Barion Pixel Canon | Reklámeszköz.hu

Canon

Újrahasznosítjuk a festékkazettákat

2016. május 30.


Bár maga a nyomdaipar nem mindenben harmonizál a környezettel, a Reklámeszköz csapatára mindig is jellemző volt a környezettudatos gondolkodás. Éppen ezért kezdettől fogva figyelünk arra hogy a Reitter Ferenc utcai raktárban összegyűlő hulladék ne a szemétdombon végezze. Éppen ezért elsősorban olyan beszállítóktól vásároltunk, ahol a kiürült kazettákat vissza is veszik. Sajnos az üzleti kapcsolat megszünte után a festékkazetták egyre csak halmozódtak. A probléma megoldásra várt eddig…

Tovább olvas

Új Canon nyomtatót állítottunk üzembe

2015. július 22.


Jól vizsgázott a Reklámeszköz.hu legújabb nyomdagépe. A Canon IPF 9400 S nyomtatót azért szereztük be tavasszal, hogy még gördülékenyebbé tegyük a nyomda gyártósorának munkáját. Nos, ez sikerült, hiszen a beszerzést követően a Groupama biztosító több száz négyzetméteres megrendelését ennek a japán eszköznek a segítségével teljesítettük.

Tovább olvas

Új Canon nyomtatóval gyarapodott gépparkunk

2014. január 21.


2013 év második felében új nyomdagépet szereztünk be. A Canon iPF 9100-as típusú gép elődjéhez hasonlóan 150 cm tekercsszélességben nyomtat. Környezetbarát vízbázisú technológiát használ és a tökéletes színek előállítását már 12 alapszínből készíti el. Ezáltal képesek lettünk rövidebb határidővel, magasabb nyomdai minőség előállítására.

Tovább olvas