Barion Pixel nemzeti zászló | Reklámeszköz.hu

nemzeti zászló

Beindult a zászlószezon

2017. július 05.


Alig pár hete merészkedett 25 fok fölé a hőmérő higanyszála, a megrendeléseken máris érezhető a zászlószezon kezdete. A Reklámeszköz.hu csapata nemcsak a változatos megrendelések, de a visszavonhatatlanul elkezdődőtt nyár miatt is nagy örömmel fogadja ezeket a megrendeléseket. 

Tovább olvas

Nemzeti zászlók október 23-ra

2015. október 20.


A nemzeti ünnepek előtt a „piros-fehér-zöld” a legnépszerűbb színkombináció nálunk. A Reklámeszköz.hu kínálatában ugyanis a nemzeti színű zászlók is megtalálhatóak. Az október 23-a előtti napokban a készleteinket feltöltve várjuk azokat az intézményeket, magánszemélyeket, akik újakra akarják cserélni a régi, kifakult lobogóikat.

Tovább olvas

Nemzeti zászlóval díszített otthonok augusztus 20-án

2015. augusztus 14.


A nemzeti zászló kitűzése szorosan hozzátartozik a nemzetünk szempontjából fontos ünnepekhez. Az utóbbi időszakban egyre többen vannak azok a magánszemélyek is, akik szeretnék kitűzni otthonukra a nemzeti lobogónkat, az olyan jeles napokon, mint március 15-e, augusztus 20-a és október 23-a.

Tovább olvas

Jól fogynak a zászlók augusztus 20. előtt

2015. augusztus 06.


Legyen szó az asztali változatról, vagy éppen az épületekre kitűzhető lobogókról, hasznos információ lehet vásárlóink számára, hogy minden zászlót egyedileg, fehér alapanyagból készítünk. A fehér színű hurkolt poliésztert magyar nemzeti zászló esetében Pantone 18-1660 kódszámú piros színnel, valamint Pantone 18-6320 kódszámú zöld színnel nyomtatjuk. Fontos megemlítenünk, hogy nem csak standard formátumokban, hanem bármilyen méretben- és grafikával is megrendelhetik e közkedvelt termékeinket.

Tovább olvas