemutatótermünk zárva tart!

Tovább olvas

Csapatépítő japán módra

2016. május 24.


Rendhagyó gasztronómiai kalandozásra invitált minket a Makifood április utolsó péntekén. A zárás után a főzőiskolában a japán konyhaművészettel ismerkedett a Reklámeszköz.hu csapata.

Pontosabban legalább egy fogást az ázsiai szigetország messze földön híres ételei közül. Mint tudjuk, a távol-keleti ország kultúrájában a fegyelmezettség tradicionális, így nem volt mit tenni, mint kötényt ragadni és hatalmas röhögések közepette belevágni a Marha Sigure Onigiri elkészítésébe.

Tovább olvas

Szentendrei lazítás az Adria Kávézóban

2015. október 02.


„Irány az Adria!” – jelöltük ki az útirányt múlt pénteken - az egész heti hajtás után Szentendre legjobb, délszláv ízeit kínáló éttermét, az Adriát látogattuk meg. A „főnöki” utasításnak kár is lett volna ellenállni, pláne a hely ismeretében.

Tovább olvas

Hot-Dog Party

2015. július 14.


A magyar hot-dog specialisták messze földön híresek arról, hogy miként kell íncsiklandóan finoman elkészíteni az USA-ban oly kedvelt „forró-kutyát”.

A fényképek alapján is látszik, hogy a Reklámeszköz kedvencének a Dallas Cowboy bizonyult. A többi között bajor kolbászt, dijoni mustárt és pirított hagymát magában foglaló hot-dog elfogyasztásához minimum két kézre szükség volt. Bár akadt olyan kolléga is, aki biztosra akart menni és inkább késsel, villával állt neki az étel „megszelídítésének”.

Tovább olvas